kinokvinder.dk

Brum (TV Series 1991–2002)


Overblik

Titel Brum
Udgivelsesdato 26. september 1991 (Storbritannien)
Oprindelsesland Australien, Canada, Storbritannien
Sprog Engelsk
Også kendt som Брум
Optagelsessteder Birmingham, West Midlands, England, Storbritannien
Produktionsselskab Ragdoll Productions

Resmué

Brum er en bil, som elsker at køre rundt i byen hver dag. Følg med, når han hjælper med at redde dagen ved at afsløre forbrydere, danse med mennesker og nogle gange endda kommer ud i noget skidt, kun for senere at være til hjælp.

Forskellige fejl i TV-serien Brum der er opdaget af seere

Brum er en af de mest elskede TV-serier for børn i mange år. Denne bil uden ord formår at skabe spænding og underholdning på trods af sin mangel på tale. Men selvom Brum er en mester i at køre rundt og redde dagen, har nogle seere opdaget nogle sjove fejl i serien. Lad os dykke ned i disse fejl og se, om Brum stadigvæk kan køre på trods af dem!

Flyvende bil?

I en episode af Brum, hvor han er ude på sin hemmelige mission, kan man tydeligt se en flyvende bil i baggrunden. Nu siger jeg ikke, at Brum ikke kan flyve, for han har trods alt superkræfter, men denne flyvende bil ser ud til at være en fejl fra produktionssiden. Måske Brum har smittet de andre biler med sin flyveteknik?

Mystery Brum

I en anden episode dukker der pludselig en anden version af Brum op, der minder om en tvilling. Denne Mystery Brum har forskellige farver og ser ud til at være en alternativ version af vores elskede Brum. Er det mon et tegn på en parallel bilverden, eller har produktionsselskabet bare leget med vores sind? Hvorfor lave to Brums, når én er mere end nok?

Tidsrejser med Brum?

I en særlig forvirrende scene ser vi Brum køre forbi en telefonboks med en tidsrejseplakat. Er Brum mon blevet uddannet som tidsrejsende i sin frie tid? Måske det er derfor, han altid er på rette sted på det rette tidspunkt for at redde dagen. Måske Brum er hemmeligt en Doctor Who for biler, der redder verden én runde ad gangen?

Magisk blinkende lygter

En fejl, som nogle seere har bemærket, er de magiske blinkende lygter på Brum. I én scene blinker lygterne i en utrolig hurtig takt, nærmest som en discokugle. Måske er det Brums hemmelige festtrick, når han har lidt fritid? Måske elsker han at feste og sprede glæde, selvom det ikke altid passer til handlingen i episoden.

Skjulte bagudkommandoer

I en episode bliver Brum ført ind i en blindgyde af en grusom skurk. Men seere har bemærket en interessant fejl: Hvis man ser godt efter, kan man se, at Brum blinker med sine baglygter, som om han gerne vil køre baglæns og undslippe situationen. Er dette en skjult besked fra Brum selv? Vil han gerne have, at vi forstår, at han kan mere end bare fremad?

Selvom disse fejl i TV-serien Brum er sjove at påpege, kan vi ikke andet end at beundre Brum for hans evne til at underholde os og være en ægte helt. Uanset om han flyver, har en tvilling eller leger med tid, er Brum altid klar til at køre afsted og redde dagen, selv med disse små fejl i bagagen.

Så næste gang du ser Brum, vil du måske bemærke nogle af disse fejl og grine lidt af dem. Men husk, at TV-serier er skabt for at underholde os, og Brum gør det på sin helt egen bilagtige måde – fejl og alt!

Andre populære titler: DrukJohn WickCurb Your EnthusiasmTakers – The Final JobThe Change-UpThe Sisterhood of the Traveling PantsWomen TalkingØrkenens sønner – Gå aldrig tilbage til en fuser!HannibalThe CovenantYoung SheldonPhone BoothMidsommarChainsaw ManThe Old ManHendes store aftenBlinkende lygterLes MisérablesThe OutsidersCasino RoyaleTerminator SalvationStargateThe Act of KillingVikingsA View to a KillRonal the BarbarianShiny_Flakes: The Teenage Drug LordDays of ThunderPinocchioThe DawnPuzzle mortalFuryBad AssNot Another Not Another MovieNarcosBeastThe Good DoctorShazam!2900 HappinessChaos WalkingKillers of the Flower MoonShe-Hulk: Attorney at LawThe Power of the DogJexiFutoku no GuildThe Brothers GrimsbyThe Midnight Sky