kinokvinder.dk

By the Grace of the Gods (TV Series 2020–2023)


Overblik

Titel By the Grace of the Gods
Udgivelsesdato 4. oktober 2020 (Japan)
Oprindelsesland Japan
Kendt som Đặc Ân Của Thần
Produktionsselskaber Asmik Ace
FUNimation Entertainment
The Klockworx

Resmué

TV-serien By the Grace of the Gods handler om Ryouma, en mand der ikke har haft meget held i sit tidligere liv. Men tre guder beslutter at give ham en anden chance i en fantasy verden fuld af magi.

Ryouma Takebayashi dør i sin søvn som 39-årig efter et liv fyldt med uheld. Tre guder har medlidenhed med ham og tilbyder ham muligheden for at genfødes i en verden af magi, hvor hans eneste mission er at være sig selv og nyde livet. De tildele Ryouma kraftfulde fysiske evner samt evnen til at mestre alle elementer og lover at overvåge ham. Hans nye liv som et ungt barn begynder officielt, når han teleporteres ind i en skov.

Tre år går. Ryouma har brugt det meste af sin tid på at forske i slimes og har formået at udvikle unikke former for slimes. Han træner et hær af dem samtidig med at han udvikler sine magiske evner. Selvom den unge dreng er glad for sit eremit eksistens og komfortable hulehjem, savner han lidt selskabet af mennesker. Men efter at have helbredt et skadet medlem af en forbipasserende gruppe af rejsende fra en hertugs husstand, bliver Ryouma overtalt til at følge med dem og forlade skoven sammen med sin menageri af slimes.

En helt ny verden venter ham, hvor hans evner som magiker og slime-tæmmer fortsat vækker overraskelse og beundring.

By The Grace of the Gods: Fejl, fadæser og fortrydelser

1. Magiske muffins med smagsglitched effekt

I TV-serien By The Grace of the Gods bliver hovedpersonen Ryouma sendt til en fantasiverden, hvor han opdager sin evne til at lave magiske muffins. Men desværre ser det ud til, at der er sket en fejl i opskriften! Nogle seere har bemærket, at når karaktererne spiser Ryoumas muffins, får de ikke kun en midlertidig magisk styrke, men også en bizar ændring i deres personlighed.

2. Skæv talekoreografi

I en af de episke kampscener i serien, har seerene bemærket en sjov fejl i talekoreografien. Under et afgørende øjeblik, hvor Ryouma møder sin ærkefjende, udtaler han pludselig sætningen: Du vil aldrig få fat i min hjelm! Selvom fjenden rent faktisk fører an i kampen iført en futuristisk, blinkende hjelm. Man kan kun tænke på, om Ryouma måske var lidt for distræt eller muligvis bare ikke havde sine briller på i den scene.

3. Forvirrende flydeeffekter

I en episode af By The Grace of the Gods har seerene bemærket en mærkelig fejl i de visuelle effekter, når karaktererne flyver på deres magiske kreationer. I stedet for at glide elegant gennem luften, ser det ud til, at de hopper en smule af sted. Måske er deres flyveevner bare ikke helt så gode som de troede, eller også er det en geografisk udfordring i fantasiens verden. Hvem ved?

4. Uendelige lommerum?

En mystisk fejl, der er blevet bemærket af eagle-eyed seere, er karakterernes evne til at trække genstande ud af deres lommer, der synes meget større end de rent faktisk burde være. Hvordan kan en hel bagerbolle pludselig komme ud af en shirtlomme? Og hvor mange potioner kan en person have i bukselommen uden at ende med en ubehagelig gangartersituation? Disse lommerum er helt klart en genstand i sig selv!

5. Klatrende katte og skridende skurke

Denne fejl fik seerne til at purre af grin! I flere scener med action og spænding ser man noget mærkeligt: klatrende katte og skridte skurke. Det ser ud til, at selv dyrene i By The Grace of the Gods har fået superkræfter. Hvem vidste, at en kat kunne klatre op ad vægge som en vaskebjørn eller at en skurk kunne lave en dansetrin-serie midt i et dramatisk øjeblik?

Selvom By The Grace of the Gods er en spændende og underholdende TV-serie, er det klart, at ingen er perfekte – hverken karaktererne eller produktionsteamet bag showet. Disse fejl og fadæser gør os blot mere begejstrede for at se, hvad der vil ske næste gang i seriens fantasifulde verden. Så lad os omfavne de sjove fejl og nyde den skæve magi, som Ryouma og hans venner bringer til vores skærme!

Andre populære titler: GloryKingsman: The Secret ServiceMother!The DurrellsResistanceSem DeusKingsman: The Secret ServiceMünchen – Im Angesicht des KriegesEmerald CityAquamanThe WitchesGood Will HuntingPopeye the SailorDivergenteBlockbusterNow ApocalypseInvictusHamiltonPam & TommyAmerican Traitor: The Trial of Axis SallyBlue Mountain StateThe UndoingZIWENordland 99Hot MomWhite Men Cant JumpBetty BlueThe PunisherNever Let Me GoGladiator 2The Ugly TruthDouble JeopardyThe RescueDirty Pretty ThingsDie IdiotenOn the LineThe Bridge DanmarkLove AlarmTorben – Der SatansbratenBlacks on BlondesRunaway BrideWhen a Man Loves a WomanMad MenAsphaltDie Braut des PrinzenRevolutionary RoadThe AmericanNovember Criminals