kinokvinder.dk

Carnival Row (TV Series 2019–2023)

Medvirkende i Carnival Row

Orlando Bloom

Orlando Bloom spiller rollen som Rycroft Philostrate i TV-serien Carnival Row. Philostrate er en detektiv, der forsøger at opklare mordene på mystiske og magiske væsener i en fiktiv by.

Cara Delevingne

Cara Delevingne spiller rollen som Vignette Stonemoss i Carnival Row. Stonemoss er en fe og en af hovedpersonerne i serien. Hun har en skæbnesvanger historie med Philostrate.

Simon McBurney

Simon McBurney spiller rollen som Runyan Millworthy i TV-serien. Millworthy er en tænketank, der analyserer den politiske og sociale dynamik i byen. Han spiller en vigtig rolle i seriens plot.

Tamzin Merchant

Tamzin Merchant portrætterer karakteren Imogen Spurnrose, en rig og socialt ambitiøs kvinde. Hun er en af ​​de mere komplekse figurer i serien og har et spændende forhold til de andre karakterer.

David Gyasi

David Gyasi spiller rollen som Agreus Astrayon. Agreus er en faun, der er rig og magtfuld. Han støder ind i fordomme og diskrimination i samfundet, som han kæmper imod.

Karla Crome

Karla Crome portrætterer karakteren Tourmaline Larou i serien. Larou er en talentfuld skuespiller og poet, der har en kompliceret forhold til både Philostrate og Stonemoss.

Jamie Harris

Jamie Harris spiller rollen som Sergeant Dombey, en politibetjent og kollega til Philostrate. Han er involveret i efterforskningen af mordene i byen.

Andrew Gower

Andrew Gower spiller rollen som Ezra Spurnrose, Imogen Spurnroses bror. Han er en rig forretningsmand, der er med i seriens historie på flere niveauer.

Arty Froushan

Arty Froushan portrætterer karakteren Jonah Breakspear. Jonah er søn af byens magtfulde politiker og kæmper med sin egen identitet, mens han balancerer mellem pligt og personlige ønsker.

Ariyon Bakare

Ariyon Bakare har rollen som Darius, en politibetjent i Carnival Row. Han bliver involveret i mordene og forsøger at finde sandheden.

Brian Caspe

Brian Caspe spiller rollen som Nigel Winetrout, en anden politibetjent. Han hjælper Philostrate og Darius i deres efterforskning.

Tracey Wilkinson

Tracey Wikinson har rollen som Afissa, en af ​​Carnival Rows indbyggere, der bliver mistænkt for mordene. Hun spiller en vigtig rolle i seriens mysterium.

Waj Ali

Waj Ali portrætterer karakteren Constable Berwick, en anden politibetjent i byen. Han er involveret i opklaringen af mordene sammen med Philostrate og Darius.

James Beaumont

James Beaumont spiller rollen som Constable Cuppins, endnu en politibetjent. Han er en del af teamet, der forsøger at løse mordene.

Jay Ali

Jay Ali portrætterer karakteren Kaine. Kaine spiller en rolle i byens underverden og er kendt som en hårdkogt skurk.

Caroline Ford

Caroline Ford spiller rollen som Sophie Longerbane, en politisk magtfuld kvinde. Hun har en egen dagsorden og bliver indblandet i seriens konflikter.

Ryan Hayes

Ryan Hayes har rollen som Constable Thatch, en politibetjent. Han er en del af holdet, der forsøger at opklare mordene i Carnival Row.

Joanne Whalley

Joanne Whalley spiller rollen som Leonora, en af ​​seriens karakterer. Hendes præcise rolle og forbindelse til historien afsløres senere i serien.

Skuespillerne i Carnival Row bringer hver deres unikke karakterer til live og tilføjer dybde og nuancer til seriens plot. Deres mangeartede præstationer giver seerne en spændende og engagerende oplevelse.

Skabere af TV-serien Carnival Row er Travis Beacham og René Echevarria. Sammen har de skabt en kompleks og fantasifuld verden, der blander fantasyelementer med et mysteriedrama. Med en talentfuld rollebesætning og en spændende historie giver Carnival Row seerne en fascinerende rejse ind i en magisk og farlig verden.

Overblik

Titel Carnival Row
Udgivelsesdato 30. august 2019 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Sinh Vật Thần Thoại
Filmlokationer Prag, Tjekkiet
Produktionsselskaber Amazon Studios, Legendary Television, Stillking Films

Resmué

Carnival Row er en TV-serie, der foregår i en victoriansk fantasyverden, hvor en menneskelig detektiv og en fe genopfrisker en farlig affære. I denne verden kollapser byens skrøbelige fred, da en række mord afslører et uforståeligt monster.

Orlando Bloom og Cara Delevingne spiller hovedrollerne i Carnival Row, hvor en victoriansk fantasyverden er fyldt med mytologiske immigrantvæsener, hvis rigelige hjemlande blev invaderet af menneskehedens imperier. Den voksende immigrantbefolkning kæmper for at leve sammen med mennesker i byens mest forurenede område, hvor de er forbudt at leve, elske eller flyve frit. Men selv i mørket lever der håb, når en menneskelig detektiv ved navn Rycroft Philostrate og en flygtninge-elf ved navn Vignette Stonemoss genopliver en farlig affære på trods af et samfund, der bliver stadig mere intolerant.

Vignette bærer på en hemmelighed, der truer Philos position under hans mest vigtige sag endnu: en række grusomme mord, der truer freden i Carnival Row. Mens Philo efterforsker, afslører han et uforståeligt monster.

Fejl i Carnival Row: En komisk oplevelse

Serien Carnival Row har fascineret og forvirret seere verden over. Mens nogle er fanget af det fantastiske univers og de spændende karakterer, har andre bemærket nogle mindre heldige øjeblikke. Lad os dykke ned i de komiske fejl i Carnival Row, der har fået både latter og hovedrysten fra seerne.

Fejl 1: Tyngdekraft-udfordringer

En af de mest bemærkelsesværdige fejl er de tyngdefordele, der synes at være i spil i Carnival Row. I flere scener er det tydeligt, hvordan figurer tilsyneladende ignorerer tyngdekraften. De hopper og flyver rundt på en måde, der får os almindelige dødelige til at undre os over deres mysteriøse evner. Er der en hemmelig tyngdekraftsensor, som kun de har adgang til?

Fejl 2: Skiftende hårfarver

Vi er vant til karakterer i TV-serier, der skifter tøj og humør, men i Carnival Row er det hårfarven, der tager kegler. I flere episoder kan vi se, hvordan karakterernes hårfarver pludselig ændrer sig fra scene til scene. Fra platinblond til lilla og tilbage igen – det er som om, der er en hårfarve-vortex, der kun eksisterer i Carnival Row. Mon vi er vidner til en ny trend?

Fejl 3: Tidsrejser i Carnival Row

I denne fortryllende serie er tiden ikke altid, hvad den ser ud til at være. Nogle seere har bemærket, hvordan karaktererne pludselig ser sig selv i spejle, før de faktisk er dukket op på scenen. Er Carnival Row hemmelighedsfuldt hjemsted for tidrejsende? Eller er det en simpel uoversigtlig redigeringsfejl? Vi venter stadig på svar fra seriens skabere.

Fejl 4: Uforklarlige rekvisitter

I en verden fuld af magi og mystik kan alt ske. Men nogle gange bliver det lidt for mærkeligt selv for Carnival Row. Skarpe seere har spottet rekvisitter, der pludselig dukker op ud af det blå uden nogen sammenhæng til handlingen. En kaffekop i en middelalderscene eller en mobiltelefon i en forhistorisk epoke – det efterlader os alle undrende og didaktiske over seriens tidløse humor.

Så selvom Carnival Row er en spændende serie pakket med fantasy og drama, betyder det ikke, at vi ikke kan have det sjovt med nogle af dens mindre perfekte øjeblikke. Lad os omfavne fejlene og grine af dem sammen, mens vi fortsætter vores utrolige rejse gennem Carnival Row!

Andre populære titler: Fast FiveMikkel og guldkortet“Born to Kill?” Cary Stayner: The Yosemite Park SlayerThe Ultimatum: Marry or Move OnJonah HexBig Mommas HouseShamelessDorohedoroLabans Jul – The MovieMr. BeanTop GearArcher“I huvudet på en mördare” Jonna HenningssonBorgenLady BirdThe ImpossiblePAW Patrol: The MovieFameMy Big Fat Greek Wedding 2Wallace si Gromit: Blestemul iepureluiKlassen: JuletyvenMiru TightsSafeThe Hating GameOppenheimerTrolii descoperă lumeaStation 19Ghost StoriesShadow and Bone: Legenden der GrishaTeddybjørnens julFantastic Beasts: The Crimes of GrindelwaldSpyThe Call of the WildSicarioThe PrestigeAfter YangThe NeversBand of BrothersKung Fu Panda 4Black CloverDie Schöne und das BiestDiplomataPretty Little LiarsThe Man in the High CastleThe Owl HouseWonder Egg PriorityNick and Norahs Infinite PlaylistThe Great WallSuccession