kinokvinder.dk

Castlevania (TV Series 2017–2021)

De medvirkende i TV-serien Castlevania

Castlevania er en populær animeret TV-serie baseret på videospilserien af samme navn. Serien er skrevet af Warren Ellis og har været en stor succes siden dens premiere i 2017. En del af Castlevanias appel kan tilskrives de talentfulde skuespillere, der har stemmelagt forskellige karakterer gennem seriens forgreninger.

Richard Armitage som Trevor Belmont

Richard Armitage giver sin stemme til hovedkarakteren Trevor Belmont. Trevor er en ensom vampyrjæger, der kommer fra den kendte Belmont-familie. Armitage formår at fange karakterens kompleksitet og råhed på en imponerende måde gennem sin stemmeydelse.

James Callis som Alucard

Alucard er en af seriens centrale karakterer og er sønnen af Dracula. James Callis har en fornem præstation som stemmen bag Alucard og formår at give karakteren en både mystisk og til tider melankolsk tone.

Alejandra Reynoso som Sypha Belnades

Sypha Belnades er en kraftfuld magiker og Trevor Belmonts allierede. Alejandra Reynoso leverer en overbevisende stemmeydelse til karakteren, der formår at balancere mellem styrke og skørhed.

Theo James som Hector

Hector er en dygtig dæmonisk håndværker, der spilles af Theo James. James formår at give Hector en sofistikeret og intrigant stemme, der afspejler karakterens komplekse natur.

Adetokumboh MCormack som Isaac

Isaac er en anden dæmonisk karakter i serien og spilles af Adetokumboh MCormack. MCormack formår at skabe en stemme til Isaac, der udstråler både magt og sårbarhed.

Jaime Murray som Carmilla

Carmilla er en manipulerende vampyr og en af seriens skurke. Jaime Murray giver sin stemme til Carmilla og formår at give karakteren en uhyggelig og ondskabsfuld tone.

Graham McTavish som Dracula

Dracula er en nøglekarakter i Castlevania-serien og spilles af Graham McTavish. McTavish imponerer som Dracula og formår at give karakteren en kompleks og ikonisk stemme.

Emily Swallow som Lisa Tepes

Lisa Tepes er Draculas kone og spilles af Emily Swallow. Swallow giver Lisa en stemmeydelse, der afspejler karakterens kærlighed og styrke.

Jessica Brown Findlay som Lenore

Lenore er en af vampyrerne i serien og spilles af Jessica Brown Findlay. Findlay formår at give Lenore en stemmeydelse, der er både forførende og manipulerende.

Yasmine Al Massri som Morana

Morana er en anden af vampyrerne og spilles af Yasmine Al Massri. Al Massri giver Morana en stemme, der afspejler karakterens tålmodighed og beslutsomhed.

Ivana Milicevic som Striga

Striga er også en vampyr og spilles af Ivana Milicevic. Milicevic giver Striga en stemmeydelse, der udtrykker karakterens styrke og nådeløshed.

Bill Nighy som Saint Germain

Saint Germain er en gådefuld karakter og spilles af den anerkendte skuespiller Bill Nighy. Nighy leverer en fantastisk stemmeydelse, der giver Saint Germain en aura af mysterium.

Gildart Jackson som Flyseyes

Flyseyes er en stærk karakter med en kompliceret historie og spilles af Gildart Jackson. Jackson giver Flyseyes en stemmeydelse, der fremhæver karakterens modstridende sider.

Matt Frewer som The Bishop

The Bishop er en skruppelløs og ond karakter og spilles af Matt Frewer. Frewer formår at give The Bishop en stemmeydelse, der er både frygtindgydende og manipulerende.

Matt Lowe som Additional Voices

Matt Lowe bidrager med flere stemmer til serien og formår at give hver karakter en unik tone og personlighed.

Moira Quirk som Additional Voices

Moira Quirk er endnu en stemmekunstner, der har bidraget med flere karakterer i serien. Hendes alsidighed skinner igennem, som hun formår at give stemme til hver karakter.

Rila Fukushima som Sumi

Sumi er en karakter, der spilles af Rila Fukushima. Fukushima giver Sumi en stemmeydelse, der viser karakterens lidenskab og styrke.

Jason Isaacs som The Judge

The Judge er en anden dæmonisk karakter og spilles af Jason Isaacs. Isaacs formår at give karakteren en stemmeydelse, der udstråler både mørke og autoritet.

Skabt af Warren Ellis

Warren Ellis er hjernen bag Castlevania-serien og har skrevet både manuskript og historie for seriens forskellige sæsoner. Hans kreative vision og talentfulde skriverier er med til at gøre serien til den succes, den er i dag.

Samlet set har Castlevania-serien et imponerende ensemble af skuespillere, der bringer karaktererne til live med deres stemmeydelser. Deres indsats er med til at gøre serien spændende og engagerende for seerne og bidrager til dens enorme popularitet.

Overblik

Titel Castlevania
Udgivelsesdato 7. juli 2017 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Latin, Engelsk
Også kendt som Каслванія
Produktionsselskaber Frederator Studios, Mua Film, Netflix

Resmué

TV-serien Castlevania handler om en vampyrjæger, der kæmper for at redde en belejret by fra en hær af overnaturlige væsner kontrolleret af Dracula.

Da Lisa Tepes, den elskede kone til Vlad Tepes, også kendt som Dracula, bliver anklaget for hekseri og brændt på bålet af en ivrig biskop, erklærer Dracula krig mod befolkningen i Wallachia og slipper en hær af morderiske dæmoniske væsner fra helvede løs.

Til vores held er Trevor Belmont, den sidste efterlevende af Belmont-klanen, en vanæreret familie kendt for at jage alle slags monstre, stadig i byen, og han accepterer at tage kampen op mod vampyrlordet.

– Ricky Lyon

Fantastiske fejl i TV-serien Castlevania – afsløret af skarpsynede seere!

TV-serien Castlevania er en nådesløs actionfyldt rejse ind i vampyrernes skæve verden. Men selvom serien er fyldt med spektakulære kampe og mørk mystik, så har seere opdaget nogle bemærkelsesværdige fejl undervejs. Lad os dykke ned i disse misforståelser og tage dem med et glimt i øjet!

Historiske brølere – Den katolske kirke og Rumænien

Lad os starte med en historisk misgreb af episke proportioner. I Castlevania-portrættet får Den Romersk-Katolske Kirke lov til at agere magtfuld i Rumænien. Men se lige her – det er velkendt, at fra tidernes morgen til i dag er det den Rumænsk-Ortodokse Kirke, der holder tøjlerne i den fantastiske balkanske nation. Måske har instruktøren haft lidt for meget blod i kaffen, da denne fejl passerede nåleøjet. Men hvem kan stå imod fristelsen ved at bringe en karismatisk katolsk biskop ind i billedet, når historien siger noget helt andet? Lad os håbe, at de ikke har endnu flere historiske genistreger i posen!

Tidslige tænketanker – Briller før deres tid

Du tænker nok, at briller er et temmelig almindeligt inventar i vores moderne verden. Men hvilken overraskelse, da seerne opdagede et alvorligt tidshul i Castlevania-serien! I stedet for at holde sig til de faktiske historiske fakta, så elskede producenten tydeligvis at lege med tidsmaskinen. Åh, ja, det er sandt! De inkluderede nemlig et synligt par briller, der passer over ørerne, i en periode, hvor sådanne brillestel endnu ikke var blevet opfundet! Måske er der også en sortklædt troldmand, der har skjult et teleporteringsapparat i kulisserne. Hvem ved?

Men lad os ikke være alt for kritiske. Castlevania byder på så meget action og underholdning, at vi næsten kan tilgive dem for disse små hikke. Plus, det giver os noget at snakke om ved vandkøleren!

Andre populære titler: O Rei de Staten IslandAnt-ManTunna blå linjenCash TruckOameni mari si fara minteThe Girl Next DoorPrimal FearSundaySei in flacariChris Rock: Selective OutrageMiss Scarlet & the Duke1917: Speranță și moarteGirlFifty Shades of BlackVanguardThe Walking Dead: World BeyondThe Undeclared WarMeg 2: The TrenchLykkeGuns AkimboSomething from TiffanysRanking of KingsLove & Other DrugsStar Wars: Episode VI – Return of the JediKingsman: The Secret ServiceMeet the ParentsCloseAlbaCatsAfter ForeverLoving HighsmithSpyI Just Killed My DadThe Lion KingRiddick: Chroniken eines Kriegers#9Gunpowder MilkshakeCold CaseCast AwayBlue Mountain StateLove, Death & RobotsPauletteKilljoysWhite House Plumbers1917: Speranță și moarteAvatar: The Way of WaterLovefieldJurnalulPulp FictionBoss Level