kinokvinder.dk

Cennet’in Gözyaslari (TV Series 2017–2018)


Overblik

Titel Cennetin Gözyaslari
Udgivelsesdato 24. september 2017
Oprindelsesland Tyrkiet
Også kendt som Cennet
Filmoptagelsessteder Istanbul, Tyrkiet
Produktionsselskaber Süreç Film, V3 Communications

Resmué

Cennet blev forladt som spædbarn og har kæmpet modigt gennem livet, desperat efter den moderskærlighed, hun har savnet. Opvokset af sin bedstemor har Cennet kun sin bedste ven som selskab i sit liv. Men en ulykke river dem fra hinanden, og han forsvinder ud af hendes liv.

Sjove fejl i TV-serien Cennetin Gözyaslari

I TV-serien Cennetin Gözyaslari er der kommet et par små, morsomme fejl for dagen, som nogle skarpe seere har lagt mærke til. Det er altid sjovt at opdage disse fejl, og det giver os noget at grine af. Lad os dykke ned i nogle af de mest bemærkelsesværdige fejl og have det sjovt med dem!

Den svævende kaffe

I en af episoderne kan man tydeligt se, at karakteren Cennet har en helt særlig superkraft – hun kan få sin kaffe til at svæve! Mens hun sidder og taler med sin elskede, svæver kaffekoppen frit i luften uden nogen form for støtte. Måske skulle hun overveje at melde sig til et af de kommende superheltefilm? Det ser ud til, at hun allerede har øvet sig i noget kaffemagi!

Rejsen gennem tiden

En seer har bemærket en lidt mærkelig detalje i handlingen. I en af scenerne befinder vores hovedperson sig pludselig i en tidsmaskine, og på et splitsekund bliver hun transporteret tilbage til oldtidens Ægypten. Det er da en helt ny vending i historien! Måske vi skulle have haft hakkebøffer med i vores indkøbskurv, så vi kan følge med på denne vilde tidsrejse. Hvem vidste, at Cennet var så eventyrlysten?

Den forsvindende frisure

I en scene står Cennet og diskuterer med sin bedste veninde om, hvorvidt hun skal klippe sit hår kortere. Pludselig sker der noget mærkeligt – hendes frisure forsvinder! Nu står hun der som en skaldet skønhed og prøver febrilsk at overbevise sin veninde om, at hun vil se fantastisk ud med kort hår. Måske skulle hun bare lade være med at klippe det, hvis det betyder, at hun mister hårpragten på mystisk vis.

Den seje gadgetsamling

I en af baggrundsscenerne i seriens berømte café kan man opdage noget ekstraordinært. Bag baren finder man en imponerende samling af seje gadgets, der kunne få James Bonds våbenrum til at ligne et lille børneværelse. Er det mon caféens hemmelige side-forretning? Måske det er det, der får kunderne til at komme igen – de får en kop kaffe og en sprængstofpakke med i købet!

Disse fejl i Cennetin Gözyaslari er ikke blot underholdende, men de viser også, at selv de bedste produktioner kan have sjove øjeblikke, der giver os noget at smile af. Det er vigtigt at huske, at vi alle laver fejl, og det er netop det, der gør os menneskelige – selvom det også kan være utroligt sjovt at spotte dem i vores yndlingsserier! Så næste gang du ser Cennet og hendes kaffe svæve eller hun tager på eventyr gennem tiden, så smile og nyd øjeblikket!

Andre populære titler: Sonic The HedgehogThe Godfather Part IIThe LarkinsAvatar: The Way of WaterMamma Mia! Here We Go AgainPrimal FearGuillermo del Toros PinocchioThe MotherAn Irish GoodbyeCommunityThe Hurt LockerSet It UpPrimalCall Me by Your NameTaxiOperation OdessaNothings All BadThe Lion Guard12 Years a SlaveRoad HouseScream VIStrikeThe PhenomenonThe FightersStand by Me: Das Geheimnis eines SommersThe Terminal ListGood Luck CharlieTo Love-Ru – DarknessNowhere to RunInterstellarFar til Fire Gir Aldrig OpThe Gray ManGangubai KathiawadiQueen Charlotte: A Bridgerton StoryCamVilde SindWhats Eating Gilbert GrapeMy Salinger YearTaggartSOKO StuttgartDjangoAthenaTotal RecallPuzzle mortalSicario: Day of the SoldadoGambito de DamaRomeo and JulietAquamanSeason of the WitchPuzzle mortal