kinokvinder.dk

Chesapeake Shores (TV Series 2016–2022)

De medvirkende i TV-serien Chesapeake Shores

Chesapeake Shores er en populær TV-serie, der har kørt siden 2016. Serien er baseret på Sherryl Woods romaner og følger historien om familien OBrien. Her er de mest betydningsfulde skuespillere, der medvirker i serien:

Meghan Ory som Abby OBrien-Winters

Meghan Ory spiller hovedrollen som Abby OBrien-Winters. Hun er en succesfuld karrierekvinde, der vender tilbage til sin hjemby Chesapeake Shores og forsøger at genforene sin familie. Ory har været med i alle 55 episoder af serien siden dens start i 2016.

Barbara Niven som Megan OBrien

Barbara Niven portrætterer Megan OBrien, Abbys mor. Megan er en dygtig forfatter, der også vender tilbage til Chesapeake Shores for at styrke forbindelsen til sin familie. Niven har medvirket i alle 55 episoder af serien siden 2016.

Laci J Mailey som Jess OBrien

Laci J Mailey spiller Jess OBrien, Abbys søster. Jess er en talentfuld musiker og er altid på udkig efter nye eventyr. Mailey har været med i alle 55 episoder af serien siden 2016.

Emilie Ullerup som Bree OBrien

Emilie Ullerup har rollen som Bree OBrien, en kreativ sjæl og den yngste af OBrien-søstrene. Bree er en dygtig kok og ejer sin egen restaurant. Ullerup har medvirket i alle 55 episoder af serien siden 2016.

Brendan Penny som Kevin OBrien

Brendan Penny spiller Kevin OBrien, Abbys bror. Kevin er en tidligere professionel baseballspiller, der forsøger at finde sin vej i livet. Penny har medvirket i 54 episoder af serien siden 2016.

Andrew Francis som Connor OBrien

Andrew Francis portrætterer Connor OBrien, den yngste af OBrien-brødrene. Connor er veteran fra krigen i Afghanistan og arbejder som advokat. Francis har medvirket i 54 episoder af serien siden 2016.

Treat Williams som Mick OBrien

Treat Williams spiller Mick OBrien, familiens patriark. Mick er en succesfuld forretningsmand og ejer af en stor virksomhed. Williams har medvirket i 53 episoder af serien siden 2016.

Diane Ladd som Nell OBrien

Diane Ladd portrætterer Nell OBrien, familiens matriark. Nell er en kærlig og omsorgsfuld bedstemor, der altid er klar med gode råd. Ladd har medvirket i 47 episoder af serien siden 2016.

Abbie Magnuson som Caitlyn Winters

Abbie Magnuson spiller Caitlyn Winters, Abbys og Traces datter. Caitlyn er en talentfuld ung kvinde, der drømmer om en karriere som sanger. Magnuson har medvirket i 42 episoder af serien siden 2016.

Kayden Magnuson som Carrie Winters

Kayden Magnuson portrætterer Carrie Winters, Abbys og Traces anden datter. Carrie er en sød og livlig pige, der altid bringer glæde til familien. Magnuson har medvirket i 40 episoder af serien siden 2016.

Jessica Sipos som Sarah Mercer

Jessica Sipos har rollen som Sarah Mercer, Traces tidligere kæreste. Sarah er en ambitiøs kvinde, der arbejder inden for musikbranchen. Sipos har medvirket i 40 episoder af serien siden 2017.

Jesse Metcalfe som Trace Riley

Jesse Metcalfe spiller Trace Riley, Abbys tidligere kæreste og en talentfuld musiker. Trace forsøger at genopbygge sit liv og sin karriere i Chesapeake Shores. Metcalfe har medvirket i 37 episoder af serien siden 2016.

Carlo Marks som David Peck

Carlo Marks portrætterer David Peck, Brees kæreste. David er en romantisk sjæl og støtter Bree i hendes ambitioner. Marks har medvirket i 34 episoder af serien siden 2016.

Britt Irvin som Danielle

Britt Irvin spiller Danielle, en nær ven af OBrien-familien. Danielle er en omsorgsfuld person, der altid er der for sine venner. Irvin har medvirket i 22 episoder af serien mellem 2016 og 2019.

Robert Buckley som Evan Kincaid

Robert Buckley har rollen som Evan Kincaid, en charmende entreprenør og kæreste til Abby. Evan er engageret i sit forhold og hjælper Abby med at finde balancen mellem karriere og familieliv. Buckley har medvirket i 18 episoder af serien mellem 2021 og 2022.

Brittany Willacy som Leigh Corley

Brittany Willacy portrætterer Leigh Corley, en talentfuld sanger og ven af OBrien-familien. Leigh er en støtte for familien og hjælper også Caitlyn med at forfølge sine musikdrømme. Willacy har medvirket i 18 episoder af serien mellem 2016 og 2018.

Stephen Huszar som Luke Tatum

Stephen Huszar spiller Luke Tatum, Jess tidligere kæreste. Luke er en ansvarlig og pålidelig mand, der deltager aktivt i sit samfund. Huszar har medvirket i 17 episoder af serien mellem 2021 og 2022.

Gregory Harrison som Thomas OBrien

Gregory Harrison har rollen som Thomas OBrien, Micks bror. Thomas er en respekteret læge og tilbyder sin ekspertise til familien. Harrison har medvirket i 17 episoder af serien mellem 2017 og 2022.

Disse skuespillere er afgørende for at bringe karaktererne i Chesapeake Shores til live. Deres talent og dedikation har bidraget til seriens popularitet og har formet seriens autentiske og hjertevarme historiefortælling.

Overblik

Titel Chesapeake Shores
Udgivelsesdato 15. maj 2017 (Tyskland)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Historias de Chesapeake
Optagesteder Qualicum Beach, British Columbia, Canada

Resmué

TV-serien Chesapeake Shores handler om Abby OBrien Winters, der vender tilbage til sin hjemby for at hjælpe med at redde sin søsters faldefærdige kro, hvor hun konfronteres med minder og ansigter fra fortiden.

Abby modtager en panikopkald fra sin yngre søster Jess og beslutter sig for at vende tilbage til Chesapeake Shores. Jess har renoveret den charmerende Inn at Eagle Point, som deres far byggede. Byen er fyldt med triste minder, og Abby har på grund af sit krævende karriere, skilsmisse og to unge døtre på ni og syv år ikke haft tid til at vende tilbage før nu.

Redning af kroen fra tvangsauktion betyder, at Abby skal håndtere ikke kun sin splittende familie, men også Trace Riley, manden hun forlod for ti år siden. Trace er først en hindring, men bliver en uventet allieret og en anden chance for at finde kærligheden.

Fem sjove fejl i TV-serien Chesapeake Shores

1. Sommer i Maryland – med lange ærmer?

I TV-serien Chesapeake Shores, der foregår om sommeren, er det tydeligt, at produktionsteamet har misforstået vejret i Maryland. Selvom karaktererne skulle være varme og solrige, er de ofte iført langærmede jakker eller sweatre. Mon det er en ny trend, vi ikke kender til? Hvem vidste, at Chesapeake Shores var et hotspot for mode?

2. Ikke et blad i syne

Har du nogensinde lagt mærke til, at der aldrig er et eneste blad på træerne i Chesapeake Shores? Selvom det ser ud til at være sommer, og solen skinner, er træerne bare helt nøgne. Måske er der en hemmelighed bag denne skovepisode?

3. Blomsterknappen der aldrig går ud af sæson

Holder du også øje med karakterernes påklædning? Så har du nok bemærket, at en af karaktererne altid bærer den samme blomsterknap på sit jakkesæt. Uanset om det er sommer eller vinter, aldrig går blomsterknappen ud af sæson. Måske er det en troldmands cape, der altid er i blomst?

4. Den utrænede cykelrytter

I en bestemt scene i Chesapeake Shores har en af karaktererne besluttet sig for at hoppe på cyklen. Men det er tydeligt, at denne karakter ikke har cyklet i årevis. Balancen er skæv, og det ser næsten ud, som om de er ved at falde af. Måske var det bedre at tage en ordentlig træningstur, før de filmede denne scene?

5. Tid og sted forveksles

En sjov ting ved Chesapeake Shores er, at tid og sted nogle gange blander sig. Man kan opleve at se en karakter, der lige har forladt sit hus i den ene scene, kun for at dukke op ved havnen, der er flere kilometer væk, i den næste scene. Måske forsvinder der en tidsmaskine i Chesapeake Shores?

Andre populære titler: Oggy and the CockroachesThe Bridge on the River KwaiJurassic World DominionSiloEvil Dead RiseIn TimeBig Little LiesRaging BullPoker FaceThe L WordThe Perks of Being a WallflowerJurassic ParkIn the Heart of the SeaStick ItDe skrigende halseTime Is UpThe ProducersThe MickThe ThingEx MachinaThe FabelmansThe Guardians of the Galaxy Holiday SpecialLooking for AlaskaThe Dawn WallVoll daneben, voll im LebenVirumanUncle from Another WorldNight of the Living DeadWo ist Anne FrankParadise Highway“The Grand Tour” The Grand Tour: A Scandi FlickGuardians of the GalaxyThe UnholyMayor of KingstownMotor Mille og BørnebandenParasiteMinionsLove HardPapillonSombras nos Meus OlhosHow I Met Your FatherCenturionThe MenuWaiting…The OAThe A-TeamTeen Wolf: The MovieAmerican Graffiti