kinokvinder.dk

Chowder (TV Series 2007–2010)


Overblik

Titel Chowder
Udgivelsesdato 23. august 2008 (Canada)
Oprindelsesland USA
Sprog Kinesisk, Mandarin og Engelsk
Også kendt som 愛吃鬼巧達
Produktionsselskaber Cartoon Network Studios og China Central Television (CCTV)

Resmué

I TV-serien Chowder følger vi den unge og entusiastiske Chowder, der elsker mad. Han er lærling hos Mung Daal, en meget gammel kok, der driver et cateringfirma sammen med sin kone, Truffles, og assistenten Shnitzel.

Fejl og fadæser i TV-serien Chowder

Chowder, den elskede animerede TV-serie, der følger den unge kogelærling Chowders eventyr i den absurde mad-verden, har fanget millioner af seere gennem årene. Men selvom serien har formået at få os alle til at grine og længes efter en lækker gratinret, har nogle skarpe øjne opdaget nogle skæve fejl, der er blevet sendt ud i etheren. Lad os dykke ned i disse bizarre fejl, der får os til at klø på hovedet og klukke i morskab.

Den uendelige ingrediens: En kartoffel, der aldrig slipper op

En af de mest bemærkelsesværdige fejl i Chowder er mysteriet om den uendelige kartoffel. I en episode ser vi Chowder lave en kartoffelpure til Mung Daal, men uanset hvor meget han skræller og hakker, synes kartoflen aldrig at blive mindre. Det er som om, den reproducerer sig selv i et sindssygt tempo! Er det mon en enestående kartoffelsort med ubegrænset potentiale? Eller er kartoffelskralderne bare overarbejdede og udmattede? Mystery kartoffel, vi har brug for svar!

Misvisende målinger: En gryde mindre på indersiden

Gryder og pander er en vigtig del af en kokkes arsenal, og Chowder er ingen undtagelse. Men hvis du nøje følger med, vil du opdage, at tingene ikke altid er, som de ser ud. Nogle seere har påpeget, at når Chowder forbereder sin magiske grød i en kæmpe gryde, er selve gryden mindre på indersiden end den er på ydersiden. Er det en designfejl eller et genialt trick for at få maden til at se mere imponerende ud? Vi kan kun gætte, men måske har Hr. Mung Daal tryllet lidt for meget.

Grænsen mellem virkelighed og fantasi: En baggrund i evig gentagelse

Når man dykker ned i Chowders mærkelige verden, må man forvente lidt uforudsigelighed. Men der er en vis grænse mellem at være kreativ og gentage sig selv konstant. En observant seer har bemærket, at i flere episoder gentager baggrundsbillederne sig igen og igen. Det er som om, at produktionen løb tør for nye landskaber og bare trykkede på repeat! Er det mon en påmindelse om seriens surrealistiske natur, eller er det bare et resultat af lidt for meget grød i produktionsteamets eget hoved? Vi kan kun undre os.

Chowder den elastiske: En kok med usædvanlige evner

Når man snakker om fejl, kan man ikke undgå at nævne Chowders evne til at bøje og strække sig som en smidig elastik. I mange scener kan man se ham strække sine arme, ben og ansigter på måder, der går ud over den menneskelige anatomi. Er Chowder en mutant eller er det bare en sjov animationseffekt? Vi er ikke sikre, men det er bestemt underholdende at se en kok jonglere med tallerkener og sin egen krop på samme tid.

Selvom Chowder serien har fejl og fadæser, der ville få selv den mest velansete restaurant til at ryste på hovedet, er det vigtigt at huske, at det er en tegnefilm. Disse fejl tilføjer bare til seriens skæve charme og gør os endnu mere begejstrede for næste gang, vi trækker vores yndlingsmaskot-kokkehue på. Gå videre og fest dig igennem Chowder, og vær opmærksom på de skøre fejl, der får os til at tænke, grine og spørge os selv: Hvordan kan man tilberede suppe med en uendelig kartoffel?

Andre populære titler: SanditonFirst DaughterSnake EyesDe røde hesteDoc MartinJujutsu KaisenBattle RoyalePolice AcademyFunny WomanWinning Time: The Rise of the Lakers DynastyMy Neighbor TotoroKillers of the Flower MoonLycoris RecoilIp Man 3ContagionBlackhatPlebsOrkestretThe LovebirdsThor: RagnarokDickensianGet OutLove, Death & RobotsWarten auf die BarbarenBlack MassA Room with a ViewMandyThe Great DebatersWarehouse 13Clash of the TitansSnowfallFlamin HotAtonementJamesy BoySex and the CityDreamlandThe MummySand CastleSaw IIRobin Hood: Men in TightsNanny McPheeIntalnire de gradul treiSquid GameThe Silence of the LambsLovelaceTerminator 7: AlgorithmGuardians of the Galaxy Vol. 3ReacherThe BatmanThe Wolf of Wall Street