kinokvinder.dk

Chrysalis (TV Series 2021–2023)


Overblik

Titel Chrysalis
Udgivelsesdato 8. april 2021 (Tyrkiet)
Oprindelsesland Tyrkiet
Alternativ titel Girl in the Glass
Optagelsessteder Istanbul, Tyrkiet
Produktionsselskaber Kanal DOGM Pictures

Resmué

Chrysalis er en fascinerende TV-serie, der følger Nalan, en smuk og varm ung kvinde, der vinder alles hjerte ved første øjekast. Hun er enebarn i en velhavende familie og har altid været centrum for opmærksomhed og kærlighed. Nalan har en strålende akademisk baggrund og er en æresstudent fra en af ​​Turkiets bedste skoler.

Efter sin eksamen får Nalan job i Koroglu, Tyrkiets største hotelkæde, som arkitekt. Hun bliver hurtigt involveret med firmaets ejer, Sedat Koroglu, og de to forelsker sig og beslutter sig for at blive gift. Nalan ser frem til at starte et nyt kapitel i sit liv som Sedats kone.

Sjove fejl i TV-serien Chrysalis

Fejl i dialogen

En af de mest morsomme fejl, som mange seere har bemærket i TV-serien Chrysalis, er de uforglemmelige replikker, der ikke rigtig passer ind. Det virker næsten som om, at manusforfatterne havde travlt med at færdiggøre deres arbejde og glemte at kigge dialogen ordentligt igennem.

For eksempel er der en scene, hvor hovedpersonen står over for sin nemesis og decideret råber: Du kan ikke stoppe mig! Jeg vil have min take-away pizza nu!. Vi var måske lidt forvirrede over, hvorfor hans sult og lyst til mad pludselig blev en central del af plottet. Måske skulle der have været en anden scene før denne, der etablerede hans stor appetit?

Kontinuitetsfejl

Hvis du er en opmærksom seer, har du helt sikkert bemærket de mange kontinuitetsfejl i TV-serien Chrysalis. Karaktererne magisk skifter fra at have kort hår til pludselig langt hår fra en scene til den næste. Det er som om, at der er en tidsmaskine i det fiktive univers, som skuespillerne glemte at nævne for os.

Et øjeblik har hovedpersonen sit jakkesæt på, og i det næste øjeblik har han pludselig sin pyjamas på, uden at vi nogensinde ser ham skifte tøj. Jeg tror, han har en teleportationsmaskine gemt et eller andet sted, og vi er blevet holdt i uvidenhed om hans skjulte superkræfter.

Mytiske kampe mellem teknologi og logik

En seværdig fejl i TV-serien Chrysalis er kampen mellem modernitet og fornuft. Der er øjeblikke, hvor karaktererne er dybt afhængige af teknologi, men alligevel ignorerer helt basale sikkerhedsforanstaltninger.

Et eksempel på dette er, når karaktererne forsøger at hacke en topfortrolig computer ved at gætte brugerens adgangskode. De rammer blot på tastaturet vilkårligt og snupper adgangen, som om det er en walk in the park. Mon ikke der er blevet implementeret mere avancerede metoder til adgangskontrol i denne fremtidige verden?

Visuelle effektmagiske tricks

Sidst men ikke mindst er der de fantastiske og mystiske visuelle effekter i TV-serien Chrysalis. Ikke fordi de er så fantastiske, men mere fordi de er så bevidst kluntede, at det ikke kan undgås at få et smil frem på læben.

I en scene, hvor karaktererne flyver i rummet, kan man tydeligt se, at de er ophængt i kabler og suser rundt som marionetdukker. Det er som om, at selve loven om tyngdekraften har en sjov sans for humor i denne serie.

Så næste gang du ser TV-serien Chrysalis, så vær opmærksom på alle de sjove fejl, der får dig til at grine højlydt. Måske er det endda meningen at være sådan. Hvem ved? Måske er det bare del af charmen ved serien!

Andre populære titler: HouseMemories of MurderHerHannibalAzur LaneDeath at a FuneralThe Man Who Wasnt ThereToo Hot to HandleSnatchCrisisChernobyl: The Lost TapesIn Plain SightPinocchioBad Boys IIThe MartianBaby DriverLost City of ZOggy and the CockroachesRacer and the JailbirdThe Hitmans BodyguardShazam! Fury of the GodsTrial by FireMurdoch MysteriesJung_EBullet to the HeadDuff: Hast du keine, bist du eineThe WitchesVelvetRogue HostageMark Robers RevengineersBocchi the Rock!Skins – HautnahThe Devil All the TimeMax Manus: Man of WarFrom ScratchKnight and DayBorgenPuzzle mortalMonsters BallMr. HolmesAnt-ManHannibalFrom Dusk Till Dawn: The SeriesThe Man Who Fell to EarthThe FlashRemember MeGå med fred Jamil – Ma salama JamilThe Other Boleyn Girl