kinokvinder.dk

Chuggington – Die Loks sind los! (TV Series 2008–2021)


Overblik

Titel Chuggington – Die Loks sind los!
Udgivelsesdato 1. januar 2009 (Tyskland)
Oprindelsesland Storbritannien
Produktionsselskaber Pony Canyon, SD Entertainment, DQ Entertainment

Resmué

Følg med i eventyrene med Koko, Wilson og Brewster, tre tog i træning, der lærer at køre på skinner gennem livet for at blive fuldgyldige chuggere. Chuggington følger de humoristiske eventyr med Koko, Wilson og Brewster, tre toge i træning, hver med deres unikke personlighed. I Chuggingtons rollebesætning finder man også en moderne og farverig flåde af tog, herunder Puffer Pete, Action Chugger og Frostini, der hjælper de trænende med at lære vigtige lektioner som samarbejde, vedholdenhed og respekt. I hvert fantastisk afsnit begiver togene sig ud på forskellige eventyr, hvor de lærer at køre på skinner og udforsker Chuggington, en sikker og spændende verden. Hvert afsnit er designet til at lære simple, men vigtige sociale og følelsesmæssige lektioner, der hjælper førskolebørn med at forberede sig til deres tidlige læringsår.

Fem sjove fejl i TV-serien Chuggington – Die Loks sind los!

TV-serien Chuggington – Die Loks sind los! har fanget hjertet hos både børn og voksne, men det betyder ikke, at den er fejlfri. Selvom vi elsker at se de seje tog i aktion, har nogle opmærksomme seere opdaget nogle sjove fejl i serien. Lad os tage et kig på fem af de mest morsomme fejl:

1. Den magiske forsvindende snebold

I en episode er der en scene, hvor Wilson og Koko leger i sneen og kaster snebolde på hinanden. Men hold godt øje! Der er en snebold, der forsvinder på mystisk vis, lige når den når hen til Koko. Er der mon en usynlig togtryllestav involveret i dette?

2. En talestrømsforvirring

I en helt anden episode er Brewster ved at fortælle en spændende historie til sine venner. Men pludselig skifter hans stemme fra at være dyb og mørk til at blive høj og lys. Enten er Brewster en togtalentskifter, eller også er der noget galt med lydredigeringen i denne scene!

3. Den flyvende jernbane

I en dramatisk scene skal Koko, Wilson og Brewster køre ned ad en stejl bakke for at redde dagen. Men se nøje på skinnerne! I et splitsekund ser det ud som om, at skinnerne løsriver sig fra jorden og flyver gennem luften. Måske har vi et leviterende togeksperiment på vores hænder her?

4. De skiftende farver

I en episode maler Hanzo toget Eddie i forskellige farver, for at han kan blive festklar. Men i løbet af samme scene skifter Eddies farver konstant uden nogen form for forklaring. Det ser ud til, at Eddie har indgået en aftale med kameleonerne om at låne deres evne til farveskift!

5. Den uendelige bananlast

I en sjov episode får Wilson til opgave at transportere en last af bananer. Men hvis man er opmærksom, vil man bemærke, at mængden af bananer i hans last konstant skifter. I et øjeblik er den fuld, og i det næste er den næsten tom. Wilson er enten en ultimativ bananmagiker, eller også er seriens producenter ikke helt sikre på, hvor mange bananer der skal være med i scenen!

Sådan er det med TV-serier – selv de bedste kan have nogle sjove fejl, der kan få os til at grine. Chuggington – Die Loks sind los! er ingen undtagelse! Næste gang du ser serien, så hold øje med disse fejl og lad os alle have det sjovt med dem!

Andre populære titler: Os Espíritos de InisherinThe Hole in the GroundJulefrokostenAlohaWhite House PlumbersDont Worry, He Wont Get Far on FootAirThe ArrivalGuardians of the Galaxy Vol. 3Mød mig paa CassiopeiaEurovision Song Contest: The Story of Fire SagaFrom Paris with LoveDer Prinz von Bel-AirPrimal FearDusman al statuluiDark Winds“I huvudet på en mördare” Jonna HenningssonThe BlacklistCosmos: A Spacetime OdysseyAbsolutely AnythingBugsy MaloneHow I Met Your FatherThe AvengersTed LassoThe FlashDeadpoolA Cinderella StoryAsk Me AnythingMade in ItalyRoomKingsman: The Golden CircleThe Popes ExorcistJurassic World: Das gefallene KönigreichPrince Charming – DKEnola Holmes 2All Creatures Great and SmallMa dau in vant dupa cumparaturiTexas Chainsaw MassacreOn My MindHudson HawkBrünoEscape PlanConan the BarbarianGully50 First DatesJunoThe French DispatchCastlevaniaCreed