kinokvinder.dk

Cloak & Dagger (TV Series 2018–2019)


Overblik

Titel Cloak
Udgivelsesdato 7. juni 2018 (USA)
Oprindelsesland USA
Produktionsfirmaer ABC Signature
ABC Television Network
Disney-ABC Domestic Television
Sprog Engelsk
Også kendt som Плащ і Кинджал
Optagelsessteder New Orleans, Louisiana, USA

Resmué

TV-serien Cloak handler om to teenagere, Tandy Bowen og Tyrone Johnson, som kommer fra meget forskellige baggrunde. De bliver begge udstyret med superkræfter og samtidig opdager de, at de får stærkere kræfter, når de er sammen. Imens de udforsker deres nye evner, udvikler de samtidig et romantisk forhold.

Tandy kan afgive lyserøde dolke af lys, mens Tyrone har evnen til at indhylle andre i mørke. De lærer hurtigt, at de er stærkere sammen end hver for sig, men deres følelser for hinanden gør deres allerede komplicerede verden endnu mere udfordrende.

Marvels Cloak and Dagger er en tilpasning af de elskede Marvel-karakterer og historien henvender sig primært til unge voksne. Denne live-action-serie følger Tandy Bowen og Tyrone Johnson, to teenagere fra meget forskellige baggrunde, som bliver udstyret med superkræfter og forelsker sig i hinanden.

Marvels Cloak and Dagger er en samproduktion mellem Marvel Television og ABC Signature Studios.

Klokkerende fejl i TV-serien Cloak – se flest af dem her!

TV-serier er en fantastisk kilde til underholdning, men nogle gange sniger der sig små fejl ind i produktionen, der kan få os til at løfte øjenbrynene. En serie, hvor seerne har opdaget flere uforglemmelige fejl, er ingen ringere end Cloak.

Fejlen der får os til at trække på skuldrene: Usynlige våben?

I episoden The Disappearing Act skal Cloak og Dagger kæmpe mod en gruppe skurke. Men her er der noget, der ikke stemmer – skurkene ser ud til at blive angrebet af usynlige våben! Enten er vores superhelte blevet utroligt dygtige med camouflage, eller også er special effects-afdelingen gået i stykker. Hvem ved?

Et teleporteringsdrama: Hvor er min taske?

I den nervepirrende episode Teleport Troubles kæmper Cloak og Dagger mod en særligt farlig skurk. Problemet er bare, at når Cloak teleporterer sig selv og sin fjende rundt på stederne, forsvinder nogle af deres ejendele magisk. Hvad sker der med dem? Er der en rastløs ånd, der går rundt og gemmer genstande? Måske skulle vores helte overveje at skifte til mindre teleportvenlige tasker.

Gang på gang: Forvirrede årstider

I Cloak ser vi ofte, at karaktererne skifter påklædning for at tilpasse sig forskellige situationer. Men det er ikke kun tøjet, der skifter – årstiderne bliver også pludseligt forvirrede! Hvis man skal tro på serien, kan man opleve både sne og blomstrende træer på samme tid. Mon vores superhelte har en særlig evne til at manipulere med vejr og klima? Det ville det være smart at bruge den til deres fordel!

Magiske mobilforbindelser: Sådan får du signal i undergrunden

I en af ​​episoderne ser vi Cloak og Dagger kommunikere via mobiltelefoner, selv når de befinder sig i en underjordisk tunnel, hvor signalstyrken normalt er lige så god som en havfrues tørst efter saltvand. Enten har Marvel formået at skabe banebrydende teknologi, der kan trænge igennem jordens kerner, eller også har vores superhelte fået fat i nogle fantastiske mobilabonnementer.

Det er altid sjovt at opdage disse små, sjove fejl i vores yndlingsserier. De gør det hele lidt mere underholdende og får os til at undre os over, hvad der mon foregår bag kameraerne. Og hvem ved, måske er fejlene en del af en større mystisk plan, som vores helte skal løse i sæson 2 af Cloak.

Andre populære titler: Mechanic: ResurrectionPlajaMr. RobotThe Expendables 22012VikingsThe FighterFight ClubHenry: Portrait of a Serial KillerNumele tăuNightcrawlerWedding Planner – verliebt, verlobt, verplantHannibalJurassic WorldBullet TrainE.T. – Der AußerirdischeWALL·EWatchmenDarkland: The ReturnEste País Não É Para VelhosBirdman orNo Time to DieKidnapThor: Love and ThunderOmul rachetăSeven PoundsAladdinMindcageJojo RabbitThe FlashThe GuestDie EisprinzenEuphoriaBeavis and Butt-HeadKiss of the DragonThe Dark Knight RisesThe AffairPair of KingsNordalaska – Überleben am PolarkreisThe unfinished manDie Unglaublichen 2The VoicesBlue Mountain StateJungle FeverMoThat Time I Got Reincarnated as a SlimeFBOY Island DanmarkShiva Baby