kinokvinder.dk

Cloudy with a Chance of Meatballs (TV Series 2017–2022)

De medvirkende i TV-serien Cloudy with a Chance of Meatballs

Cloudy with a Chance of Meatballs er en animeret TV-serie baseret på filmen af samme navn. Serien blev sendt fra 2017 til 2018 og blev elsket af både børn og voksne for sin humor og fantasifulde historie. Lad os tage et kig på de medvirkende i serien og de skuespillere, der gav liv til karaktererne.

Mark Robert Edwards som Steve

Mark Robert Edwards gav sin stemme til hovedkarakteren Steve i TV-serien. Steve er en opfindsom ung videnskabsmand, der drømmer om at blive berømt for sine opfindelser. Han opfinder en maskine, der kan omdanne vand til mad, hvilket fører til kaos og komiske situationer i byen.

Katie Griffin som Sam Sparks

Katie Griffin havde rollen som Sam Sparks, en ung og ambitiøs journalist. Sam bliver den eneste person, der tror på Steves opfindelse og hjælper ham med at få det gode budskab ud til verden. Hendes charmerende personlighed og energi bidrager til seriens sjove og unikke stemning.

Seán Cullen som Mayor Shelbourne

Seán Cullen lånte sin stemme til borgmester Shelbourne, byens korrupte og grådige leder. Mayor Shelbourne er ivrig efter at udnytte Steves opfindelse til sin egen fordel og skaber dermed masser af problemer. Seán Cullens talent for at skabe karakterer med dybde og humor bringer borgmester Shelbourne til livs.

David Berni som Baby Brent

David Berni gav sin stemme til Baby Brent, en tidligere baby-kendis, der engang var byens helt. Nu er han vokset op og arbejder i byens butik. David Berni formår at give Baby Brent en fantastisk personlighed og skaber mange morsomme øjeblikke i serien.

Patrick McKenna som Gil

Patrick McKenna spiller Gil, Steves bedste ven og medhjælper. Gil er en loyal og sjov karakter, der altid er klar til eventyr. Patrick McKenna leverer en fantastisk præstation som Gil og bidrager til seriens humor og varme.

Clé Bennett som Earl Devereaux

Clé Bennett gav stemme til Earl Devereaux, byens politichef og en ganske seriøs karakter. Earl er ansvarlig for at opretholde ro og orden, men har også et humoristisk og varmt hjerte. Clé Bennett formår at skabe en perfekt afbalanceret præstation som Earl i serien.

Kim Roberts som Regina Devereaux

Kim Roberts spiller Regina Devereaux, Earls kone. Hun er en karakter med en dyb kærlighed til sin familie og et ønske om at beskytte byen. Selvom hendes rolle er mindre i serien, formår Kim Roberts at give Regina en varm og omsorgsfuld personlighed.

Lisa Norton som Sitcom Girl og Windy Torrents

Lisa Norton gav sin stemme til Sitcom Girl og Windy Torrents. Begge karakterer er sjove og underholdende, og Lisa Norton formår at give dem liv med hendes talent og komiske timing.

Paloma Nuñez som Mrs. Mionata

Paloma Nuñez spiller Mrs. Mionata, en karakter, der kun optræder i en enkelt episode af serien. Paloma Nuñez formår alligevel at give karakteren en stærk og mindeværdig præstation.

Cloudy with a Chance of Meatballs-serien bringer disse fantastiske karakterer til live takket være de talentfulde skuespillere, der gav dem deres stemme. Kombinationen af humor, eventyr og varme gør serien til en favorit hos både børn og voksne. Hver skuespiller formår at give karaktererne deres unikke personlighed og skabe en verden fuld af latter og sjov.

Overblik

Titel Cloudy with a Chance of Meatballs (På dansk: Minlyvende med en chance for frikadeller)
Udgivelsesdato 20. februar 2017 (USA)
Oprindelseslande USA, Canada

Resmué

Cloudy with a Chance of Meatballs er en TV-serie, der fungerer som forhistorie til filmen fra 2009. Serien følger opfinderknægten Flint Lockwood og journalistpigebarnet Sam Sparks som bedste venner under deres tid på gymnasiet.

Som en prequel til de to Cloudy with a Chance of Meatballs-film fokuserer serien på eventyrene, Flint Lockwood og Sam Sparks oplever som bedste venner på gymnasiet. Mens Flint drømmer om at blive en succesfuld opfinder, længes Sam efter berømmelse som journalist.

De skøre fejl i TV-serien Cloudy with a Chance of Meatballs

TV-serien Cloudy with a Chance of Meatballs har vundet mange hjerter med sin skønne blanding af mad og sjov. Men ingen serie er fejlfri, og seere har været hurtige til at opdage nogle af de skøre fejl, der er sneglet sig ind i episoderne. Lad os tage et kig på nogle af de mest bemærkelsesværdige:

Flydende kødboller og magiske gryder

I en af episoderne bliver Flint Lockwood, seriens hovedperson, overrasket af flydende kødboller, der pludselig dukker op ud af ingenting. Det er utroligt, hvordan kødbollerne bare svæver rundt i luften, uden nogen forklaring. Er det mon en ny opskrift, Flint har opfundet? Og hvad med de magiske gryder, der tilsyneladende kan producere enhver slags mad med blot et trylleslag. Hvor kan vi købe sådan en gryde til vores eget køkken?

Tekniske problemer med vejret

Selvom det er en serie fyldt med fantasifulde overraskelser, er der nogle seere, der har bemærket nogle tekniske problemer med vejret. Hvordan kan det være, at det kun regner mad i byen Swallow Falls og ikke i resten af verden? Er der mon en usynlig kuppel, der holder regnen inde? Og hov, hvad sker der, når det bliver sommer? Kødboller og spaghetti i solskin – tænker lige fremtidens picnic!

Forvirrede animationer

Nogle seere har haft det sjovt med at studere de lidt forvirrede animationer i serien. Det er som om, at karaktererne ikke helt kan beslutte sig for, hvordan de skal bevæge sig. Monica kan i én scene hoppe højt i luften og næste øjeblik lande uden en lyd. Og Steve, Flints bedste ven, kan nærmest teleportere sig rundt i Swallow Falls med en hastighed, der ville få Flash til at blive misundelig. Måske er det maden, der giver dem superkræfter?

Uforklarlige madsekvenser

Der er også nogle madsekvenser i serien, der efterlader os med hovedrysten og spørgsmål i øjnene. Hvordan kan en lille spaghetti-plade forvandles til en endeløs pastaflod, der kan fylde et helt rum? Og hvorfor bliver jordbær pludselig til gigantiske, farverige frugter, der kan bruges som hoppepuder? Hvis bare madlavning var lige så magisk og underlig i det virkelige liv!

Ektoplasma-kødsovs og larmende flapper

Der er også blevet rapporteret om en uheldig fejl med ektoplasma-kødsovsen. I en af episoderne får Flint en særlig opskrift fra sin far, der skulle være ekstra saftig. Men uheldigvis får flammefaste jakker, der normalt beskytter mod brand, også en forkærlighed for denne særlige sovs. Resultatet er en tredimensionel ektoplasma-eksplosion, der efterlader alle i et farvet kaos. Og lad os ikke glemme de larmende flapper på iSteamphone, der får os til at tænke, om karaktererne nogensinde kan have en rolig samtale!

Cloudy with a Chance of Meatballs er uden tvivl en underholdende og fantasifuld serie for både store og små. Selvom fejlene kan være mærkelige, bidrager de til seriens charme og gør os i stand til at drømme om en verden, hvor maden kan regne fra himlen. Så næste gang du ser en kødbolle flyve eller en magisk gryde trylle mad frem, kan du bare læne dig tilbage og nyde det fejlfyldte eventyr!

Andre populære titler: RoadkillLittle House on the PrairieMy Fair LadyViața e frumoasăThe Gilded AgeTerminator: The Sarah Connor ChroniclesEquilibriumStar-CrossediZombieKillers of the Flower MoonThe VirtuosoAmerican GodsThe RescueThe Fifth ElementThe Change-Up22 Jump StreetPerfekte stederFemme FataleStars at NoonSandmanA Love Song for Bobby LongShine – Der Weg ins LichtStripteaseThe FalloutNine Perfect StrangersGaslitA Família Addams 2Modern FamilyThe InternJohn WickJeanne du BarryMiss OsakaThe Dead Dont HurtRevengeThe Old FoxThe Electrical Life of Louis WainVikings: ValhallaCrazy, Stupid, Love.Drop Dead DivaSkins – HautnahPigen og drømmeslottetThe Longest RideHappy EndingWomen TalkingSolaceDaredevil: Born AgainGame of ThronesiCarly