kinokvinder.dk

Cold Case (TV Series 2003–2010)


Overblik

Detaljer
Udgivelsesdato 28. september 2003 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Lãnh Án
Optagelsessteder City of Los Angeles Department of Public Works Building – 1150 S. Hill Street, Los Angeles, California, USA (eksteriører og lobbyscener fra Philadelphia Police Department headquarters building)
Produktionsselskaber Jerry Bruckheimer Television
Warner Bros. Television
CBS Productions

Resmué

TV-serien Cold Case handler om Lilly Rush, en kvindelig detektiv i Philadelphia homicide squad. Hun får tildelt cold cases, gamle forbrydelser, der aldrig er blevet opklaret.

Lilly arbejder for mordafdelingen i politiet i Philadelphia, og hendes opgave er at genåbne gamle sager, der er blevet begået mange år tidligere og stadig er uopklarede. Hun er nødt til at tænke nyt omkring gerningsstederne og interviewe de personer, der var involveret i ofrene, for at finde spor, der kan føre til opklaring af sagerne.

Serien følger Lillys rejse, mens hun kæmper for at finde svar og retfærdighed til ofrene for disse gamle forbrydelser.

Sjove fejl i TV-serien Cold Case

Så er det tid til at tage et humoristisk kig på nogle af de fejl, som ivrige seere har opdaget i den populære TV-serie Cold Case. Selvom serien er spændende og medrivende, kan det ikke undgås, at der sniger sig et par fejl ind i historien. Lad os dykke ned i nogle af de mest bemærkelsesværdige fejl:

Faktuelle fejl

Åh, hvor er det dog sjovt, når politibetjente i serien gentagne gange påstår, at et våben er registreret på en person. Det er bare ærgerligt, at der faktisk ikke eksisterer våbenregistrering i Pennsylvania! Det er forbudt ifølge delstatens lov. Hvem sagde research?

Men det stopper ikke der. Der er også situationer, hvor detektiverne bruger trusler eller tvangsmetoder under afhøringer, der enten ødelægger sagen eller risikerer at føre til frifindelser. Og den sjove del er, at kaptajnen selv er involveret i disse afhøringer! Det ville have kostet ham jobbet i den virkelige verden, men i Cold Case fortsætter showet uden at blinke.

Åbenlyse fejl

Hvordan kan vi glemme de mange tilfælde, hvor historien involverer en ung morder? Og undskyld, men sådan fungerer retssystemet altså ikke. Hvis det var så enkelt at få et barn eller ung voksen retsforfulgt, ville der ikke være meget spænding i retssalen. Disse sager ville blive afgjort hurtigt, og den anklagede ville enten blive kortvarigt fængslet eller sågar løsladt, fordi det er svært at bevise skyld og straffe umodne voksne på samme måde som unge kriminelle.

Plottets huller

En af de mest underholdende aspekter af Cold Case er, når detektiverne interviewer folk mange år efter forbrydelsen fandt sted, men de er alle i stand til at huske hvert eneste detaljeret aspekt og beskrive det som om det skete i går. Mon ikke de også har evnen til at huske hvad de spiste til frokost den 6. august for 20 år siden? Det ville være praktisk!

Så næste gang du ser Cold Case, skal du huske at holde øje med disse sjove fejl. Hvem ved, måske kan du finde endnu flere fejl og have det sjovt med at diskutere dem med dine venner. Det er trods alt underholdning – fejl og alt!

Andre populære titler: Big Hero 6BridgertonHitchcockThe Chestnut ManHalf BakedQueen & SlimO Conde de Monte CristoThe HostForce MajeureZombieland: Double TapThe Last of UsKung Fu PandaGirlBewitchedBurlesqueTouchmywifeWillowSuspicious Partner13 AssassinsReno 911!KaleidoscopeResident AlienClerks IIIHamiltonAlletiders nisseCommunityIsekai Mao to Shokan Shojo no Dorei MajutsuÃlã micuBetter Call SaulSpillet om VesterbroThe InvitationThe Cure for InsomniaRay DonovanSkyscraperNCIS: Los AngelesFencesUnchartedR.I.P.D.Fast XNovemberQueen of the SouthMidsommarInheritanceThe GoldfinchDune: Part TwoOameni mari si fara minteMortal KombatYoung Winston