kinokvinder.dk

Community (TV Series 2009–2015)

Skuespillerne i TV-serien Community

Community er en amerikansk TV-serie, der blev sendt fra 2009 til 2015. Serien blev skabt af Dan Harmon og handler om en gruppe studerende på et fiktivt community college i den fiktive by Greendale, Colorado. Serien er kendt for sin humor og sit meta-niveau, hvor den ofte bryder den fjerde væg.

Joel McHale – Jeff Winger

Joel McHale spiller hovedkarakteren Jeff Winger, en tidligere advokat, der er tvunget til at tage kurser på community college efter at have fået frataget sin advokatlicens. Jeff er den populære og charmerende leder af study groupen og er kendt for sin sarkastiske og manipulerende personlighed.

Danny Pudi – Abed Nadir

Danny Pudi spiller Abed Nadir, en meget intelligent og excentrisk karakter. Abed er indædt fan af popkultur og meta-referencer og bruger ofte sine filmiske og tv-viden til at læse situationer i virkeligheden. Abed er en af de mest elskede karakterer i serien og tilføjer mange komiske øjeblikke.

Donald Glover – Troy Barnes

Donald Glover spiller Troy Barnes, en tidligere high school-footballstjerne, der er kommet til community college fordi hans storebroder ved et uheld sparkede hans knæ i ansigtet. Troy bliver hurtigt venner med Abed, og de udvikler et tæt venskab, der danner grundlaget for mange af seriens sjove øjeblikke.

Chevy Chase – Pierce Hawthorne

Chevy Chase spiller Pierce Hawthorne, en ældre, rig og racistisk mand, der går på community college for at socialisere. Pierces rolle i gruppen er ofte at være den forstyrrende eller kontroversielle karakter, men han udvikler sig også gennem serien og viser dybde og sårbare sider.

Gillian Jacobs – Britta Perry

Gillian Jacobs spiller Britta Perry, en idealistisk, men ofte inkompetent aktivist. Britta har en tendens til at falde for og blive forbløffet over de forkerte fyre og har også en anspændt rivalisering med Jeff. Hun giver serien en del af dens romantiske drama.

Alison Brie – Annie Edison

Alison Brie spiller Annie Edison, en ambitiøs og ivrig studerende. Annie lægger stor vægt på sine karakterer og er altid ivrig efter at gøre tingene rigtigt. Hun er lidt neurotisk og konkurrerer ofte med Britta om Jeffs opmærksomhed. Annie tilføjer en romantisk side til serien.

Ken Jeong – Ben Chang

Ken Jeong spiller Ben Chang, en usikker og ustabil spansk professor. Chang udvikler sig til en skør, manipulerende og til tider farlig karakter gennem serien. Han er kendt for sine vilde og uforudsigelige handlinger og er en af ​​seriens mest mindeværdige karakterer.

Yvette Nicole Brown – Shirley Bennett

Yvette Nicole Brown spiller Shirley Bennett, en religiøs og omsorgsfuld mor, der er tilbage på college for at fuldføre sin uddannelse. Shirley er kendt for sin sydlige charme og sin evne til at samle gruppen, når de er i konflikt. Hun giver serien en varm og kærlig karakter.

Jim Rash – Dean Pelton

Jim Rash spiller Dean Pelton, lederen af ​​Greendale Community College. Pelton er excentrisk og har ofte mærkelige ideer og fantasier om college. Han er kendt for sin flamboyante stil og sine mange kostumer. Pelton tilføjer en ekstra lag af komik til serien.

Richard Erdman – Leonard

Richard Erdman spiller Leonard, en ældre student på college, der altid er der for at kommentere og kritisere andre karakterer. Leonard er en klassisk gnaven gammel mand, der har mange morsomme øjeblikke i serien.

Erik Charles Nielsen – Garrett Lambert

Erik Charles Nielsen spiller Garrett Lambert, en sær, akavet og nervøs karakter. Garrett har svært ved at tale højt og tydeligt, hvilket ofte fører til komiske situationer. Han er en af ​​de mere stille karakterer i serien, men tilføjer stadig mange sjove øjeblikke.

Dino Stamatopoulos – Star-Burns

Dino Stamatopoulos spiller Star-Burns, en karakter med en ikonisk sidebrænding. Star-Burns er en udstødt og rebelsk type og har en speciel plads i seriens hjerte og sjæl.

Danielle Kaplowitz – Vicki

Danielle Kaplowitz spiller Vicki, en af ​​de mere ukendte figurer i serien. Vicki er en studerende på Greendale Community College, der deltager i flere episoder.

John Oliver – Professor Ian Duncan

John Oliver spiller Professor Ian Duncan, en excentrisk og inkompetent lærer på Greendale Community College. Duncan er kendt for sine særegne engelske accent og sine dumme beslutninger.

Charley Koontz – Neil

Charley Koontz spiller Neil, en af ​​de mere ukendte figurer i serien. Neil er en studerende på Greendale Community College, der deltager i flere episoder.

Luke Youngblood – Magnitude

Luke Youngblood spiller Magnitude, en karakter, hvis catchphrase Pop pop! blev et populært kendetegn for serien.

Paget Brewster – Frankie Dart

Paget Brewster spiller Frankie Dart, en konsulent, der bliver ansat på Greendale Community College for at rette op på problemerne med institutional korruption. Frankie har en mere seriøs og fornuftig tilgang, der giver serien en anden dynamik.

Keith David – Elroy Patashnik

Keith David spiller Elroy Patashnik, en tidligere opfindergeni, der flytter til Greendale og bliver en del af study groupen. Elroy tilføjer en anden aldersdemografisk og en cool, nonchalant attitude til serien.

Samlet set er skuespillerne i TV-serien Community en dynamisk og talentfuld gruppe, der sammen skabte en uforglemmelig og elsket serie. Deres unikke kemi og talent har gjort Community til en kultklassiker inden for komediegenre.

Overblik

Titel Community
Udgivelsesdato 17. september, 2009 (USA)
Oprindelsesland USA
Originalsprog Engelsk
Alternative titler Cộng Đồng Vui Tính
Optagesteder Los Angeles City College – 855 North Vermont Avenue, Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber Krasnoff Foster Productions, Harmonius Claptrap, AGBO

Resmué

Community er en TV-serie centreret omkring en suspenderet advokat ved navn Jeff Winger, der bliver tvunget til at tilmelde sig en community college med en eklektisk stab og studerende.

Jeff Winger tvinges til at tage en tur til community college, efter det bliver opdaget, at han har forfalsket sin bachelorgrad. I et forsøg på at komme tættere på en studerende i hans spanskklasse, danner han en spansk studiegruppe. Til hans overraskelse tilmelder flere mennesker sig studiegruppen, og denne gruppe af mærkværdige personligheder danner en usandsynlig fællesskab.

En advokat bliver sat ud af spillet, da det bliver afsløret, at han har falsk angivet, at han har en bachelorgrad. Han bliver suspenderet og beslutter sig for at tilmelde sig community college. For at komme tættere på en attraktiv studerende danner han en studiegruppe. Studiegruppen inkluderer en millionær, en tidligere stofmisbruger, en tidligere quarterback, en enlig mor og en filmstuderende.

Fem sjove fejl i TV-serien Community, der fik seerne til at måbe

Continuity: Åh, det var da bare skulderen, nej, vent, det er knæet nu?

I første sæson fortæller Troy, at han skadede sin skulder under en tøndeflip. Men i senere sæsoner bliver det ændret til, at han har skadet sit knæ. Måske var det en intim detalje, han ændrede mening om? Vi kan kun gætte os frem til, hvorfor han pludselig ville holde skulderproblemerne for sig selv!

Factual errors: En fireårig prøvetid for en uærlig studerende?

Ifølge Colorados Advokatråd bliver enhver advokat frataget retten til at udøve advokatvirksomhed i mindst otte år, hvis de lyver om at have en bachelorgrad. Det er bestemt ikke en nådig prøvetid på kun fire år, som Jeff får, for at opnå en grad. Og selvom han klarer at få genindtrædelse i advokatstanden efter denne periode, så virker det lidt tvivlsomt, når han allerede har vist sig at være uærlig. Nuvel, retssystemet skal også have plads til skæve vinkler og uventede maneuvrer, ikke sandt?

Incorrectly regarded as goofs: Fire år på Greendale? Du må da tage gas!

I serien hævdes det, at Jeff skal gå på Greendale i fire år for at få sin bachelorgrad. Men når man tænker på, at de fleste community colleges kun tilbyder toårige AA-uddannelser, så ser det lidt forkert ud. Men faktisk tillader 17 stater i USA, herunder Colorado, at community colleges tilbyder fireårige bachelorgrader. Så måske er Jeff alligevel ikke så tosset til at balancere skolearbejde og teatergruppe!

Revealing mistakes: Joel McHales søgende øjne

I løbet af seriens løb bemærker man mange gange, at Joel McHales øjne søger ud mod sidescenen. Måske håbede han bare på instruktioner eller ledetråde til næste scene? Det er altid godt at have en backup-plan, når man skal finde sin plads i en skør og sjov studieverden!

Errors in geography: Palmer i Colorado?

Selvom serien udspiller sig i Colorado, er der faktisk set palmetræer i nogle episoder. Måske gik produktionsteamet lidt for langt i deres stræben efter et eksotisk præg? Hvem kan dog modstå en smule strandstemning midt i det bjergkantede Colorado-landskab?

Andre populære titler: 21 Jump StreetAlfieFather StuOrphan: First KillI Am…ChernobylFifty Shades of GreyMr. MercedesNunca Chove em FiladélfiaMatadorThe Time Travelers WifeThe Last Kingdom: Seven Kings Must DieGladiatorFast & Furious 7F9: The Fast SagaThe NeverEnding StoryRich KidsHeaven Knows WhatFrench KissAllein mit Onkel BuckMidnight in the SwitchgrassThe GentlemenTrue BloodWhere the Crawdads SingSelfiestanReservoir DogsDomestic GirlfriendChainsaw ManToy StoryDen fördömdeDe røde hesteThe WatcherThe Walking DeadEasy RiderEvil Dead RiseNational Lampoons VacationHoly SpiderEmily in ParisThe CovenantTeambuildingSelmaMayans M.C.Kaptajn BimseO Homem do NorteEmily the Criminal