kinokvinder.dk

Continuum (TV Series 2012–2015)

De medvirkende i TV-serien Continuum

TV-serien Continuum blev sendt fra 2012 til 2015 og havde en imponerende rollebesætning. Serien handler om den tidsrejsende politibetjent Kiera Cameron, der forsøger at forhindre en gruppe kriminelle i at ændre fremtiden. Her er en liste med skuespillerne, der medvirkede i serien:

Rachel Nichols som Kiera Cameron

Rachel Nichols spillede hovedrollen som Kiera Cameron, den tidsrejsende politibetjent. Cameron er fanget i nutiden og forsøger at stoppe en gruppe terrorister fra at ændre fremtiden. Rachel Nichols præstation som Cameron blev rost for sin styrke og troværdighed.

Victor Webster som Carlos Fonnegra

Victor Webster spillede rollen som Carlos Fonnegra, en betjent i Vancouver Police Department og Kiera Camerons allierede. Fonnegra er en hengiven ven og står altid ved Camerons side i hendes kamp for retfærdighed. Webster blev rost for sin karismatiske præstation som Fonnegra.

Erik Knudsen som Alec Sadler

Erik Knudsen spillede rollen som Alec Sadler, en genial ung mand, der bliver en af Kiera Camerons vigtigste allierede i kampen mod fremtidskriminelle. Alec Sadler spiller en afgørende rolle i seriens plot, og Knudsens præstation blev rost for sin sårbarhed og kompleksitet.

Stephen Lobo som Matthew Kellog

Stephen Lobo spillede rollen som Matthew Kellog, en tidligere medlem af terrorgruppen Liber8, der bliver en af Kiera Camerons modstandere. Kellog er en opportunistisk karakter, der søger sin egen vinding. Lobo blev rost for sin skildring af Kellogs dobbeltspillende og manipulerende natur.

Omari Newton som Lucas Ingram

Omari Newton spillede rollen som Lucas Ingram, en hacker og medlem af Liber8. Lucas er en central figur i kriminelles forsøg på at ændre fremtiden. Newton blev rost for sin autentiske skildring af Lucas som en intelligent og kompleks karakter.

Roger Cross som Travis Verta

Roger Cross spillede rollen som Travis Verta, lederen af Liber8. Verta er en farlig og karismatisk karakter, der er fast besluttet på at ændre fremtiden. Cross blev rost for sin intense og overbevisende præstation som Verta.

Luvia Petersen som Jasmine Garza

Luvia Petersen spillede rollen som Jasmine Garza, et medlem af Liber8 og en tidsrejsende allieret for Kiera Cameron. Garza er en sej og handlekraftig karakter, der er villig til at gøre hvad som helst for at opnå sine mål. Petersen blev rost for sin stærke og medrivende præstation.

Brian Markinson som Insp. Dillon

Brian Markinson spillede rollen som Inspector Dillon, en højtstående politiofficer. Dillon er mistænksom over for Kiera Cameron og hendes agenter, og han forsøger at afsløre deres sande intentioner. Markinson blev rost for sin troværdige skildring af Dillons autoritære karakter.

Lexa Doig som Sonya Valentine

Lexa Doig spillede rollen som Sonya Valentine, et medlem af Liber8. Valentine er en farlig og manipulerende karakter, der er fast besluttet på at føre deres revolutionære dagsorden ud i livet. Doig blev rost for sin intense og skræmmende skildring af Sonyas karakter.

Jennifer Spence som Betty Robertson

Jennifer Spence spillede rollen som Betty Robertson, en tech-ekspert og medlem af Kiera Camerons støttehold. Betty er en loyal karakter, der stiller sine færdigheder til rådighed for at hjælpe Cameron i hendes mission. Spence blev rost for sin energiske og charmerende præstation.

Richard Harmon som Julian Randol

Richard Harmon spillede rollen som Julian Randol, en ung mand, der bliver draget ind i konflikten mellem Kiera Cameron og Liber8. Randol spiller en afgørende rolle i seriens plot, og Harmons præstation blev rost for sin kompleksitet og nuancer.

Terry Chen som Curtis Chen

Terry Chen spillede rollen som Curtis Chen, et medlem af Kiera Camerons støttehold. Chen er en erfaren soldat og en lojal allieret. Hans præstation blev rost for sin troværdighed og autenticitet.

Magda Apanowicz som Emily

Magda Apanowicz spillede rollen som Emily, en kvinde fra nutiden, der bliver draget ind i konflikten mellem Kiera Cameron og Liber8. Emilys karakter udvikler sig gennem serien, og Apanowicz blev rost for sin dybde og følsomhed i sin skildring af karakterens oplevelser.

Ian Tracey som Jason

Ian Tracey spillede rollen som Jason, en ekscentrisk opfinder og teknologisk ekspert. Jason er en nøglefigur i forståelsen af tidrejse og fremtidens teknologi. Traceys præstation blev rost for sin excentriske og charmerende skildring af karakteren.

Tony Amendola som Edouard Kagame

Tony Amendola spillede rollen som Edouard Kagame, lederen af Liber8 og en central figur i seriens plot. Kagame er en karismatisk og ideologisk drevet karakter, der tror på sin retfærdige sag. Amendola blev rost for sin overbevisende og dybtfølte skildring af Kagame.

Janet Kidder som Ann Sadler

Janet Kidder spillede rollen som Ann Sadler, Alec Sadlers mor. Ann er en stærk og beskyttende karakter, der er villig til at gøre alt for at beskytte sin søn. Kidder blev rost for sin stærke og empatisk præstation.

Ryan Robbins som Brad Tonkin

Ryan Robbins spillede rollen som Brad Tonkin, en betjent og Kiera Camerons kollega. Tonkin er en pålidelig allieret, der hjælper Cameron i hendes efterforskning. Robbins blev rost for sin troværdige skildring af Tonkins karakter.

William B. Davis som Older Alec Sadler

William B. Davis spillede rollen som Older Alec Sadler, en ældre version af Alec Sadler. Older Alec Sadler spiller en central rolle i seriens plot og dets tidsrejse-elementer. Davis blev rost for sin kloge og karismatiske skildring af Older Alec Sadler.

TV-serien Continuum blev skabt af Simon Barry, der formåede at samle et fremragende cast til at bringe seriens karakterer til live. Deres præstationer blev rost for deres dybde, troværdighed og evne til at trække seerne ind i seriens komplekse plot og univers.

Overblik

Titel Continuum
Udgivelsesdato 14. januar 2013
Oprindelsesland Canada
Andre navne Континуум
Filmoptagelsessteder Coquitlam, British Columbia, Canada
Produktionsselskaber Reunion Pictures, Shaw Media, Reunion Pacific Entertainment

Resmué

Continuum er en time-lang politidrama-serie centreret omkring Kiera Cameron, en almindelig betjent fra 2077, der pludselig befinder sig fanget i nutidens Vancouver. Hun er alene, en fremmed i et fremmed land, og otte af de mest nådesløse forbrydere fra fremtiden, kendt som Liber8, er løs i byen. Heldigvis for Kiera, via brugen af hendes CMR (celleulær hukommelse tilbagekald), en futuristisk flydende chip-teknologi indlejret i hendes hjerne, forbinder hun med Alec Sadler, en 17-årig teknologisk geni. Når Kiera ringer, og Alec svarer, begynder et unikt partnerskab. Kieras første ønske er at komme hjem. Men indtil hun finder ud af hvordan, må hun overleve i vores tidsperiode og bruge alle de ressourcer, der er tilgængelige for hende, for at spore og fange terroristerne, inden de ændrer historien nok til at ændre fremtidens kurs. For hvad er pointen med at vende tilbage, hvis fremtiden ikke er den samme som den, du forlod?

Inspektør Kiera Cameron finder sig selv uventet transporteret fra 2077 til 2012 sammen med otte af verdens farligste terrorister. Hun antager en ny identitet og slutter sig til VPD for at stoppe terroristernes rædselsherredømme. På vejen bliver hun venner med Alec Sadler, den 17-årige, som vil vokse op og skabe den teknologi, hvorpå hendes verden er bygget.

Fejl i TV-serien Continuum: Lær at grine af dem!

Hvis du elsker Continuum og har brugt timevis på at fordybe dig i denne spændende sci-fi-serie, har du måske bemærket nogle små fejl og uhensigtsmæssigheder i handlingen. Frygt ej, du er ikke den eneste! De trofaste fans har markeret nogle af disse fejl, og vi har samlet dem til dig her – klar til at blive underholdt i dag!

Faktuelle fejl: Continuum og dens forvirrende nationaliteter

Continuum, som du sikkert allerede ved, finder sted i Vancouver, British Columbia. Men det ser ud til, at manusforfatterne har været lidt ivrige efter at krydre historien med amerikanske referencer. Vi kan ikke lade være med at bemærke, at Kiera kommer fra Seattle, Washington – en kæmpestor fejl for hendes immigrationsstatus! Måske hun skal tage en tur til den nærmeste grænsekontrol og få styr på det?

Og vent, der er mere! Hvad med FBI-samarbejdet? Så vidt vi ved, er FBI en amerikansk organisation, ikke en canadisk en. Måske burde Continuum have opfundet et canadisk modstykke til FBI med et mere passende navn? Det kunne have været noget i stil med Canadian Bureau of Investigation (CBI) eller Royal Canadian Mounted Police Serious Crimes Unit (RCMP-SCU). Ja, vi ved, det lyder som en mundfuld, men det er kun for at undgå denne slags forvirring!

Revealing mistakes: Alec er vokset… seriøst!

Ser du nærmere på karakteren Alec, er der noget skørt på færde. Vi kan ikke sige, om det er et mysterium i serien eller bare en skuespillerbombe, men noget er helt sikkert gået galt. Erik Knudsen spiller Alec i ungdommens og William B. Davis i voksenlivet. Sådan langt, så godt, ikke? Men vent… Alecs højde er pludselig vokset med hele 21 cm (8.3 tommer) efter at være blevet ældre og højere end Kiera. Det er virkelig en vild vokseværkshistorie! Kan vi få noget af det vand, han har drukket?

Så der har du det! Continuum, en fantastisk tv-serie fyldt med spænding og intriger, men også parat til at give os et godt grin over nogle små sjove fejl. Det er altid sjovt at se, hvordan selv en godt produceret serie ikke altid kan undgå at lade småting falde mellem sprækkerne. Men lad os ikke lade det ødelægge vores glæde ved serien – lad os bare grine videre og se, hvad næste episode har i vente!

Andre populære titler: Jack TaylorMinionsHelluva BossÖmerThat Dirty Black BagThe Cleveland ShowRebel Moon Teil 1: Kind des FeuersThe Sommerdahl MurdersAventurile lui SmallfootThunderstruckThe OutsidersA History of ViolenceBedragThe Little MermaidThe Big ShortAll About AnnaO.C., CaliforniaFalling WaterScreamBad SisterJack and JillAventuri sub clar de lunaGatosGhostbustersSanditonThe Five-Year EngagementThe Little MermaidWill & GraceBedragStrandhotelletDa Lotte blev usynligKill Bill: Vol. 1BlutrotVilde vidunderlige DanmarkThe TribeMy Friend DahmerØrnen: En krimi-odysséWar for the Planet of the ApesDoc MartinAlliedThe Way BackThe Good LiarAvatar: The Last AirbenderLeaving NeverlandRust CreekDrive My CarSpeakHalloween KillsRene hjerter