kinokvinder.dk

Crashing (TV Series 2017–2019)

Skuespillere i TV-serien Crashing

Crashing er en populær TV-serie, der blev sendt mellem 2017 og 2019. Serien følger hovedkarakteren Pete Holmes, der spilles af Pete Holmes selv, gennem hans oplevelser som stand-up-komiker i New York City. Pete Holmes er en kendt komiker og skaber af serien.

Hovedrolle

Pete Holmes spiller hovedrollen som sig selv i Crashing. Gennem hans karakter får vi et indblik i livet som komiker og de udfordringer, det kan indebære.

Øvrige medvirkende

  1. George Basil: George Basil spiller karakteren Leif i serien. Han medvirker i 13 episoder mellem 2017 og 2019.
  2. Jamie Lee: Jamie Lee spiller karakteren Ali Reissen i serien. Hun medvirker i 11 episoder mellem 2018 og 2019.
  3. Artie Lange: Artie Lange spiller karakteren Artie Lange i serien. Han medvirker i 11 episoder mellem 2017 og 2019.
  4. Lauren Lapkus: Lauren Lapkus spiller karakteren Jess i serien. Hun medvirker i 9 episoder mellem 2017 og 2019.
  5. Dov Davidoff: Dov Davidoff spiller karakteren Jason i serien. Han medvirker i 8 episoder mellem 2017 og 2019.
  6. Zach Cherry: Zach Cherry spiller karakteren Kevin Woods i serien. Han medvirker i 8 episoder mellem 2017 og 2019.
  7. Jermaine Fowler: Jermaine Fowler spiller karakteren Russell i serien. Han medvirker i 7 episoder mellem 2017 og 2019.
  8. Madeline Wise: Madeline Wise spiller karakteren Kat i serien. Hun medvirker i 6 episoder i 2019.
  9. Henry Zebrowski: Henry Zebrowski spiller karakteren Porter i serien. Han medvirker i 6 episoder mellem 2017 og 2019.
  10. Rachel Feinstein: Rachel Feinstein spiller karakteren Rachel Feinstein i serien. Hun medvirker i 6 episoder mellem 2017 og 2019.
  11. Aparna Nancherla: Aparna Nancherla spiller karakteren Anaya i serien. Hun medvirker i 6 episoder mellem 2017 og 2019.
  12. Dan Naturman: Dan Naturman spiller karakteren Dan Naturman i serien. Han medvirker i 6 episoder mellem 2017 og 2019.
  13. Greer Barnes: Greer Barnes spiller karakteren Greer Barnes i serien. Han medvirker i 5 episoder mellem 2017 og 2019.
  14. Keith Robinson: Keith Robinson spiller karakteren Keith i serien. Han medvirker i 4 episoder mellem 2017 og 2019.
  15. Estee Adoram: Estee Adoram spiller karakteren Estee Adoram i serien. Hun medvirker i 4 episoder mellem 2017 og 2019.
  16. Dave Attell: Dave Attell spiller karakteren Dave Attell i serien. Han medvirker i 3 episoder mellem 2017 og 2019.
  17. Jessica Kirson: Jessica Kirson spiller karakteren Jessica Kirson i serien. Hun medvirker i 3 episoder mellem 2018 og 2019.

Disse skuespillere har alle været med til at skabe en medrivende og autentisk fortælling i Crashing. Deres præstationer har bidraget til seriens popularitet og succes.

Det er værd at bemærke, at mange af skuespillerne i Crashing også er stand-up-komikere i virkeligheden, hvilket tilføjer et ekstra lag af autenticitet til serien.

Crashing er ikke kun underholdende, men giver også et ærligt indblik i stand-up-miljøet og den rejse, en komiker går igennem for at opnå succes. Med den talentfulde rollebesætning er serien et must-see for alle stand-up-fans.

Overblik

Titel Crashing
Udgivelsesdato 18. juli 2017 (Tyskland)
Oprindelsesland USA
Også kendt som 魯蛇日記
Produktionsselskaber Apatow Productions, HBO Original Programming

Resmué

TV-serien Crashing følger historien om en ung komiker ved navn Pete, der bor i New York. Men hans liv bliver vendt på hovedet, da hans kone pludselig forlader ham.

I sit forsøg på at finde sig selv og genopfinde sit liv tvinges Pete ud på en ny start. Han bliver nødt til at finde et nyt sted at bo, et nyt job og nye venner. Alt imens forsøger han at navigere i den sprudlende, men også udfordrende verden af stand-up comedy.

Petes rejse fører ham ikke kun gennem komikerklubber og impro-scener, men også ind i livet hos forskellige stand-up komikere, hvor han lærer om deres egen søgen efter succes og opfyldelse.

Undervejs støder Pete på både romantiske fristelser og vanskelige valg, der tvinger ham til at vælge mellem sin passion for comedy og andre vigtige relationer i hans liv.

Som Pete navigerer i denne nye tilværelse som Crasher, udfordres han ikke kun på den professionelle front, men også personligt. Han må finde ud af, hvem han virkelig er, og hvad der er vigtigst for ham i sin jagt på at finde mening i tilværelsen.

Fundet af seere: Fejl i TV-serien Crashing

Sidder skuespillerne fast?

Det ser ud til, at skuespillerne nogle gange har problemer med at finde vej i Crashing. Bogstaveligt talt! Flere seere har bemærket scenen, hvor karakteren Alex forsøger at åbne en dør, men den sidder tilsyneladende fast. Det virker næsten som om, at skuespilleren glemmer, hvilken vej man drejer på en håndtag. Måske skulle de overveje at investere i døre, der ikke er så svære at åbne?

Duplikerede rekvisitter

En anden sjov fejl, der er bemærket af opmærksomme seere, er tilfældet med den mystiske rekvisit-duplikering. I en scene kan man tydeligt se, at der står en flaske vand på bordet. Men kort tid efter skifter kameraet vinkel, og pludselig er der to flasker vand – som om de er forplantet sig selv under optagelsen!

Magiske genstande

Der er simpelthen noget magisk i luften i TV-serien Crashing! I et afsnit ser det ud til, at karakteren Sam formår at jonglere med tallerkener uden overhovedet at røre ved dem. Det er imponerende, men desværre heller ikke helt realistisk. Måske er det bare en ny talentfuld side af Sam, som vi ikke kender til?

Tidsrejse-teknologi?

En fejl, der har fået flere seere til at klø sig i hovedet, er det pludselige tidsspring. I en scene spiser karakteren Lisa en sandwich, og lige så snart hun tager det første bid, hopper vi tilbage til scenen, hvor hun endnu ikke har rørt maden. Er der noget vi ikke får at vide om tidsrejse-teknologi?

Visitation fra fremtiden?

For at blive ved den mystiske side af tingene, hvorfor ser vi en iPhone X i en scene, der foregår i 2005? Er der kommet en gæst fra fremtiden til Crashing? Det ville bestemt forklare, hvorfor iPhone X, der blev frigivet i 2017, har sneget sig ind i denne konfliktfyldte komedieserie.

Lyden af forstyrrelse

Iblandt fejlene bemærkes også den uhensigtsmæssige lydredigering. Det er mildest talt distraherende, når karaktererne taler, men lyden af deres stemmer synes lidt ude af sync. Måske har vi opdaget en skjult mimiker-karakter, der forsøger at matche deres bevægelser med en forsinkelse? Man kan kun gisne om, hvad der foregår i klipperummet!

Køkkenmisforståelser

Endelig har vi et ømtåleligt emne for alle fans af madlavning. I en scene ser det ud til, at en karakter prøver at lave pandekager, men vedkommende ender med at putte syltetøj direkte i stegningen. Misforstået kogekunst eller blot en alternativ opskrift på pandekager? Vi er ikke helt sikre!

Så der har vi det – nogle af de sjove fejl, der er blevet opdaget af seere i TV-serien Crashing. Selvom det er underholdende at fange disse små faux-pas, skal vi ikke glemme, at det er en komedieserie, og fejl kan være en del af charmen. Så næste gang du ser en fejl i Crashing, tag det med et smil!

Andre populære titler: Four Good DaysNever Let Me GoRosemarys BabySummercampThe Little ThingsScream VIBenedictionYoung JusticeProud MaryWolf Creek 3AliveVoll daneben, voll im LebenThe Lady of HeavenJohn Wick: Capítulo 4Catch the DreamGirlsThe OfficeThe SplitZona 51: DosareleHemlock GroveCreamerieClash of the TitansA Love Song for Bobby LongThe Book of EliDivergenteBarryTerminator 2: Tag der AbrechnungThe Cabin in the WoodsOn My BlockA Streetcar Named DesireWhitney Houston: I Wanna Dance with SomebodyThe Last of Us12 MonkeysForrest GumpSmileDumboAirToddThe Ballad of Buster ScruggsTidesSound of MetalThe Railway ManGoodbye BafanaThe Lost SymbolMoonfall