kinokvinder.dk

Crazy Ex-Girlfriend (TV Series 2015–2019)

Skuespillerne bag TV-serien Crazy Ex-Girlfriend

Crazy Ex-Girlfriend er en populær amerikansk TV-serie, der først blev sendt i 2015 og fortsatte indtil 2019. Serien blev skabt af Rachel Bloom og Aline Brosh McKenna og blev godt modtaget af både publikum og kritikere. Herunder kan du læse om de medvirkende skuespillere, der gav liv til karaktererne i serien.

Rachel Bloom som Rebecca Bunch

Rachel Bloom spiller den centrale rolle som Rebecca Bunch. Hun er en talentfuld skuespiller og en fremragende sanger. Bloom tilførte karakteren både dybde og humor og blev belønnet med flere priser og nomineringer for sin præstation.

Donna Lynne Champlin som Paula Proctor

Donna Lynne Champlin spiller karakteren Paula Proctor, Rebeccas bedste veninde og støtte. Champlin formår at levere en fantastisk skuespilpræstation og bringer både sjov og alvor ind i sin rolle.

Vincent Rodriguez III som Josh Chan

Vincent Rodriguez III spiller karakteren Josh Chan, Rebeccas ungdomsflamme og en central figur i serien. Hans dynamiske skuespil og talent for dans fangede seernes opmærksomhed og gjorde ham til en af seriens mest populære karakterer.

Pete Gardner som Darryl Whitefeather

Pete Gardner leverer en solid præstation som Darryl Whitefeather, Rebeccas overordnede på hendes nye arbejdsplads. Hans komiske timing og karismatiske tilstedeværelse gjorde Darryl til en elsket karakter blandt seerne.

Vella Lovell som Heather Davis

Vella Lovell spiller rollen som Heather Davis, en af Rebeccas venner. Lovell formår at portrættere Heathers tørre og sarkastiske personlighed på en måde, der gør hende mindeværdig og underholdende.

Gabrielle Ruiz som Valencia Perez

Gabrielle Ruiz spiller Valencia Perez, som er en af Rebeccas rivaler og kæreste til Josh. Ruiz formår at balancere mellem karakterens stærke og sårbare sider og gjorde Valencia til en fascinerende figur i serien.

Scott Michael Foster som Nathaniel Plimpton III

Scott Michael Foster spiller Nathaniel Plimpton III, der efterfølger Josh som en potentiel kærlighedsinteresse for Rebecca. Foster imponerer med sin evne til at fremstille karakterens komplekse natur og følelsesmæssige udvikling.

David Hull som White Josh

David Hull spiller karakteren White Josh og bringer en sjov og charmerende dynamik til serien. Hans kemi med de andre skuespillere og evne til at levere replikker med præcision og timing blev beundret af mange.

Erick Lopez som Hector

Erick Lopez spiller rollen som Hector, Rebeccas lidt naive og loyale ven. Lopez tilfører karakteren en varm og venlig aura, der gør ham elskelig for publikum.

Michael McMillian som Tim

Michael McMillian spiller karakteren Tim, en af Rebeccas tidligere flamme. Han formår at give Tim en troværdig og følsom fremtoning og skabe en interessant dynamik mellem ham og Rebecca.

Santino Fontana som Greg Serrano

Santino Fontana spiller Greg Serrano, en af Rebeccas tidligere kærlighedsinteresser. Fontana leverer en bemærkelsesværdig præstation og skildrer Greg som en karakter med mange lag og følelser.

Esther Povitsky som Maya

Esther Povitsky spiller Maya, en af Rebeccas kolleger. Hun formår at bringe det komiske element til karakteren og skabe en sjov og mindeværdig figur.

Steve Monroe som Scott Proctor

Steve Monroe spiller Scott Proctor, Paulas (spillet af Donna Lynne Champlin) mand. Han bringer en humoristisk og kærlig dynamik ind i serien og beriger karakterens historie.

Danny Jolles som George

Danny Jolles spiller karakteren George, som er en af Rebeccas venner. Hans komiske timing og evne til at levere sjove replikker gjorde George til en underholdende figur i serien.

Burl Moseley som Jim Kittsworth

Burl Moseley spiller rollen som Jim Kittsworth. Han formår at tilføje en sjov og charmerende dimension til karakteren og skabe interessante øjeblikke i serien.

Gina Gallego som Mrs. Hernandez

Gina Gallego spiller karakteren Mrs. Hernandez, som er Rebeccas nabo. Hun bringer en autentisk og hjertevarm fremtoning til rollen.

Michael Hyatt som Dr. Noelle Akopian

Michael Hyatt spiller karakteren Dr. Noelle Akopian, Rebeccas terapeut. Hyatt formår at skabe en troværdig og empatisk fremtoning og bidrager til seriens følelsesmæssige dybde.

Rene Gube som Father Brah

Rene Gube spiller karakteren Father Brah, der er præst i Rebeccas lokale kirke. Gube bringer en afslappet og humoristisk stil til rollen og skaber mange fornøjelige øjeblikke i serien.

Crazy Ex-Girlfriend ville ikke have været den samme uden disse skuespillere, der alle bidrog til at skabe en unik og spændende TV-serie. Gennem deres præstationer gav de liv til karaktererne og gjorde serien både underholdende og tankevækkende.

Kilder: All cast & crew

Overblik

Titel Crazy Ex-Girlfriend
Udgivelsesdato 1. oktober 2016 (Tyskland)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Crazy Ex Girl Friend
Optagelsessteder Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber Black Lamb, CBS Television Studios, Lean Machine

Resmué

Rebecca Bunch er en succesfuld og ambitiøs ung kvinde, der impulsivt giver op på alt – hendes partnerskab i et prestigefyldt advokatfirma og hendes eksklusive lejlighed på Manhattan – i et desperat forsøg på at finde kærlighed og lykke i det eksotiske centrum for romantik og eventyr: forstaden West Covina i Californien.

Til de fleste udefrakommende virker Rebeccas liv perfekt: et højtstående job som advokat i et anerkendt advokatfirma i New York, store fremtidsperspektiver inden for hendes valgte profession, udseende, intelligens og penge. Men hun lider altid af angst og depression, og tager derfor en masse medicin. Hendes lidelser skyldes i høj grad hendes overbeskyttende jødiske mor, hvilket også førte til, at Rebeccas far forlod familien, da hun var ung.

En dag løber Rebecca ind i Josh Chan, hendes kæreste fra sommerlejr for ti år siden, da de var seksten. Hun mindes tilbage til den tid som den lykkeligste i sit liv, en lykke der stadig undslipper hende. Da Josh nævner, at han snart flytter tilbage til sin hjemby West Covina i Californien, beslutter Rebecca sig for at forfølge lykken ved selv at flytte til West Covina. Hun fortæller folk, det er fordi, hun har fået et fantastisk job der, mens hendes egentlige motiv er at genoplive forholdet til Josh, som hun tror vil gøre hende lykkelig.

Som Rebecca opbygger et nyt liv i West Covina med en lang række nye venner, kolleger, allierede og fjender – herunder Josh og hans venner – kan Rebecca måske få nogle erkendelser om sit liv og hvad hun forsøger at opnå. Er hun bare en skør eks-kæreste, eller er det lidt mere nuanceret end det?

– Huggo

(Resuméet er oversat fra den engelske version af TV-seriens beskrivelse)

Fejl i TV-serien Crazy Ex-Girlfriend der får seerne til at grine

Fejl i geografien

I TV-serien Crazy Ex-Girlfriend er handlingen sat i West Covina, Californien og bliver beskrevet som kun to timer fra stranden, fire timer med trafik. Men det viser sig, at virkeligheden er lidt anderledes. Faktisk ligger Seal Beach i Orange County mindre end en time væk, omkring 30 miles sydvest for byen. Og Santa Monica Beach på den anden side af Los Angeles er faktisk kun 35 miles væk. Hvis du er forvirret, så er du ikke den eneste – karaktererne i serien stiller også spørgsmålstegn ved denne erklæring, men uden held.

Revolutionerende redigeringsfejl

Det virker som om, der er sket en lille fejl i redigeringen af serien. I en scene ser vi hovedpersonen, Rebecca, spise en is, og hun har jordbærsauce på kinden. Men bare et sekund senere – POOF! Så er saucen magisk forsvundet, som om en troldmand har rystet sin tryllestav over hendes kinder. Måske har de skruet lidt op for visual effects.

Lydeffekter og mysterierne bag

En anden sjov fejl i Crazy Ex-Girlfriend er de mystiske lydeffekter, der pludselig dukker op. For eksempel, når Rebecca går ned ad gaden, kan man høre lyden af en hestgalop, selvom der ikke er en hest i sikte. Måske arbejder produktionen sammen med et mysterie-tema og forsøger at inkludere skjulte heste i hver episode. Man ved jo aldrig.

Reklamationer om reklamer

T vi alle sammen elsker at forsøge at bruge reklamer på TV-serier, men nogle gange kan de være lidt irriterende. I Crazy Ex-Girlfriend har nogle seere lagt mærke til, at reklamerne nogle gange afbryder midt i en sang. Hvad sker der lige der? Er det meningen at ødelægge vores musikalske øjeblikke? Måske skulle de ansvarlige tænke over deres søvnige tryllestav igen.

Kendte klipfejl

Når du ser en TV-serie, forventer du normalt en vis kontinuitet i klipning af scenerne. Men i Crazy Ex-Girlfriend er der nogle klipfejl, der får dig til at undre dig. For eksempel er der en scene, hvor karakteren Josh løber væk fra noget med en rød skjorte. Men når han pludselig drejer om hjørnet, skifter han til en blå skjorte. Er han en tryllekunstner, der kan ændre tøj i et splitsekund? Det giver hele garderobeændring et nyt niveau.

Som enhver TV-serie har også Crazy Ex-Girlfriend sin andel af fejl og sjove øjeblikke, der får os til at grine. Det er en del af charmen ved at se en serie – man ved aldrig, hvad der kan gå galt, og det er det, der gør det underholdende.

Andre populære titler: KrønikenBlue Mountain StateMayfair WitchesProm NightThe MotherGuardians of the Galaxy Vol. 3BaltoDanish DynamiteTom JonesPacatoasaHustleStand by Me: Das Geheimnis eines SommersCity of GodThe IdolGreen BookThe DepartedCreationThe Invisible ManAvatar: The Way of WaterMy Sisters KeeperPrisonersLondon Nahi JaungaAvengers: The Kang DynastyLimboHigh School MusicalThe MenuTracksHereditaryQueen CleopatraHell or High WaterFrankensteinShazam! Fury of the GodsSpectralCatsThe RoomRapunzelSchweinchen Wilbur und seine FreundeAmmoniteEvil Dead RiseThe Quiet GirlThe Hundred-Foot JourneyCharadeThe Good ShepherdThe Godfather Part IISupernaturalChain ReactionGhostedThe Last Thing He Told MeImperium