kinokvinder.dk

Dag (TV Series 2010–2015)


Overblik

Titel Dag
Udgivelsesdato 30. september 2010
Oprindelsesland Norge
Sprog Norsk
Også kendt som Даг
Optagelsessteder Norge
Produktionsselskaber Kamerakameratene, Viafilm

Resmué

Dag er en norsk komedieserie om en ægteskabsrådgiver, der mener, at folk bør leve i ensomhed. Han hader at tilbringe tid med andre mennesker – undtagen hans ven Benedict, der kæmper for at være tro i sit eget forhold. Dags liv ændrer sig, da hans velmenende søster Marianne tvinger ham til at gå på sin 19. blind date med hendes gamle barndomsven Eva.

Fejl og fadæser i TV-serien Dag – Seerne har talt!

Fejl #1: Ups, hvor blev rekvisitten af?

En af de mest bemærkelsesværdige fejl, som seerne har bemærket, er de tilfælde, hvor rekvisitter pludselig forsvinder eller skifter plads. Det er som om, de har deres eget vilje!

Fejl #2: Klokken har det med at gå amok

Det er vigtigt at holde øje med tiden, især når man optager en TV-serie. Desværre har produktionen af Dag haft en lidt løsagtig tilgang til dette. Seerne har flere gange spottet urealistiske spring i klokkeslættet, hvor det ene øjeblik er det dag midt om eftermiddagen, og det næste øjeblik er det aften – uden en tidsskiftende tidsrejsemaskine!

Fejl #3: Magisk forandring af karakterers tøj

Nu skal man ikke være bange for forandring, men det er alligevel lidt underligt, når en karakter pludselig skifter tøj uden nogen forklaring. En scene starter med, at han har en blå skjorte på, men pludselig i næste scene er den røde – det er nærmest magi! Måske skulle de ansætte nogle Hogwarts-alumni til produktionen?

Fejl #4: Hvor er logikken i teknologien?

Vi lever i en teknologisk tid, men det ser ud til, at teknologien i Dag går en tand for vidt. Seerne har bemærket, at mobiltelefoner pludselig mister deres netværk midt i en samtale – som om de er faldet ned i et teknologisk sort hul! Måske skulle karaktererne investere i bedre dækning eller måske tilbage til brevduekommunikation for sikkerheds skyld?

Fejl #5: Forvirring i forhold

Vi kan alle have vores udfordringer i kærlighedslivet, men nogle af karaktererne i Dag tager det til et helt nyt niveau. Seerne har bemærket en konstant forvirring omkring, hvem der er sammen med hvem, og hvem der er skilt fra hvem. Det er nærmest som at se en intrikat sæbeopera i stedet for en TV-serie!

Så er det sagt! Dag er ikke uden sine fejl, men det er netop disse fejl, der gør serien så underholdende at følge med i. Når der er en rift i virkeligheden, kan vi alle være med til at gætte, hvordan karaktererne og historien vil udvikle sig. Så lad os omfavne fejlene og spændt vente på nye – og måske endda mere absurde – fejl i fremtiden!

Andre populære titler: Review2 GunsFar til Fire Gir Aldrig OpRheingoldThe French DispatchThe LuminariesA OndaPeter Pan & WendyRonnie Coleman: The KingRambo: Last BloodPlayersMugge & hans mærkelige hjerneMr. Harrigans PhoneVikinganeUnchartedShaftScream VIStarship TroopersGrimmStalkerBuffy – Im Bann der DämonenFBI: Most WantedAll Quiet on the Western FrontLovewreckedBenedettaGuardians of the Galaxy Vol. 3Professor na CamaOperation Fortune: Ruse de GuerreNikolaj og JuliePapillonLove & MercyBob Lazar: Area 51 & Flying Saucers65A-X-L500 Days of SummerDexterThe MentalistAriel PhenomenonWhiplash28 Days HauntedStrømerScream VIYou Should Have LeftThe BraveElektraDNABig StanThe Ice StormComing 2 America