kinokvinder.dk

Danger Force (TV Series 2020–2023)

Danger Force: En dybdegående introduktion til TV-seriens medvirkende

TV-serien Danger Force, der blev lanceret i 2020, har hurtigt vundet popularitet blandt seere i alle aldre. Serien er en spin-off af den velkendte Nickelodeon-serie Henry Danger og følger et hold af unge superhelte, der træner under den tidligere superskurk, Ray Manchester, også kendt som Captain Man.

Hovedrolleindehaverne

Cooper Barnes: Cooper Barnes spiller rollen som Ray Manchester/Captain Man. Han har medvirket i samtlige 64 episoder af TV-serien. Barnes er en amerikansk skuespiller, der først fik sin start i teaterverdenen, men har sidenhen optrådt i adskillige TV-serier, herunder Henry Danger.

Michael D. Cohen: Michael D. Cohen spiller rollen som Schwoz. Han har også medvirket i samtlige 64 episoder af Danger Force. Cohen er en talentfuld canadisk skuespiller og forfatter, der også er kendt for sin rolle som Henry Hart/Kid Danger i Henry Danger.

Havan Flores: Havan Flores spiller rollen som Chapa i samtlige 64 episoder. Flores er en ung amerikansk skuespiller, der tidligere har været med i forskellige TV-projekter, herunder Henry Danger og Sydney to the Max.

Terrence Little Gardenhigh: Terrence Little Gardenhigh spiller rollen som Miles Macklin. Ligesom de øvrige hovedrolleindehavere har han medvirket i samtlige 64 episoder. Gardenhigh er en talentfuld ung skuespiller, der tidligere har haft småroller i blandt andet Modern Family og Teachers.

Dana Heath: Dana Heath spiller rollen som Mika Macklin. Hun har også medvirket i samtlige 64 episoder. Heath er en amerikansk skuespillerinde, der er bedst kendt for sin rolle som Ella i TV-serien Little Big Shots.

Luca Luhan: Luca Luhan spiller rollen som Brainstorm. Han har ligeledes medvirket i 64 episoder af Danger Force. Luhan har tidligere haft småroller i andre TV-serier, herunder Greys Anatomy.

Andre betydelige medvirkende

Udover de førnævnte hovedrolleindehavere er der også flere andre skuespillere, der har spillet betydelige roller i TV-serien Danger Force:

  • Winston Story: Story spiller rollen som Trent Overunder i 35 episoder af serien.
  • Carrie Barrett: Barrett spiller rollen som Mary Gaperman i 34 episoder af serien.
  • Riann Portnoy: Portnoy lægger stemme til computeren i 13 episoder af serien.
  • Nakia Burrise: Burrise spiller rollen som Angela Macklin i 10 episoder af serien.
  • Jen Kater: Kater spiller rollen som Siri i 10 episoder af serien.
  • Antonio D. Charity: Charity spiller rollen som Herman Macklin i 9 episoder af serien.
  • Siobhan Murphy: Murphy spiller rollen som Celia OBrian i 9 episoder af serien.
  • Timothy Brennen: Brennen spiller rollen som Vice Mayor Willard i 7 episoder af serien.
  • Ryan Grassmeyer: Grassmeyer spiller rollen som Jeff Bilsky i 7 episoder af serien.
  • Jace Norman: Norman har en gæsteoptræden som Henry Hart i 9 episoder af serien.
  • Angela Hoover: Hoover spiller rollen som Alejandra i 6 episoder af serien.
  • Ben Giroux: Giroux spiller rollen som The Toddler i 7 episoder af serien.

Med disse dygtige skuespillere på rollelisten formår Danger Force at levere spænding, sjov og action til sit publikum. Den mangfoldige rollebesætning bidrager til seriens unikke kemi og gør den til et must-see for fans af superheltegenren.

Kilder: Nickelodeon, IMDb

Overblik

Titel Danger Force
Udgivelsesdato 28. marts 2020 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Fuerza Danger
Optagelsessteder Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber CBS Entertainment, Nickelodeon Productions

Resmué

TV-serien Danger Force handler om Captain Man, der får en ny gruppe superhelte-sidekicks kaldet Danger Force. Sammen med Schwoz opretter Captain Man en falsk skole, hvor børnene kan lære at kontrollere deres superkræfter og bekæmpe kriminalitet.

Denne gruppe af nye helte påtager sig ansvaret for at beskytte deres by mod kriminalitet. Mens de lærer alt, hvad de skal vide, må de også balancere deres eget liv, samtidig med at de bekæmper forbrydere og beskytter deres by.

-RECB3

Fem sjove fejl i TV-serien Danger Force

TV-serien Danger Force er en actionfyldt og underholdende fortælling om en gruppe unge helte, der kæmper imod onde skurke for at redde verden. Men selvom serien er spændende og sjov, har seere bemærket nogle humoristiske fejl, der tilføjer ekstra underholdning til serien. Her er fem af de mest sjove fejl, som seerne har opdaget:

1. Superhelte med et GPS-problem

I flere episoder af Danger Force er det tydeligt, at superheltene har brug for at lære at bruge GPS. Hver gang de skal finde en skurk eller redde nogen, ender de altid med at tage den længste og mest omstændelige rute. Det virker som om, at deres GPS altid sender dem i den forkerte retning – måske en skjult skurk har manipuleret med deres navigation?

2. Usynlige stole og vægge

En af de mest underholdende fejl er, når superheltene pludselig falder ned på gulvet eller støder ind i en usynlig væg. Det er som om, at de ikke kan se de usynlige stole, der bliver placeret foran dem. Det kan være ret svært at være en superhelt, når man ikke kan se forhindringerne!

3. Magiske hårprodukter

I nogle scener af Danger Force sker der noget magisk med karakterernes hår. I den ene scene har en helt kortklippet karakter pludselig langt hår ned til taljen, og i næste scene er håret tilbage til den korte længde igen. Det er nok en form for superhelt-hårpleje, vi endnu ikke har hørt om!

4. Forunderlige forsvindinger

Nogle gange forsvinder genstande eller karakterer på mystisk vis i TV-serien. I det ene øjeblik har en karakter en vigtig genstand i hånden, og i det næste øjeblik er genstanden helt væk. Det er som om, at der er et sort hul, der sluger tingene i Danger Force-verdenen – måske er det en ny supervillain, vi ikke kender til endnu!

5. Akavede dialoger

Til sidst er der nogle dialoger i Danger Force, der virker lidt kunstige og akavede. Nogle gange bruger karaktererne sætninger og ordvalg, der virker helt malplacerede i samtalen. Det er som om, at de har fået deres replikker mixet rundt af en skurk, der vil gøre dem til grin. Det er i hvert fald svært ikke at grine af nogle af de højtidelige og mærkelige samtaler, der finder sted i serien.

Selvom Danger Force har nogle små sjove fejl, skal det ikke tage noget fra den overordnede underholdningsværdi. TV-serien formår stadig at få os til at grine og spænde på vores sæde, når helte og skurke krydser klinger. Fejlene tilføjer blot en ekstra dimension af komik og gør serien endnu mere underholdende.

Andre populære titler: SpeedAli & AvaPorco RossoGhost in the ShellMatriarchThe Way, Way BackThe Midnight Meat TrainThe White LotusBad Boys IIAnd Just Like That…BansheeSmagen af sultThis Is Where I Leave YouVirgin TerritoryBig TitsChildrens HospitalThe WonderTexas Chainsaw MassacreYou & MeGuardians of the GalaxyAntichristWet Hot American Summer: Ten Years Later“Dansegarderoben” When the Shit Hits the FanThe Blue LagoonWolfwalkersBlinkende lygterPitch Perfect1917: Speranță și moarteThe Walking Dead: World BeyondCorpse BrideBME Pain Olympics 2Veronica MarsThis Is EnglandDen of ThievesThe Incredible HulkEddie the EagleMoonlightAnt-Man and the Wasp: QuantumaniaShadow in the CloudMa dau in vant dupa cumparaturiDummere end politiet tilladerThe Dead Dont HurtJohnny EnglishThe Hangover Part IIThe Kings Man: O InícioThe Midnight ClubLightyearOnce Upon a Time – Es war einmal …Big Fake Tits