kinokvinder.dk

Danmark ifølge Bubber (TV Series 2011–2013)

De medvirkende i TV-serien Danmark ifølge Bubber

TV-serien Danmark ifølge Bubber er en populær dansk dokumentar- og reportageserie, der blev sendt på TV 2 i perioden 2011-2013. Hovedpersonen og værten for serien er den folkekære tv-personlighed Bubber, der i hvert afsnit tager seerne med på en rejse ind i forskellige temaer og miljøer i Danmark.

Bubber

Bubber medvirker som vært i samtlige afsnit af serien. Han er kendt for sit smittende humør, charmerende væsen og evnen til at komme i kontakt med folk fra alle samfundslag. Bubber er interesseret i at udforske de besynderlige både kendte og ukendte hjørner af det danske samfund. Med sin nysgerrighed og åbenhed gør han det til sit formål at præsentere seerne for sider af Danmark, som de måske ikke selv kender til.

Yulia Vins

Yulia Vins medvirkede som en russisk bodybuilder i et afsnit af serien i 2011. Hendes unikke udseende og store muskler gjorde hende til en sensation i bodybuilding-verdenen. Bubber fulgte hende i hendes træning og forsøgte at forstå motivationen bag hendes ekstreme fysik.

Bianca Andreasen

Bianca Andreasen medvirkede som redaktør i et afsnit af serien i 2011. Hendes arbejde som redaktør giver et indblik i verdenen af medieproduktion, hvor hun formidler historier og indhold til seere og læsere.

Marion Dampier-Jeans

Marion Dampier-Jeans medvirkede som medium i et afsnit af serien i 2011. Hun er kendt for sin evne til at kommunikere med afdøde og give beskeder videre til pårørende. Bubber var fascineret af hendes evner og undersøgte nærmere, hvordan hun arbejder med denne særlige form for kommunikation.

Coco Ericsson

Coco Ericsson var gæst i et afsnit af serien i 2011. Hendes medvirken i programmet gav Bubber mulighed for at udforske hendes liv og erfaringer, og seerne fik et indblik i hendes unikke historie.

Helle Nielsen

Helle Nielsen medvirkede som bodybuilder i et afsnit af serien i 2011. Hun er en stærk og dedikeret kvinde, der har opnået imponerende resultater inden for bodybuilding. Bubber fulgte hendes træning og fik et indblik i hendes liv som bodybuilder.

Rikke Rasmussen

Rikke Rasmussen medvirkede som clairvoyant i et afsnit af serien i 2011. Hendes evner til at få indsigter og læse energier fascinerede Bubber, og han fik lov til at opleve hendes arbejde på tæt hold.

Torben Have

Torben Have medvirkede som chefideolog i et afsnit af serien i 2012. Han er kendt for sin skarpe analyse og politiske indsigt, og Bubber havde mulighed for at dykke ned i hans tankesæt og ideologi.

Marlene Harpsøe

Marlene Harpsøe medvirkede som dyreværnsaktivist i et afsnit af serien i 2012. Hendes kamp for dyrs rettigheder og beskyttelse af dyrene gjorde et stort indtryk på Bubber, og han fulgte hende i hendes arbejde.

Esben Rohde Kristensen

Esben Rohde Kristensen medvirkede som partileder i et afsnit af serien i 2012. Han er kendt for sit politiske engagement og fik mulighed for at diskutere de vigtigste politiske spørgsmål i Danmark med Bubber.

Bolette Berg

Bolette Berg var gæst i et afsnit af serien i 2012. Hendes medvirken gav Bubber mulighed for at udforske hendes liv og erfaringer, og seerne fik et indblik i hendes unikke historie.

Michael Bang-Hansen

Michael Bang-Hansen medvirkede som dyreelsker i et afsnit af serien i 2012. Hans store kærlighed til dyr og markante holdninger gjorde ham til en interessant person for Bubber at interviewe og lære af.

Erik van den Boom

Erik van den Boom var gæst i et afsnit af serien i 2012. Hans medvirken gav Bubber mulighed for at udforske hans liv og erfaringer og fik seerne til at tænke over betydningen af forskellige livsstilsvalg.

Gregorian Bivolaru

Gregorian Bivolaru medvirkede som Grieg i et afsnit af serien i 2013. Han er en rumænsk yogi og spirituel leder og er kendt for at undervise i yoga og meditation. Bubber var interesseret i at udforske hans filosofi og praksis.

Advaitananda Stoian

Advaitananda Stoian medvirkede som CEO i et afsnit af serien i 2013. Bubber fik mulighed for at udforske hans indsigt og erfaringer som leder og diskutere de udfordringer, der følger med det at være i toppen af en organisation.

Adina Stoian

Adina Stoian medvirkede som tantra-lærer i et afsnit af serien i 2013. Hun har specialiseret sig i tantrisk filosofi og praksis, og Bubber fik mulighed for at lære mere om denne spirituelle vej.

De medvirkende i TV-serien Danmark ifølge Bubber tilføjede alle deres unikke perspektiver og historier til serien. Gennem deres medvirken fik Bubber og seerne mulighed for at dykke ned i forskellige miljøer og temaer i Danmark og få et indblik i mennesker, der på hver deres måde gør en forskel.

Overblik

Titel Danmark ifølge Bubber
Udgivelsesdato 2011 (Danmark)
Oprindelsesland Danmark

Resmué

I TV-serien Danmark ifølge Bubber følger vi Bubber, også kendt som Niels Christian Meyer, som altid har været fascineret af det anderledes og skæve. Han besøger danskere, der på den ene eller anden måde skiller sig ud fra normen.

Serien giver os et indblik i Danmark set gennem Bubbers øjne, hvor han tager os med på en rejse gennem landet og møder en bred vifte af interessante mennesker.

Han besøger eksempelvis folk, der har usædvanlige hobbyer eller beskæftiger sig med alternative livsstilarter. Vi får muligheden for at lære disse mennesker og deres historier at kende, hvilket åbner vores øjne for mangfoldigheden og kreativiteten i Danmark.

Gennem de forskellige episoder møder vi mennesker fra alle hjørner af samfundet, og Bubber får muligheden for at dykke ned i deres verden og forsøge at forstå deres perspektiver og motivationer.

Danmark ifølge Bubber er en inspirerende og underholdende serie, der både får os til at grine og tænke. Den udfordrer vores forventninger og viser os, at der er plads til alle og enhver i Danmark.

Fejl i TV-serien Danmark ifølge Bubber opdaget af seere

1. Bubber finder Wally på fem sekunder

I første afsnit af Danmark ifølge Bubber kunne det skarpsynede publikum ikke undgå at bemærke en sjov detalje. I den berømte scene, hvor Bubber leder efter den ikoniske figur, Wally, formåede han at finde ham på blot fem sekunder! Er det virkelig muligt, eller er Bubber bare superhelt med supervision?

2. Maskinrummet er et spøgelsesrum

I et af de actionfyldte afsnit besøger Bubber et gammelt skib. Men når man ser nøje efter, kan man opdage en morsom fejl. Maskinrummet er helt tomt! Enten er de skrækkelige skibsspøgelser flyttet ind, eller også har produktionsteamet brug for at hyre en ny indretningsekspert.

3. Bubbers evighedsbatteri

Bubber er utvivlsomt en af de mest energiske værter på dansk tv – men er der noget, vi ikke ved? I en særlig episode forsøger Bubber at finde verdens længste løbebånd, og han løber og løber i flere minutter. Dog lader det til, at hans energi er uudtømmelig, da hans mikrofon ikke bliver mindre og mindre!

4. Den magiske forvandling af Bubber

Vi ved, at Bubber er fantastisk til at tilpasse sig forskellige situationer, men der er noget, der virkelig fanger vores opmærksomhed. I et afsnit, hvor Bubber er omgivet af skovens magi, sker der en ubeskrivelig forvandling! Pludselig har han fået et fuldskæg og en tryllestav. Enten har Bubber fundet en hemmelig portal til en anden verden, eller også er der blevet lidt for kreativ på klipperedigeringen.

5. Bubber bliver insekteterapeut

I et yderst komisk øjeblik, hvor Bubber besøger en insektfarm, har han pludselig fundet nye talenter. Han taler flydende bille og forstår hver eneste lille kryb. Hvem vidste, at Bubber var eksperter inden for insektpsykologi? Han må virkelig have haft travlt med at læse insektens venlige guidebog.

Som seere får vi fornøjelsen af at opdage en verden af sjove og underholdende fejl i TV-serien Danmark ifølge Bubber. Selvom fejl kan være irriterende, kan vi ikke lade være med at grine og blive underholdt af dem. Så fortsæt med at se, og vær på udkig efter de næste sjove fejl, som Bubber og hans team har i ærmet!

Andre populære titler: The ThingFallKaptajn Klyde og hans venner vender tilbageEl MariachiLåt den rätte komma inYoung Lady and GentlemanGladiator 2Eight BelowYour Lie in AprilAlt du elskerSuper rauTriangle of SadnessThe Sommerdahl MurdersTwo Is a FamilyNCIS: New OrleansFeel GoodBelow Her MouthA Nightmare on Elm StreetBig Little Lies10.000 BCSherlock HolmesSpeed 2: Cruise ControlAlias GraceWorkaholicsRecep Ivedik 7Me Before YouManchester by the SeaThe White LotusThe LobsterElsker dig for tidenGreen BookI Am a HeroKaj og AndreaThe Black Phone“Survivor 2017 Turkey” 1.BölümHomefrontVikingsThe Dark KnightMadeas Big Happy FamilyThe MaidsThe Flight AttendantNevada SmithThe Ugly TruthThe Sisters BrothersSullivans CrossingHannibalMothers Day: Liebe ist kein Kinderspiel