kinokvinder.dk

Danny Phantom (TV Series 2003–2007)

De medvirkende i TV-serien Danny Phantom

Danny Phantom er en animeret TV-serie, der blev sendt fra 2003 til 2007. Serien handler om teenageren Danny Fenton, der efter en ulykke bliver en del af en verden mellem de levende og de døde. Danny Phantom blev elsket af mange seere og havde en fantastisk cast af talentfulde skuespillere.

Hovedcast

  • David Kaufman spillede rollen som Danny Fenton. Danny Fenton er seriens hovedperson og bliver også kendt som Danny Phantom. Han har superkræfter og kæmper imod spøgelser, der truer med at overtage verden.
  • Grey Griffin gav stemme til Samantha Sam Manson. Sam er en af Dannys bedste venner og har også overnaturlige kræfter. Hun er en stærk og tapper pige, der altid er parat til at hjælpe Danny i kampen mod spøgelserne.
  • Rickey DShon Collins spillede rollen som Tucker Foley. Tucker er endnu en af Dannys bedste venner og hans tekniske ekspert. Han er altid klar med teknologiske løsninger og er en vigtig del af Dannys team.
  • Rob Paulsen gav stemme til Jack Fenton, Dannys far. Jack er en entusiastisk spøgelsesjæger, der er dybt engageret i at fange spøgelser. Han er humoristisk og sørger altid for en sjov og underholdende atmosfære i serien.
  • Kath Soucie spillede rollen som Maddie Fenton, Dannys mor. Maddie er også en spøgelsesjæger og arbejder sammen med Jack for at beskytte verden. Hun er intelligent og modig, og hendes viden spiller ofte en afgørende rolle i kampen mod spøgelserne.

Andre medvirkende

  • S. Scott Bullock gav stemme til Dash Baxter, en populær, men lidt dum jock på Dannys skole.
  • Colleen OShaughnessey spillede rollen som Jazz Fenton, Dannys storesøster. Jazz er intelligent og sympatisk og har altid Dannys ryg.
  • Ron Perlman gav stemme til Vice Principal Lancer, skolens viceinspektør, der altid er på jagt efter dårlig opførsel.
  • Maria Canals-Barrera spillede rollen som Paulina, en populær pige på Dannys skole og Dannys kærlighedsinteresse.
  • Dee Bradley Baker gav stemme til Mikey, en af Dannys venner og et tidligere spøgelse.
  • Martin Mull spillede rollen som Vlad Masters, en af seriens skurke og en tidligere ven af ​​Dannys far.
  • Tara Strong gav stemme til Ember, en ond spøgelsesrop og sangerinde.
  • James Sie spillede rollen som Kwan, en af Dannys klassekammerater og venner.
  • Kevin Michael Richardson gav stemme til Skulker, en spøgelsesjæger, der jagter Danny.
  • June Angela spillede rollen som Shelly Makamoto, en af Dannys klassekammerater.
  • Laraine Newman spillede rollen som Mrs. Tetslaff, en af Dannys lærere.
  • Cree Summer gav stemme til Valerie Gray, en tidligere ven af ​​Sam og en spøgelsesjæger.
  • Jim Ward spillede rollen som Bertrand, en tidligere skurk, der forsøger at udnytte Dannys kræfter.

TV-serien Danny Phantom havde en fantastisk cast af talentfulde skuespillere, der gav hver karakter liv og personlighed. Deres præstationer bidrog til seriens succes og gjorde den til en favorit hos mange seere verden over.

Overblik

Titel Danny Phantom
Udgivelsesdato 3. april 2004 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk, Esperanto
Også kendt som Денні-привид
Optagelsessteder New York City, New York, USA (Viacom International)
Produktionsselskaber BillionfoldNickelodeon Animation Studios

Resmué

Danny Phantom er en actionfyldt TV-serie om den 14-årige Danny Fenton, der pludselig får overnaturlige evner og bruger dem til at redde verden. Danny balancerer mellem to verdener, som en genert førstegangselev på Casper High og som en modig spøgelsesbekæmper med overnaturlige kræfter. Sammen med sine bedste venner, teknologi-nørden Tucker og den fritænkende goth-pige Sam, bekæmper han de onde spøgelser og kæmper sig gennem hverdagens sociale udfordringer.

I serien bliver Danny konstant truet af farlige spøgelser, som han må bekæmpe med sine evner. Samtidig forsøger han at opretholde et normalt teenage-liv ved Casper High, hvor han forsøger at undgå mobning, navigere i skolearbejdet og jonglere med sine følelser for Sam. Mens Danny kæmper med de spændinger, der opstår mellem hans ansvar som spøgelsesbekæmper og hans ønske om et normalt liv, oplever han også fantastiske eventyr og opdager mere om sig selv og sin familie.

Andre populære titler: Brahmastra Part One: ShivaPredestinationThis Is EnglandGlassHoney BoyMcMafiaI, TonyaFrances HaCollateralThe GreatOperation FinaleGoodfellas 2MaidTaskmasterVasiliy StalinAftersunCaptain America: Brave New WorldRegular ShowAdventurelandTop Gun: MaverickHannaJul på slottetFast XALFThe DoubleRavenousCăutări misterioaseThe Maze RunnerOverboardAfterThe Good Lawyer“Mature” Hairy mature lady penetrating herself with huge toyRobin de roodborstCouples RetreatSeveranceRagnarokLEGO ChimaThe Zookeepers Wife8 MileBreaking BadHow High 2CondorGåsmammanTales of the Jedi10 lucruri nu-mi plac la tineScary Movie 4The MenuSleepy HollowMasters of the Universe