kinokvinder.dk

Dare Me (TV Series 2019–2020)

De medvirkende i TV-serien Dare Me

Top cast

Dare Me er en TV-serie fra 2019-2020, der følger livet i en cheerleading-trup på en high school. Serien byder på en række talentfulde skuespillere, der bringer karaktererne til live. Her er et kig på nogle af de medvirkende:

  • Willa Fitzgerald som Colette French: Fitzgerald spiller rollen som Colette French, en ambitiøs og hård gymnastiktræner. Hun er kendt for sine roller i TV-serier som Scream og Royal Pains.
  • Herizen F. Guardiola som Addy Hanlon: Guardiola portrætterer Addy Hanlon, en af cheerleaderne. Hun har tidligere medvirket i TV-serien The Get Down.
  • Marlo Kelly som Beth Cassidy: Kelly spiller Beth Cassidy, en af de dominerende piger i cheerleader-truppen. Hun har også haft roller i TV-serier som Home and Away og McLeods Daughters.
  • Rob Heaps som Matt French: Heaps spiller rollen som Matt French, Colettes ægtemand. Han er mest kendt for sin rolle i TV-serien Imposters.
  • Zach Roerig som Sarge Will Mosley: Roerig portrætterer Sarge Will Mosley, en politibetjent i serien. Han er bedst kendt for sin rolle i TV-serien The Vampire Diaries.
  • Paul Fitzgerald som Bert Cassidy: Fitzgerald spiller Bert Cassidy, Beths far. Han har tidligere haft roller i film som Bottle Shock og The Campaign.
  • Alison Thornton som Tacy Cassidy: Thornton portrætterer Tacy Cassidy, Beths søster. Hun har også haft mindre roller i TV-serier som Bull og Power.
  • Taveeta Szymanowicz som RiRi Curtis: Szymanowicz spiller rollen som RiRi Curtis, en anden cheerleader i truppen. Hun har også medvirket i serier som The Next Step og Make It Pop.
  • Addyson Douglas som Emily Diaz: Douglas portrætterer Emily Diaz, en anden cheerleader. Dette er hendes første store rolle.
  • Brittany Raymond som Cori Ross: Raymond spiller rollen som Cori Ross, en af cheerleaderne. Hun har tidligere medvirket i TV-serien The Next Step.
  • Brittany Teo som Tess Lynn: Teo portrætterer Tess Lynn, en cheerleader i serien. Dette er også hendes debutrolle.
  • Kaden Hebb som Mindy: Hebb spiller rollen som Mindy, en cheerleader. Dette er denne skuespillers første store rolle.
  • Bria Grace Mitchell som Zoe: Mitchell portrætterer Zoe, en anden cheerleader i truppen. Hun har tidligere medvirket i TV-serien Adventure Time.
  • Brittany Spiteri som Taylor: Spiteri spiller rollen som Taylor, en cheerleader i serien. Dette er også hendes første store rolle.
  • Haley Chau som Ali: Chau portrætterer Ali, en cheerleader i truppen. Hun har tidligere medvirket i TV-serier som In the Dark og Ransom.
  • Hannah Roberts som Sierra: Roberts spiller rollen som Sierra, en cheerleader. Dette er også hendes debutrolle.
  • Hannah Sheppard som Tania: Sheppard portrætterer Tania, en cheerleader i serien. Hun har tidligere medvirket i filmen Don Tillman.
  • Erika Prevost som Brianna Bradley: Prevost spiller rollen som Brianna Bradley. Hun har tidligere medvirket i TV-serien Imposters.

Dette er blot nogle af de talentfulde skuespillere, der medvirker i TV-serien Dare Me. Med deres præstationer bringer de spænding og drama til serien og gør den til en uforglemmelig oplevelse.

Dare Me er skabt af Megan Abbott og Gina Fattore, der begge har haft stor succes som forfattere og producere inden for film og TV.

Overblik

Titel Dare Me
Udgivelsesdato 19. december 2019 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Cesaretin Var mı?
Optagelsessteder Toronto, Ontario, Canada
Produktionsselskaber Film 44, Universal Cable Productions

Resmué

Dare Me er en TV-serie, der handler om forhold og loyaliteter, der vender på hovedet, når den kolde og iskolde cheerleading-træner Colette French overtager ledelsen af det forstadsbeliggende gymnasiehold, der regeres af Beth og hendes hengivne bedsteveninde Addy.

Baseret på Megan Abbotts anerkendte krimiroman følger serien det anspændte forhold mellem to bedsteveninder, efter deres karismatiske nye cheerleading-træner ankommer og bringer deres hold frem i rampelyset. Grænser krydses og de unges liv ændres for evigt, da en chokerende forbrydelse ryster deres rolige forstadsverden.

En ny smuk og gådefuld cheerleading-træner ankommer til Sutton Grove Gymnasium og støder sammen med et ustabilt og splittet cheerleading-hold. To cheerleadernes liv vil ændre sig for evigt, når de opdager trænerens mørke forbindelse til den lille by.

Fem humoristiske fejl i TV-serien Dare Me

1. Cheerleaderen med superkræfter

I TV-serien Dare Me er det tydeligt, at der sker nogle imponerende ting på cheerleaderholdet. Men vi blev alligevel overrasket, da vi opdagede, at en af cheerleaderne har superkræfter! I en scene flyver hun simpelthen gennem luften og laver en perfekt piruette midt i et spring. Er vi havnet i en superhelte-serie uden at vide det? Det skal da lige være svært at være konkurrent til holdet, når man skal vinde over en cheerleader med superkræfter!

2. Skiftende aldre

Hvis vi skal tro på TV-serien Dare Me, så har karaktererne nogle virkelig imponerende forvandlinger. Fra en scene til næste kan de pludselig ændre alder, som om det er den letteste ting i verden. Vi mistænker, at der er et hemmeligt springvand i baggrunden, der får dem til at blive yngre eller ældre på et splitsekund. Måske kan vi få fat i noget af det springvand til vores eget anti-rynke regime!

3. Talende rekvisitter

Vi har alle hørt om snakkende dyr, men hva med snakkende rekvisitter? I Dare Me er intet umuligt. I en scene ser vi en pompom pludselig tage liv og begynder at give instruktioner til cheerleaderne. Er det mon magiske pompomer lavet af trolldej eller bare en genial ny opfindelse inden for cheerleading-udstyr? Hvem ved, måske kan vi snart købe en selvtalende pompon i butikkerne!

4. Spøgelser i omklædningsrummet

Vi troede, at omklædningsrum var et sikkert sted at være, men ikke i Dare Me. Her har seerne opdaget nogle mystiske spøgelser, der lusker rundt. Spøgelserne ser ud til at være tidligere cheerleadere, der stadig ønsker at være en del af holdet. Måske kan vi få dem til at hjælpe med at lave fletninger og sy kostumer? Det kan da spare os for nogle timer i skønhedssalonen!

5. Det magiske tidskifte

Vi har fundet ud af, at TV-serien Dare Me har sin helt egen version af tidsrejser. I en scene er cheerleaderne midt i en præstation, og pludselig skifter hele holdet til en helt anden rutine midt i dansen. Er det fordi tidsrejsende dukkede op og ændrede hele handlingen? Eller er det bare et smart trick for at få tiden til at gå hurtigere? Uanset hvad, så er det vist en god måde at imponere dommerne på!

Selvom TV-serien Dare Me har nogle underlige fejl, så er det lige præcis det, der gør den underholdende. Det er sjovt at bemærke de mærkelige ting, der sker, og spekulere over, hvad der egentlig foregår. Så selvom vi ikke helt forstår, hvordan cheerleaderne får superkræfter eller skifter alder på et øjeblik, så bliver vi ved med at se med og nyde denne skæve verden fuld af overraskelser!

Andre populære titler: Young Guns – Sie fürchten weder Tod noch TeufelThe Lost CityNights OutDune: Part TwoLokiBlade IIMonster High: The MovieThe Night HouseThe Good NurseThe Man in the High CastleBad BoysHollyoaksPeaky BlindersThe Jeffrey Dahmer Files#LikeMeDennis, pericol publicFlashpointRaiders of the Lost ArkJournal 64FugleflugtenGone GirlBărbat în minoritateXThe Burnt Orange HeresyA Dogs PurposeThe CaptureWentworthThe ShieldScream VIGuiltEn for holdetLast VegasEtterglødDen fördömdeParanoiaBatman and Superman: Battle of the Super SonsSooGreys AnatomyEste País Não É Para VelhosFootlooseKilling Them SoftlyJeanne du BarryBig FishJailhouse Rock – Rhythmus hinter GitternThe PrestigeYellowjacketsFoundationBig FishSmallvilleInglourious Basterds