kinokvinder.dk

Dark Skies (TV Series 1996–1997)


Overblik

Titel Dark Skies
Udgivelsesdato 21. september 1996 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Cielo negro
Produktionsselskaber Bryce Zabel Productions, Columbia Pictures Television, Columbia TriStar Television

Resmué

I TV-serien Dark Skies følger vi et ungt par i 1960ernes Amerika, der kæmper for at afsløre sandheden omkring en skjult alien-invasion. Samtidig følger vi en hemmelig regeringsorganisation, der følger deres egen dagsorden i håndteringen af truslen.

20. århundredes historie, som vi kender den, er en løgn. Aliens har været iblandt os siden 1940erne, men en regeringscover-up har forhindret offentligheden i at vide det. I løbet af serien følger vi John Loengard og Kim Sayers, mens de forsøger at forhindre talrige planer fra den Alien Hive, de er involveret i historiske begivenheder og personligheder. Derudover skal parret holde sig et skridt foran en hemmelig regeringsorganisation, Majestic-12, der er ansvarlig for at bekæmpe aliens samtidig med at opretholde hemmeligheden.

– David Stumme

Fejl i TV-serien Dark Skies – Himmelsk dårlig historiefortælling

Fejl #1: Uforklarlige tidsregler

Hvordan kan det være, at hovedpersonerne kan rejse tilbage i tiden og ændre historiens gang, men alligevel ikke kan få fat i en anstændig instruktør? Denne tidsmæssige inkonsekvens er lige så forvirrende som en dårligt redigeret montagesekvens.

Fejl #2: Kikset skuespil

Der er meget på spil, når det kommer til at vælge de rigtige skuespillere til en TV-serie. Desværre blev Dark Skies lidt for optaget af at finde skuespillere, der mestrede kunsten at kigge skræmt ud i luften. Vi kan kun formode, at de gav en manual med instruktioner a la: Kig skræmt til højre, og derefter kig skræmt til venstre. Det er lige før, vi hellere vil se et teaterstykke opført af amatører.

Fejl #3: Effekter, der ikke imponerer

Hvis du elsker at se CGI-effekter i en tidlig 90s-stil, så er Dark Skies virkelig noget for dig. Hvem har brug for realistiske rumskibe og imponerende visuelle tricks, når man kan se et lysende objekt svæve rundt, mens dets grønne skær får dig til at tro, at din skærm er gået i stykker? Det er som at kigge på et dårligt lavet lysstofrør, der er blevet fanget i en tidsloop.

Fejl #4: Uforklarlige plot-twists

Når det drejer sig om plot-twists, skal man normalt læne sig tilbage og tænke: Wow, hvordan kunne jeg dog have set det komme? Men når det kommer til Dark Skies, kan man kun overraskende spørge: Hvad skete der lige der?! Historien forsøger at være mere kompliceret end at løse en Rubiks terning efter en hel aften med at drikke. Det virker simpelthen som om, forfatterne har kastet plot-twists ind i manuskriptet på må og få og håbet på det bedste.

Fejl #5: Manglende opklaring

Efter at have fulgt hele serien af Dark Skies, er det stadig uklart, hvad denne skyggefulde organisation, der skal bekæmpe udlændinge, egentlig laver. Ikke alene er vores hovedpersoner forvirrede, men også seerne sidder tilbage med mere spørgsmål end svar. Det er som at gå til et foredrag uden PowerPoint-præsentation – du ender med at være lige så forvirret som en hamster på speed.

Fejl #6: Mærkelige dialoger

Kan du lide at høre folk tale i kryptiske vendinger, der ikke giver nogen mening? Hvis ja, så er Dark Skies din næste TV-serie-elsker. Dialogerne er så forvirrende, at man har lyst til at give manuskriptforfatterne en ordbog og sige: Prøv lige igen, venner!. Det er som om, at de har fundet en hemmelig kode, der skal dechifreres for at forstå, hvad der bliver sagt.

Så hvis du er på udkig efter en TV-serie, der kan give dig en god latter på bekostning af sig selv, så er Dark Skies helt sikkert noget for dig. Det er så dårligt, at det bliver underholdende. Du kan samtidig nyde øjeblikket ved at vide, at det kunne have været dig, der lavede disse fejl.

Andre populære titler: Years and YearsThe Olsen Gang – Final MissionIn BrugesDeadpoolMadame WebHow I Met Your MotherGraveyard ShiftElisabeth Gaskells North and South“Obi-Wan Kenobi” Part IIIComoara Nationala: Cartea secretelorRagnarokThe BatmanInterstellarAnt-ManRio 2Space ChimpsBeau Is Afraid1864The Little MermaidMalignantGuardians of the Galaxy Vol. 3The Belko ExperimentThe Jungle BookRocky Horror Show: Livestream Theater“Zulu kvægræs” Prærien bliver aldrig den samme igenThe KingdomEternalsPovestea X a AmericiiThe SearchersThe Witcher: Blood OriginFleeThe Mummy ReturnsThe Good NurseCall Me by Your NameThe LighthouseRenfieldBilly & BillieShetlandJust CharlieRune SoldierSons of AnarchyParks and RecreationSome Like It HotGreen Street Hooligans 2Memphis BelleDeath RaceThe NurseAthena