kinokvinder.dk

Darkwing Duck (TV Series 1991–1992)

De medvirkende i TV-serien Darkwing Duck

Darkwing Duck er en populær amerikansk animeret TV-serie, der blev sendt fra 1991 til 1992. Serien blev skabt af Tad Stones og Alan Zaslove og fokuserede på superhelten Darkwing Duck og hans eventyr i den fiktive by St. Canard.

Jim Cummings som Darkwing Duck

Jim Cummings lægger stemme til hovedkarakteren Darkwing Duck i serien. Darkwing Duck er en modig og selvsikker superhelt, der kæmper for retfærdighed og bekæmper kriminalitet i St. Canard.

Terence McGovern som Launchpad McQuack

Terence McGovern giver stemme til Launchpad McQuack, Darkwing Ducks loyale sidekick. Launchpad er en klodset men loyal and, der altid er klar til at hjælpe Darkwing i kampen mod skurkene.

Christine Cavanaugh som Gosalyn Waddlemeyer-Mallard

Christine Cavanaugh leverer stemmen til Gosalyn Waddlemeyer-Mallard, en spunky og eventyrlysten pige, der er adopteret af Darkwing Duck. Gosalyn er ofte involveret i Darkwings eventyr og bringer en ekstra dynamik til serien.

Katie Leigh som Honker Muddlefoot

Katie Leigh stemmer Honker Muddlefoot, en introvert og intelligent dreng, der er en af Gosalyns bedste venner. Honker er kendt for sin store viden og hjælper ofte Darkwing Duck i hans kamp mod skurkene.

Susan Tolsky som Binkie Muddlefoot

Susan Tolsky giver stemme til Binkie Muddlefoot, Honkers mor. Binkie er en venlig og venlig kvinde, der altid er omsorgsfuld over for sin familie.

Dan Castellaneta som Megavolt

Dan Castellaneta låner sin stemme til Megavolt, en af Darkwing Ducks skurke. Megavolt har evnen til at kontrollere elektricitet og bruger denne evne til at begå forbrydelser i St. Canard.

Frank Welker som Eek

Frank Welker leverer stemmen til Eek, en and i Darkwing Ducks verden. Eek har ingen taleevne, men han er en loyal følgesvend og har ofte en humoristisk rolle i serien.

Danny Mann som J. Gander Hooter

Danny Mann stemmer J. Gander Hooter, lederen af St. Canards sikkerhedsbureau, S.H.U.S.H. Hooter er en erfaren agent og giver ofte Darkwing Duck missioner og opgaver.

Tino Insana som Dr. Reginald Bushroot

Tino Insana giver stemme til Dr. Reginald Bushroot, en af Darkwing Ducks skurke. Bushroot er en gal videnskabsmand, der har foretaget eksperimenter på sig selv og nu kan kontrollere planter.

Dana Hill som Tank Muddlefoot

Dana Hill stemmer Tank Muddlefoot, Honkers bror. Tank er fysisk stærk, men også naiv og distræt, hvilket giver humor til serien.

Michael Bell som Quackerjack

Michael Bell leverer stemmen til Quackerjack, en anden af Darkwing Ducks skurke. Quackerjack er en ond legetøjsmager og bruger livagtige legetøj til at begå forbrydelser.

Rob Paulsen som Steelbeak

Rob Paulsen giver stemme til Steelbeak, en højtråbende og kæk skurk og medlem af den onde organisation F.O.W.L.

Hal Rayle som Additional Voices

Hal Rayle giver stemme til forskellige biroller og karakterer i serien.

Kath Soucie som Morgana Macawber

Kath Soucie stemmer Morgana Macawber, en heks, der hjælper Darkwing Duck i hans eventyr. Morgana er også Darkwings romantiske interesse.

S. Scott Bullock som Tom Lockjaw

S. Scott Bullock låner sin stemme til Tom Lockjaw, en tidligere skurk, der nu arbejder sammen med Darkwing Duck som privatdetektiv.

Jack Angel som The Liquidator

Jack Angel giver stemme til The Liquidator, en skurk, der kan omdanne sig til vand og bruge det til at begå forbrydelser.

Kenneth Mars som Tuskernini

Kenneth Mars stemmer Tuskernini, en skurk og teaterdirektør, der altid har en dramatisk plan om at tage kontrol over St. Canard.

Hamilton Camp som Gizmoduck

Hamilton Camp giver stemme til Gizmoduck, en superhelt med en dragt fyldt med gadgets og teknologi.

Darkwing Duck er en sjov og spændende TV-serie med et bredt udvalg af interessante og farverige karakterer. Den enestående stemmekast og animationen gjorde serien til et hit blandt seerne, og den fortsætter med at være en elsket klassiker blandt animationens fans.

Overblik

Titel Darkwing Duck
Udgivelsesdato 6. september 1991 (USA)
Oprindelseslande USA, Sydkorea, Australien, Frankrig, Japan, Taiwan

Resmué

Darkwing Duck er en TV-serie om en bummelum af en superhelt, der kæmper mod kriminalitet i selskab med sin datter og sin pilot som sidekick.

I byen St. Canard bliver befolkningen plaget af de mest bizarre kriminelle, men de har også en beskytter, Darkwing Duck (Jim Cummings). Denne klodset og egoistiske superhelt bekæmper det onde i byen med hjælp fra sin ikke alt for lyse pilot, Launchpad McQuack (Terence McGovern), og sin livlige adoptivdatter, Gosalyn Waddlemeyer (Christine Cavanaugh).

– Kenneth Chisholm

Fejl i TV-serien Darkwing Duck, som seerne har opdaget

Hvis du er vokset op i 90erne, er der sandsynligvis en TV-serie, der indtager en særlig plads i dit hjerte – Darkwing Duck! Denne klassiske tegnefilmserie om den heroiske andedrægtige Darkwing Duck og hans eventyr i St. Canard har fanget millioner af seeres opmærksomhed. Men selvom serien er elsket af mange, har nogle skarpe øjne opdaget nogle underholdende fejl, som vi ikke kan lade være med at dele med dig!

Darkwings skiftende quack-logo

En af de mest mærkværdige fejl, som seerne har opdaget, er Darkwings skiftende quack-logo på brystet. Det er som om, logoet skal forestille en kvæklyd, men det er bestemt ikke en fast form. Nogle gange ser det ud som en ka, andre gange mere som en kuack. Måske skulle vi kalde ham Darkwing Kuack i stedet?

Gosalyns magiske sko

Vi kan ikke undgå at bemærke Gosalyns utrolige evne til at skifte sko i en brøkdel af et sekund. Som om hun har magiske kræfter, skifter hun fra sneakers til støvler tilbage til sneakers, alt afhængigt af hvad der passer bedst til situationen. Måske er hendes sande superkraft sko-skiftning!

Drakes forvandlingstid

En af de sjoveste fejl, som seerne har bemærket, er Drakes (alias Darkwing Ducks) utroligt hurtige forvandlingstid. Han kan gå fra at være en ganske almindelig and til at iføre sig sin ikoniske kappe og hat på et splitsekund. Hvis kun alle kunne klæde sig så hurtigt om morgenen!

Stemmeskift i skøre situationer

Så er der de skøre situationer, hvor karakterernes stemmer lige pludselig ændrer sig uden nogen åbenbar grund. Et øjeblik har Darkwing Duck en dyb og macho stemme, og det næste øjeblik lyder han mere som en knirkende badeand. Det er nok bedst ikke at stille spørgsmål…

Tegnefejl og forsvindende rekvisitter

Selvfølgelig kan man heller ikke undgå at bemærke nogle mindre tegnefejl og forsvindende rekvisitter i serien. Nogle gange er Darkwings næb større end normalt, og andre gange forsvinder genstande magisk fra en scene til den næste. Det er næsten som om, at alt kan ske i St. Canard!

Darkwing Duck er uden tvivl en ikonisk TV-serie, men selv ikoner har deres fejl. Det er måske netop disse fejl, der gør serien ekstra underholdende og elsket af så mange. Så næste gang du ser Darkwing Duck, kan du ikke undgå at grine lidt af disse skøre fejl, der er blevet opdaget af de opmærksomme seere!

Andre populære titler: Howards EndRidskolanMa dau in vant dupa cumparaturiJack Reacher: Never Go BackThe CovenantBreaking BadControlDoctor ZhivagoThe Reincarnation of the Strongest Exorcist in Another WorldGilmore GirlsHoursDragonball EvolutionArrowLongmireKindredMan of SteelThe Equalizer 2Four LivesDue DateFar til Fire Gir Aldrig OpThe StrongholdDog – Das Glück hat vier PfotenCSI: VegasO Urso do Pó Branco“Game of Thrones” The DoorMandagsChancenThe Man Who Fell to EarthWhen the Bough BreaksHemlock GroveDevious MaidsFire IslandBlack SnowAvaElsker dig for tidenBryggerenFog in AugustThe RoomYour Highness“Tusen år till julafton” 2015: Julafton i vår egen tidEchoesFront of the ClassO.C., CaliforniaThe Texas Chain Saw MassacreThe Gray ManMerlinThe Sound of MusicLove AgainHerselfTaken 3