kinokvinder.dk

Das Weiße Haus am Rhein (TV Mini Series 2021–2022)


Overblik

Titel Das Weiße Haus am Rhein
Udgivelsesdato 3. oktober 2022 (Tyskland)
Oprindelsesland Tyskland
Sprog Tysk, fransk, engelsk
Også kendt som Hotell Europa
Produktionsselskaber Zeitsprung Pictures, Film- und Medienstiftung NRW, Filmförderfonds Bayern

Resmué

Das Weiße Haus am Rhein er en TV-serie, der fortæller den ufortalte historie om en generation og følger livet på et hotel, der blev hyppigt besøgt af personligheder som Charlie Chaplin, Konrad Adenauer og Adolf Hitler.

Emil Dreesen, arving til et luksushotel og søn af en velhavende familie, ser ud til at have en strålende fremtid foran sig. Men efter at have oplevet traumer under Første Verdenskrig står han over for sin livs største udfordring. Hotellet er blevet beslaglagt af den franske hær, og hverdagen er præget af økonomisk nød og radikal politik – en afspejling af det sociale kaos i Tyskland i 1920erne og 30erne, en farlig tid at leve i.

Das Weiße Haus am Rhein tager os med på en historisk rejse gennem turbulente tider og udforsker de menneskelige dramaer og konflikter, der udspillede sig på hotellet. Serien giver et indblik i tyskernes kamp for overlevelse og stræben efter at finde mening i en verden præget af politiske omvæltninger og usikkerhed.

Fejl i TV-serien Das Weiße Haus am Rhein – et komisk kaos!

Fejlenes festspil

Hold godt fast i fjernbetjeningen og tag et sæde i sofaen, for vi dykker ned i den spændende verden af TV-serien Das Weiße Haus am Rhein. Mens handlingen udspiller sig på skærmen, har skarpe seere opdaget et sandt festfyrværkeri af fejl og faux pas. Lad os tage et kig på nogle af de mest underholdende – og undertiden helt forbløffende – fejl i denne serie, der ellers skaber høje forventninger hos publikum!

Dokumenterede dumheder

Først og fremmest står vi over for et bemærkelsesværdigt fænomen: skuespillernes evne til at skifte tøj i løbet af blot et enkelt scene-skift. Manglen på stilhistorisk sammenhæng er ikke til at overse, når karaktererne går fra at være klædt ud som middelalderkonger til at transformere sig til nutidige hipsters uden så meget som et knips med fingrene. Der må være en mystisk forklaring på, hvordan kostumetjeneren formår at klare denne umulige opgave!

Snavsede scener

En af de mest spektakulære fejl i Das Weiße Haus am Rhein er scenerne, hvor vi ser skuespillerne sidde rundt om et bord ved en overdådig festmiddag. Mens de hæver deres champagne og skåler i hinandens ære, bemærker observante seere, at der pludselig dukker en moderne mobiltelefon op på bordet. Mon karaktererne forsøger at skabe en tidsforvrængende trend ved at blande nutid og fortid? Eller er det bare en sjusket klipning fra produktionens side? Vi må bare læne os tilbage, se det som en sjov gimmick og nyde showet!

Logisk gymnastik

Hvis man er en opmærksom seer med en forkærlighed for logik, vil man hurtigt opdage nogle bemærkelsesværdige spring i Das Weiße Haus am Rhein. Vi ser for eksempel, at en karakter går fra at være i Berlin til pludselig at stå foran Eiffeltårnet i Paris uden en flybillet eller tidsmaskine. Måske er det en ny form for teleportation, som vi endnu ikke har fået med i vores hverdagshandbook? Eller er det bare et tegn på, at seriens skaber har haft en lige så usammenhængende tankegang som karaktererne i manuskriptet?

Glemte løsninger

Et af de mest interessante aspekter ved Das Weiße Haus am Rhein er, hvordan karaktererne har en særlig evne til at glemme helt elementære løsninger på deres problemer. I stedet for at ringe til politiet ved et indbrud, stikker de hovederne sammen og planlægger en udfordrende, og ofte hårrejsende, redningsaktion. Det er lidt som at se en gruppe ænder forsøge at bygge en raket i stedet for at flyve sydpå om vinteren. Nogle gange må vi bare lade logikken blive hjemme og lade fantasien tage over!

En underholdende fejlfestival

Sådan kunne vi blive ved med at udforske de mange fejl, der gør Das Weiße Haus am Rhein til et virvar af vanvittige valg og uhørte uoverensstemmelser. Men lad os huske, at ingen TV-serie er perfekt, og det er ofte netop fejlene, der gør den sjov og elsket af publikum. Så slå benene op, gør dig klar til at grine og tage det hele med et gran salt, når du sætter dig til rette foran skærmen næste gang!

Andre populære titler: iParty with VictoriousThe Hate U GiveIt Chapter TwoPixelsMother and SonHelstromThe VeilThe Pursuit of HappynessGuillermo del Toros PinocchioThe Volcano: Rescue from WhakaariA League of Their OwnFallAhsokaThe GameHappy Gilmore – Ein Champ zum VerliebenDate NightTatăl a patru copii: Înapoi acasăPineapple ExpressThe StaircaseThe Marco EffectCentervagtFire with FireToo Hot to HandleIce Age: Continental DriftYi Yi: A One and a Two…“The Wonderful World of Disney” AnnieEvil Dead RiseRunThe MenuCastleTouchmywifeShetlandHijab HookupsFlash GordonThe Last KingdomYor: The Hunter from the FutureThink Like a Man TooSălbăticieOs Espíritos de InisherinLost City of ZMy Girlfriend Is an AlienThe EndLucyYour Place or MineThe BabysitterDer Diamanten-CopThe Worst Person in the WorldSecurityThe Walking Dead