kinokvinder.dk

Daydreamer (TV Series 2018–2019)


Overblik

Titel Daydreamer
Udgivelsesdato 27. oktober 2020 (USA)
Oprindelsesland Tyrkiet
Sprog Tyrkisk, Engelsk
Også kendt som Erkenci Kus
Optagelsessteder Istanbul, Tyrkiet
Produktionsfirmaer Gold Film, Gold Yapim

Resmué

Fotografen Can Divit vender tilbage til Istanbul for at redde sin families reklamebureau fra ruin. Den eneste person, han stoler på, er Sanem, en ung aspirerende forfatter. Hun er ikke overbevist om hans ærlighed, men falder snart for hans charme.

Sanem er en ung pige, der endnu ikke har haft succes med at få et fast job, og hun vælger at arbejde i sin fars købmandsbutik i håb om en dag at blive en berømt forfatter. Når hendes forældre giver hende valget mellem enten at få et ordentligt job eller et arrangeret ægteskab, skynder Sanem sig at få et job i det reklamebureau, hendes søster arbejder i. Der begynder hendes eventyr med de to chefer, Jan, og det medfører en række begivenheder, der ender med, at hun forelsker sig i Can. Men kan hun klare at komme ud af den problemløse situation med sit hjerte intakt?

En engagerende historie om en kvinde ved navn Sanem. Når hendes dominerende forældre har ideer om, hvordan hun skal leve sit liv, involverer dette ikke, at hun arbejder i sin fars butik, modsat hendes perfekte søster, Leyla, som arbejder for et reklamebureau. Når der bliver ledige stillinger på søsterens arbejde, søger Sanem at få jobbet. I løbet af sin tid der finder Sanem sig fanget i mærkelige begivenheder, der involverer to brødre, der driver virksomheden.

Sanem er en ung pige, der vælger at arbejde i sin fars købmandsbutik i håb om en dag at blive en berømt forfatter. Når hendes forældre giver hende valget mellem enten at få et ordentligt job eller et arrangeret ægteskab, beslutter Sanem sig for at arbejde i det reklamebureau, hvor hendes søster Leyla arbejder. Der begynder hendes eventyr med de to chefer, Jan og Emre. For at få magten fra Jan beslutter Sanem at hjælpe Emre. Jan falder for Sanem, og på samme tid forelsker hun sig i en person, hun ikke har set.

Fejl i TV-serien Daydreamer, som seerne har opdaget

Lad os snakke om dumme fejl…

Vi elsker alle en god TV-serie, men nogle gange kan vi ikke lade være med at lægge mærke til de små fejl, der sniger sig ind. Og TV-serien Daydreamer har ikke været en undtagelse! Her er et par sjove fejl, som seerne har opdaget:

1. Klippe-klister action

I en af scenerne kan vi se hovedpersonen drikke af en kop te, men hvis man kigger godt efter, vil man bemærke, at koppen skifter farve fra skud til skud. Det er da imponerende, at tekoppen kan skifte farve efter humør!

2. Trylleristen

I et spændende øjeblik, hvor vores helt skal undslippe fra skurkene, ser det ud til, at han tryller framtidens teknologi frem. I det ene øjeblik har han sin smartphone i lommen, og i det næste øjeblik har han pludselig en tablet i hånden. Hokus pokus!

3. Tidsrejsende gardiner

I denne serie får vi virkelig mulighed for at opleve, hvordan et rum kan ændre sig. I en scene i vores hovedpersons soveværelse kan man se, at gardinerne er trukket for vinduet. Men når vi kommer tilbage til samme rum senere, er gardinerne pludselig fuldstændig åbne! Måske blæste de fra hinanden af bare begejstring?

4. Udløbsdatoen på kærlighed

En af de mest morsomme fejl er en scene, hvor vores helte er på en romantisk middag. Hvis du kigger nøje efter, vil du bemærke, at påskriften på vinflasken ændrer sig fra Bedst før 2020 til Bedst før 2018. Ups! Enten er der noget galt med deres tidsmaskine, eller også har de en meget dårlig vinsamling!

5. Flyvende popcorn

I en sjov scene, hvor vores hovedperson er i biografen, kan vi se, at hans popcornpose bliver udskiftet. I det ene øjeblik er posen næsten tom, og i det næste øjeblik er den pludselig fyldt til randen igen. Hvem vidste, at popcorn kunne reproducere sig selv?

Sådan er det nogle gange med TV-serier – selvom vi elsker dem, kan vi ikke lade være med at smile over de små sjove fejl, der glider igennem. Daydreamer er ingen undtagelse, og disse fejl gør bare serien endnu mere underholdende!

Andre populære titler: HerculesStatus UpdateThere Will Be BloodEmpireJohn Tucker Must Die“Krøniken” Del 21, Tre år senere, Småland, Sommeren 1972BraveheartA OndaShazam! Fury of the GodsPinocchioHercules: The Legendary JourneysBraveheartTeoria Big BangThe Lørenskog DisappearanceAgent 69 Jensen in the Sign of SagittariusSisuLéon: The ProfessionalDerekMansfield ParkJudging AmyOperation Fortune: Ruse de GuerreMare of EasttownStar Wars: Episode I – The Phantom MenaceTeroare in ParisDeath in ParadiseLegally BlondeThe OfficeWarriors of FutureBeautiful DisasterTagShakespeare in LoveAmerican SiegeThe Most Dangerous GameTrolii descoperă lumeaHedensted HighThere Will Be BloodMidsommarThe WheelBeetlejuice 2Game of ThronesToscanaThe Right StuffThe MountainThe CovenantCapoteBeing HumanThe AmericansThe Look of Silence