kinokvinder.dk

Dead to Me (TV Series 2019–2022)

De medvirkende i TV-serien Dead to Me

Dead to Me er en populær amerikansk TV-serie, der først blev sendt i 2019. Serien følger historien om to kvinder, Jen Harding og Judy Hale, der bliver venner gennem en terapigruppe for folk, der har mistet en ægtefælle.

Christina Applegate som Jen Harding

Christina Applegate spiller hovedrollen som Jen Harding. Hun er en hårdtarbejdende ejendomsmægler og enke, der forsøger at håndtere sin sorg efter tabet af sin mand. Applegate bringer både dybde og humor til rollen og har modtaget stor anerkendelse for sit præstation.

Linda Cardellini som Judy Hale

Linda Cardellini spiller rollen som Judy Hale, en optimistisk og hemmelighedsfuld kvinde, der også har mistet sin partner. Cardellini skaber en indsigtsfuld og kompleks karakter, der er med til at drive seriens handling fremad.

Sam McCarthy som Charlie Harding

Sam McCarthy spiller rollen som Jen Hardings søn, Charlie. Han er en teenager, der prøver at navigere i sin mors sorg og de komplicerede relationer i serien. McCarthy giver en troværdig præstation som den følsomme og kloge unge karakter.

Luke Roessler som Henry Harding

Luke Roessler spiller rollen som Jen Hardings yngre søn, Henry. Som den yngste i familien er han ofte vidne til sin families konflikter og forsøger at finde sin egen vej gennem serien.

James Marsden som Steve Wood

James Marsden spiller en vigtig birolle som Steve Wood, der er forbundet til begge kvinder på forskellige måder. Marsden bringer charme og mysterium til karakteren og skaber spænding i serien.

Max Jenkins som Christopher Doyle

Max Jenkins spiller Christopher Doyle, en ekscentrisk kunstner og ven af Judy. Han tilfører serien humor og farve gennem sin skæve personlighed.

Diana Maria Riva som Detective Ana Perez

Diana Maria Riva spiller rollen som Detective Ana Perez, der er politiefterforsker og involveret i nogle af seriens kriminelle plottråde. Riva bringer autoritet og integritet til sin karakter.

Brandon Scott som Nick Prager

Brandon Scott spiller rollen som Nick Prager, en politibetjent og tidligere kollega til Detective Perez. Han har også en vigtig rolle i seriens mysterium og skaber spænding med sin karakter.

Keong Sim som Pastor Wayne

Keong Sim spiller Pastor Wayne, en åndelig rådgiver, der bliver en del af karakterernes liv gennem terapigruppen. Sim bringer ro og visdom til rollen.

Valerie Mahaffey som Lorna Harding

Valerie Mahaffey spiller rollen som Lorna Harding, Jens excentriske mor. Hun tilfører serien komisk relief og sætter gang i nogle af seriens underlige og sjove øjeblikke.

Natalie Morales som Michelle Gutierrez

Natalie Morales spiller rollen som Michelle Gutierrez, en politibetjent, der også bliver involveret i seriens mysterier. Hun tilfører serien en stærk og uafhængig kvindelig karakter.

Suzy Nakamura som Karen

Suzy Nakamura spiller rollen som Karen, Jens nabo og ven. Hun tilfører serien humor og er en vigtig støtte for Jen.

Eien Kobayashi som Holy Harmony

Eien Kobayashi spiller rollen som Holy Harmony, et medlem af terapigruppen. Karakteren tilfører serien et spirituelt og mystisk element.

Telma Hopkins som Yolanda

Telma Hopkins spiller rollen som Yolanda, der er en del af terapigruppen. Hun skaber kammeratskab og gensidig støtte mellem karaktererne.

Haley Sims som Kayley

Haley Sims spiller rollen som Kayley, et andet medlem af terapigruppen. Hendes karakter tilfører serien ærlighed og sårbarhed.

Frances Conroy som Eileen Wood

Frances Conroy spiller rollen som Eileen Wood, Steves mor. Hun bringer dybde og kompleksitet til karakteren og er med til at udforske seriens temaer om familierelationer.

Dylan Kate som Holy Harmonizer

Dylan Kate spiller en mindre rolle som en del af terapigruppen og tilfører seriens dynamik som en af karaktererne, der deltager i gruppeterapien.

Skaberen af Dead to Me: Liz Feldman

Liz Feldman er skaberen af Dead to Me og har stået bag seriens vision og fortælling. Hendes dybe forståelse for karakterernes dynamik og evne til at skabe spændende plottråde har gjort serien til en publikumsfavorit.

Samlet set er det ekstraordinære skuespil af denne talentfulde gruppe af skuespillere medvirkende til at gøre Dead to Me til en unik og fængslende TV-serie, der har vundet stor popularitet hos seerne.

Overblik

Titel Dead to Me
Udgivelsesdato 3. maj 2019 (USA)
Oprindelsesland USA
Kendt som Người Bạn Mới
Filmlokationer 3847 Deervale Dr, Sherman Oaks, California, USA (Jen Hardings hus)
Produktionsselskaber CBS Television Studios, Gloria Sanchez Productions, Visualized

Resmué

Dead to Me er en TV-serie, der handler om det uventede og stærke venskab mellem to meget forskellige kvinder. Serien følger den stramme og kontrollerede enke, Jen, og den frie ånd med en chokerende hemmelighed, Judy.

Jen, der er ramt af sorg over tabet af sin mand, forsøger at finde trøst og støtte i en støttegruppe for enker. Her møder hun Judy, der viser sig at være lige præcis den person, Jen har brug for.

Det bliver dog snart klart, at Judy gemmer på en stor hemmelighed, der kan ødelægge deres tilsyneladende tætte venskab. Mens Jen prøver at håndtere sin sorg og samtidig opretholde et normalt liv, bliver hun vævet ind i Judys komplicerede og kaotiske verden.

Dead to Me er en både mørk og humoristisk serie, der udforsker temaer som sorg, venskab, bedrag og selvtillid. Gennem et spændende plot og karakterernes dybde, bliver seeren draget ind i et drama fyldt med twists og drejninger.

Fejl i Dead to Me: Hvordan kunne de overse det?

Fejl i plottet: Var de i søvne?

Tv-serier er ofte fyldt med spænding og intriger, hvor historien tager os med på en vild rejse. Men i Dead to Me kunne man næsten tro, at manuskriptforfatterne var faldet i søvn! Hvordan kan det være, at hovedpersonerne altid dukker op på præcis det rigtige tidspunkt? Har de en superkraft, som vi ikke ved af? Det virker helt utroligt og ulogisk, men lad os bare kalde det en søvnig fejl i plottet.

Fejl i kontinuiteten: Er der teleportering i serien?

En anden sjov fejl, som mange seere har bemærket, er den mystiske evne til at teleportere i Dead to Me. Man kan nemt komme i tvivl om, hvor lang tid der egentlig går imellem scenerne. I det ene øjeblik befinder hovedpersonerne sig i en café, og i det næste er de pludselig hjemme i deres stue. Er der mon en hemmelig portal mellem de forskellige locations? Vi kunne måske kalde det en magisk teleport-fejl.

Fejl i dialogen: Sprogforvirring?

Det er ikke sjældent at støde på fejl i dialogen i tv-serier, og Dead to Me er ingen undtagelse. Nogle seere har grinet sig halvt ihjel over de mærkelige sætningskonstruktioner, der kommer ud af hovedpersonernes mund. Det virker som om, de har fået en ordklasse-guide forærende, hvor de bare trækker tilfældige ord og sætninger op fra en Survival Guide to Dialog. Men hey, vi kan vel alle lave lidt sjov med sprogforvirring, så lad os kalde det en kreativ sprog-fejl.

Fejl i rekvisitterne: Var det en tidsmaskine?

Du har måske også lagt mærke til, at nogle ting i serien ikke helt passer tidsmæssigt. Hvordan kan det være, at karaktererne bruger smartphones fra forskellige årtier? Er der mon en skjult tidsmaskine gemt et sted i historien? Det virker som om, produktionen har taget et skridt tilbage i teknologiens udvikling. Kalder vi det en tidsrejse-fejl?

Fejl i detaljerne: Har de ikke selv set serien?

Til sidst har vi fejl i detaljerne, som virkelig får os til at undre os. Har skuespillerne og produktionsteamet ikke set deres egen serie? Hvordan kan det være, at der er mærkelige hårfarveændringer fra den ene scene til den anden? Eller at en karakter pludselig har en tatovering, som vi aldrig har set før? Er det mon et forsøg på at stjæle opmærksomheden fra historien? Vi kan kalde det en blind øjne-fejl.

Dead to Me: Fejltagelser, der gør det sjovt

Selvom Dead to Me ikke er perfekt, er det vigtigt at huske på, at fejl kan være sjove. Fejlene er med til at skabe samtaleemner og underholde os på en anderledes måde. Så lad os bare tage det med et glimt i øjet og nyde serien, fejl og det hele!

Andre populære titler: The WonderGood Bye Lenin!Knock at the CabinEasy RiderRedemptionØnskebarnOceans ElevenManta, Manta – Zwoter TeilTo Die ForLocke & KeyFatal InjectionsCrisisFar til fire på toppenAlone: FrozenLawlessSleeping with Other PeopleMiss ViborgDangerousThe Blue LagoonThe OutsidersParanormal Activity: Next of KinInto the WildPromising Young WomanBrødrene OstA Prayer Before DawnTeen WolfDont Look UpWhen in RomeBloodshotWhatever Works – Liebe sich wer kannElvisLutherThe Addams FamilyScream 2The Fog of WarDuneSEAL TeamEquinoxHow to Be SingleQuigley der AustralierNovember CriminalsJohn WickEn for holdetTransformers99 HomesThe GuiltyS.W.A.T. – Die SpezialeinheitSonny Soufflé chok showYoung Sheldon