kinokvinder.dk

Deadwind (TV Series 2018–2021)


Overblik

Titel Deadwind
Udgivelsesdato 23. august 2018 (USA)
Oprindelseslande Finland, Tyskland, Frankrig
Produktionsselskaber Dionysos Films, Odeon Fiction, H & V Entertainment
Sprog Finsk, Tysk, Engelsk
Også kendt som وسكن الأمل

Resmué

Deadwind er en spændende finsk tv-serie, der blander krimi-efterforskning med personligt drama. Serien følger Sofia Karppi, en detektiv i trediverne, som forsøger at komme over sin mands død. Da Sofia opdager liget af en ung kvinde på en byggeplads, udløser hun en kædereaktion af begivenheder, der truer med at ødelægge hendes liv igen.

Handlingen udspiller sig i Helsingfors, hvor Sofia bliver indblandet i en kompleks mordsag. Hun må navigere gennem en labyrint af ledetråde og hemmeligheder for at opklare forbrydelsen. Samtidig kæmper hun med sine egne personlige problemer og sorg.

Deadwind er en medrivende fortælling, der holder seerne på kanten af sædet. Serien byder på spænding og drama i lige dele, og den blander krimigenren med en dybdegående karakterudvikling. Sofia Karppi er en fascinerende hovedperson, der kæmper med sine indre dæmoner samtidig med at hun jagter retfærdighed.

Tag med på en intenst underholdende rejse ind i kriminelle netværk og menneskelige relationer i Deadwind.

Fejl i TV-serien Deadwind afsløret af seere

Velkommen til en artikel, der vil tage dig med på en munter rejse gennem de morsomme fejl, der er blevet opdaget af seere i den populære TV-serie Deadwind. Selvom serien har formået at gribe os med sin spændende krimiplot, er der visse øjeblikke, hvor selv de mest ivrige seere har måttet krumme tæer af grin.

Fejl #1: Den magiske kaffekop

I en af episoderne kan man tydeligt se, at hovedpersonen Alex får sat en dampende varm kaffekop på bordet. Men vent lige et øjeblik! Når kameraet skifter vinkel og vender tilbage til Alex, er kaffekoppen som ved et trylleslag forvandlet til en tom kop! Måske er Alex en tryllekunstner i fritiden, eller også er der bare sket en smule magi under redigeringen af episoden.

Fejl #2: Den mystiske forsvindingshandling

I en anden scene er vores heltinde på sporet af en mistænkelig person. Pludseligt spotter hun en nøgle på jorden og tager den med sig. Men her kommer det sjove: Når vi følger med Alex tilbage til politistationen, er nøglen sporløst forsvundet! Måske har nøglen også tilegnet sig nogle trylleevner og er blevet en mester i at forsvinde, eller også har den bare fundet en anden rolle i serien, som ingen af os har opdaget endnu.

Fejl #3: Sprogets forviklinger

Vi har alle oplevet det øjeblik, hvor underteksterne ikke helt stemmer overens med, hvad de skuespillere egentlig siger. Men i Deadwind er der en scene, hvor underteksterne har besluttet sig for at tage en pause og lade skuespillerne klare det selv! Det er næsten som at være på en improvisationsaften, hvor ingen rigtig ved, hvad der foregår. Det er bare med til at gøre serien lidt mere spændende, ikke sandt?

Og sådan kunne vi blive ved med at liste fejl i Deadwind op. Selvom serien har sine små mangler, er det vigtigt at huske, at vi alle er menneskelige, og fejl kan ske for enhver. Lad os i stedet glæde os over den underholdning, Deadwind giver os, og se frem til flere spændende sæsoner med endnu flere fejl, der vil bringe smilene frem på vores læber.

Andre populære titler: BedragProfessor TMúmiasAlexa & KatieNotting HillZombieLarsChicago FireSpider-Man: Far from HomeMean MachineVacation – Wir sind die GriswoldsThe HolidayBritains Got TalentReady or NotThe Little ThingsGhostbusters – Die GeisterjägerEmanetCocoDate mig nøgenGoodfellasThe Summer I Turned PrettyA VisitaSelf Made: Inspired by the Life of Madam C.J. WalkerThe Favourite – Intrigen und IrrsinnBecoming ElizabethBloodsport IIISnowfallColumboCarmen & LolaBeautiful DisasterFeel GoodMean Girls ReunionRobin Hood: Prince of ThievesThe UndoingTemple GrandinRune SoldierBefore I WakeEvilAgainst the IceExpend4blesKnock KnockTenetNarvik: Hitlers First DefeatRed NoticeBattlefield EarthCash TruckGoodfellasChor Nikal Ke BhagaDeadwood