kinokvinder.dk

Deep State (TV Series 2018–2019)

Deep State: En dybdegående introduktion til skuespillerne

Deep State er en populær TV-serie, der først blev sendt i 2018. Serien er skabt af Matthew Parkhill og Simon Maxwell, og den har vundet stor anerkendelse for sin spændende handling og dygtige skuespil. Lad os dykke ned i de medvirkende og lære mere om dem.

Joe Dempsie

Joe Dempsie er en britisk skuespiller, der spiller rollen som Harry Clarke i Deep State. Han har tidligere medvirket i populære tv-serier som Game of Thrones og Skins. Med sin imponerende skuespilsevne giver han liv til karakteren Harry Clarke.

Karima McAdams

Karima McAdams spiller rollen som Leyla Toumi i Deep State. Hun er en talentfuld skuespiller, der har arbejdet både på tv og i teaterverdenen. Hendes præstation som Leyla Toumi er både overbevisende og fængslende.

Anastasia Griffith

Anastasia Griffith portrætterer karakteren Amanda Jones i serien. Hun er en engelsk skuespillerinde, der har stor erfaring fra både film og tv. Hendes tilstedeværelse på skærmen som Amanda Jones er intenst gribende.

Alistair Petrie

Alistair Petrie spiller rollen som George White i Deep State. Han er en dygtig britisk skuespiller, der har optrådt i en række populære tv-serier og film. Hans portræt af George White er fuld af spænding og gør seerne hooked på hans karakter.

Rachel Shelley

Rachel Shelley spiller karakteren Elliot Taylor i serien. Hun er en erfaren engelsk skuespillerinde og har tidligere medvirket i flere anerkendte tv-serier og film. Med sit talent bringer hun dybde og kompleksitet til Elliot Taylors karakter.

Mark Strong

Mark Strong er en kendt britisk skuespiller, der spiller hovedrollen som Max Easton i Deep State. Hans karriere strækker sig over mange år, og han har gjort sig bemærket i en lang række film og tv-serier. Med sin overbevisende præstation som Max Easton er han med til at skabe en uforglemmelig karakter.

Walton Goggins

Walton Goggins spiller rollen som Nathan Miller i Deep State. Han er en amerikansk skuespiller, der har optrådt i flere prisvindende tv-serier og film. Med sin karismatiske tilstedeværelse bringer han spænding og mystik til Nathan Millers karakter.

Lyne Renée

Lyne Renée portrætterer Anna Easton i serien. Hun er en talentfuld skuespillerinde af dansk-fransk oprindelse. Hendes rolle som Anna Easton er både stærk og følelsesladet.

Lily Banda

Lily Banda spiller karakteren Aïcha Konaté i serien. Hun er en malawisk skuespillerinde og har også arbejdet som model. Med hendes tilstedeværelse på skærmen bringer hun Aïcha Konaté til live.

Indica Watson

Indica Watson portrætterer Lola Easton i Deep State. Hun er en ung og talentfuld britisk skuespillerinde, der tidligt har markeret sig. Hun formår at bringe både uskyld og styrke til Lola Eastons karakter.

Cara Bossom

Cara Bossom spiller rollen som Chloë Easton i serien. Hun er også en ung og lovende britisk skuespillerinde, der har fået sin debut med Deep State. Hendes præstation som Chloë Easton er værd at lægge mærke til.

Adrien Jolivet

Adrien Jolivet spiller karakteren Noah i serien. Han er en talentfuld fransk skuespiller, der har arbejdet både på tv og i film. Hans tilstedeværelse tilføjer en ekstra dimension til rollen som Noah.

Victoria Hamilton

Victoria Hamilton portrætterer Senator Meaghan Sullivan i Deep State. Hun er en erfaren britisk skuespillerinde og har tidligere medvirket i flere anerkendte tv-serier og film. Hendes præstation som Senator Meaghan Sullivan er både troværdig og stærk.

Kae Alexander

Kae Alexander spiller karakteren Jessica Tamura i serien. Hun er en talentfuld britisk skuespillerinde med erfaring fra både tv og teater. Hendes portræt af Jessica Tamura bringer karakteren til live med dybde og følelse.

Donald Sage Mackay

Donald Sage Mackay spiller rollen som Martin Collins i Deep State. Han er en skotsk skuespiller, der har arbejdet både i film og tv. Hans karakterisering af Martin Collins er både spændende og medrivende.

Alexander Siddig

Alexander Siddig portrætterer karakteren Issouf Al Moctar i serien. Han er en kendt skuespiller, der har optrådt i mange succesfulde tv-shows og film. Hans skuespilstalent bringer liv til Issouf Al Moctar.

Zainab Jah

Zainab Jah spiller rollen som Aminata Sissoko i Deep State. Hun er en talentfuld skuespillerinde, der har arbejdet både på tv og i teaterverdenen. Hendes portræt af Aminata Sissoko er både rørende og stærkt.

Bahle Mashinini

Bahle Mashinini spiller karakteren Seydo Konaté i serien. Han er en sydafrikansk skuespiller, der har optrådt på både film og tv. Med sin præstation bringer han liv til Seydo Konaté.

Deep State har et enestående cast, der formår at skabe en spændende og rørende historie. Sammen udgør skuespillerne et imponerende ensemble, der bidrager til seriens popularitet og succes.

Overblik

Titel Deep State
Udgivelsesdato 5. april 2018 (Storbritannien)
Oprindelsesland Storbritannien
Sprog Tamashek, Engelsk, Fransk, Persisk, Arabisk
Også kendt som Таємна влада
Optagelsessteder Marokko
Produktionsselskaber Endor Productions, 6 Degree Media, Dream Cars

Resmué

Deep State er en tv-serie, der fortæller historien om Max Easton, en tidligere MI6-agent, der tror, at han er trukket sig tilbage fra sit farlige liv som spion. Men da Max bliver kaldt tilbage til tjeneste for at udføre en sidste opgave, indser han, at hans nye opgave kan koste ham hans eget liv, og at han måske aldrig får sin gamle tilværelse tilbage.

Max var tidligere medlem af en eliteafdeltning kaldet The Section, der tæller både britiske og amerikanske agenter. Han bliver overtalt til at genoptage sin tjeneste for at forsøge at stoppe et farligt iransk missilprogram. Men opgaven bliver kompliceret af Max søn, Harry, der også er involveret i spionagens verden og i begyndelsen af serien muligvis er død under tjenesten.

Her er de sjove fejl i TV-serien Deep State!

TV-serien Deep State har fanget publikum med dens spændende plot og dramatiske action, men det betyder ikke, at den er fejlfri. Lige når man tror, man er dybt nede i plottet, finder man ud af, at der er nogle lidt pudsige fejl indimellem. Lad os kigge nærmere på nogle af de fejl, som seerne har opdaget, og lad os have det sjovt med dem!

Fejl 1: Forvandlingsmagi med koppen

I en af episoderne kan man se hovedpersonen drikke af en almindelig kop te. Men i det næste klip, hvor koppen skal være tom, er den pludselig fyldt med dampende varm kaffe! Hvordan skiftede teen pludselig til kaffe? Måske har hovedpersonen en magisk evne til at forvandle drikkevarer – jeg ved det ikke, men det er i hvert fald en sjov fejl at få øje på!

Fejl 2: Magnetisk garderobe

I en actionfyldt scene kæmper en af karaktererne mod en ubuden gæst i sit soveværelse. Midt i kampen bliver de to pludselig tiltrukket af karakterens garderobeskab! Det er som om, der er en usynlig magnet, der trækker dem ind i skabet. Måske er der en hemmelighed gemt bag den elegante facade af karakterens garderobe – hvem ved? Fejlen får mig i hvert fald til at tænke på, om jeg også har en magnet i mit klædeskab…

Fejl 3: Den magiske håndtaske

I en afgørende scene skal hovedpersonen haste væk fra en farlig situation. Men i stedet for at få fat på sin bilnøgle, hiver han en hel lasagne op af sin håndtaske! Ja, du hørte rigtigt – en lasagne! Hvordan er det overhovedet muligt at gemme en hel lasagne i en håndtaske? Måske er håndtasken faktisk en lomme til en magisk verden, hvor alt er muligt – jeg finder en lasagne i min taske hver eneste fredag aften!

Fejl 4: Usynlig vandflaske

I en scene, hvor karaktererne er fanget i ørkenen, har de selvfølgelig brug for noget at drikke. En af karaktererne griber ud efter en vandflaske, der dog ikke er synlig for seerne. Så karakteren drikker tilsyneladende af intet! Måske er det et tilfælde af usynligt vand, eller måske har karakteren en smag for det overnaturlige. Hvem ved? En fejl, der får mig til at ønske, at jeg også kunne nyde en usynlig vandflaske på en varm sommerdag.

Fejl 5: Tidsrejse toilet

I en af episoderne ser vi karakteren gå ind på toilettet for et øjeblik af fred og ro. Men når han kommer ud igen, er der pludselig gået en hel dag! Han ser forvirret ud og spørger, hvor alle er blevet af. Måske er det et toilet med en magisk funktion, der kan sende dig ind i fremtiden. Hvem ville ikke ønske, at man kunne gå på toilettet og komme ud igen et par timer senere? En fejl, der fremkalder drømme om at rejse gennem tid og rum på badeværelset!

Deep State er uden tvivl en spændende TV-serie, men det betyder ikke, at vi ikke kan have det sjovt med nogle af de små fejl, som seerne har opdaget. Lad os værdsætte disse fejl som små underholdende øjeblikke i seriens ellers intense univers. Så næste gang du ser en blunder i Deep State, smil og nyd det – for fejl kan også være fantastisk underholdende!

Andre populære titler: The IncrediblesSOKO WismarThe InspectionOur HouseA VisitaThe WretchedThe ContractorBig Brother DanmarkThe Big LebowskiiZombieThe Iron ClawShrekA Beautiful LifeBooty CallBorgenKrummernes JulGaslitOuter RangeLast ChristmasXPirates of the Caribbean: At Worlds EndAnnieHarry & Meghan: Escaping the PalaceA Bridge Too FarA Score to SettleKlown ForeverJohn Wick: Capítulo 4Game Over, Man!Hedensted HighiBoyValentines KissReady Player OneThe French DispatchStep UpTrautmannYou Only Live TwiceHendes store aftenDjango UnchainedDen 11. timeLook Whos TalkingThis Is EnglandI OriginsSliverManifestStorksJoJos Bizarre AdventureThe Hills Have EyesBeautiful BoyThe Replacements