kinokvinder.dk

Degrassi High (TV Series 1987–1991)


Overblik

Titel Degrassi High
Udgivelsesdato 25. oktober 2005 (USA)
Oprindelsesland Canada
Også kendt som Degrassi, Old School
Filmoptagelsessteder Centennial College, 951 Carlaw Avenue, Toronto, Ontario, Canada (Degrassi High)
Produktionsselskab Playing With Time

Resmué

Degrassi High er en TV-serie, der følger livet og udfordringerne hos eleverne på en byskole. Børnene fra Degrassi Street er nu vokset til at være teenagere, der går på Degrassi Jr. High, hvor de står over for de realiteter og problemer, der er typiske for mennesker i deres alder.

Eleverne oplever alt fra venskabsdramaer og kærlighedstrængsler til identitetskriser og familieproblemer. Serien udforsker dybtgående temaer som mobning, seksualitet, misbrug og teenagegraviditeter og giver et ærligt og realistisk billede af ungdomslivet.

Hver episode følger en eller flere af de centrale personer i serien, mens de navigerer gennem skolelivet og arbejder med at finde deres identitet. Serien skildrer de forskellige karakterers forskellige baggrund, personligheder og holdninger og giver seerne mulighed for at spejle sig i eller lære af deres erfaringer.

Degrassi High formår at være en både underholdende og dybtgående TV-serie, der appellerer til både teenagere og voksne. Gennem sit ærlige og realistiske portræt af ungdomslivet formår den at behandle vigtige emner på en nuanceret og informativ måde.

For fans af ungdomsdramaer og serier, der beskæftiger sig med sociale og psykologiske temaer, er Degrassi High et must-watch. Med sine troværdige karakterer og spændende historier formår serien at fange og fastholde seernes opmærksomhed gennem alle sæsoner.

Degrassi High: Fejl, fopas og forvirring

Fejlenes verden

I en verden fyldt med teenageproblemer og dramatiske intriger, er det let at overse de små, men sjove, fejl i TV-serien Degrassi High. Selvom handlingen kan ændre sig som vinden, er der et par ting, der virkelig skiller sig ud for de opmærksomme seere.

Geografisk kaos

En af de mest underholdende fejl er den katastrofale geografi i serien. I en episode ser vi karaktererne tale på hjørnet af Degrassi St. og Pape Ave, som angivet af gade skiltet. Problemet? Disse veje løber parallelle og er adskillige kvarterer væk fra hinanden. Enten har karaktererne superkræfter, der kan teleportere dem rundt om i byen, eller også har de besluttet at springe over hele byen for blot at have en lille samtale.

Magiske klædeskabe

En anden sjov observation er karakterernes magiske klædeskabe. I en scene kan vi se en af dem iført en blå jakke, men næste gang vi ser vedkommende, er den blå jakke blandt de forsvundne og erstattet af en rød. Disse klædeskabe må virkelig have et seriøst identitetsproblem eller muligvis en portal til en alternativ garderobe dimension.

Tidslinjernes labyrint

Du har sikkert hørt om et fugleperspektiv, men i Degrassi High ser det ud til, at de har opfundet tidsspringsperspektivet. I en episode står vi midt i en scene med karaktererne, og pludselig hopper vi tilbage i tiden, og de samme karakterer er pludselig i en helt anden situation. Vi kan ikke undgå at undre os over, hvordan tiden kan flyve så hurtigt, mens vi bare sidder og ser adgang til Naivitetsuniversitetet.

Sproglig forvirring

Til sidst kommer vi til sproglige forvirringer. I en episode står et spørgsmål i luften: Hvad er det spanske plottets grundstruktur for Degrassi High? Et mystisk hul, der efterlader os hængende og undrende. Måske ville serien gerne udvide sig og erobre det spanske marked, men besluttede alligevel at holde det hemmeligt. Eller også er der bare en superfan, der prøver at lære spansk ved hjælp af telepatiske evner.

Fejl er underholdende

Uanset hvor mange fejl, der findes, må vi ikke glemme, at Degrassi High stadig formår at give os timevis af underholdning og drama. Disse små fejl er blot prikken over iet og giver os noget at snakke om sammen med vennerne, når vi sidder og ser serien og hygger os. Så lad os omfavne fejlene, grine af dem og fortsætte med at nyde Degrassi Highs vilde verden.

Andre populære titler: GoodfellasMan vs. BeeThe Golden GirlsGirlThe Meaning of LifeFunny GamesLone SurvivorThe White OrchidSssssssAnja & ViktorSniper. The White RavenThe Inspector Lynley MysteriesLondon KillsBloodlineThe Devils BackboneThe Last Kingdom: Seven Kings Must DieSpirited AwayBig Boob MomsThe A-TeamSex ActuallyHvad mor ikke vedSerpicoPusher IIThis Is Where I Leave YouSupergirlHope FloatsFarawayFar til fire – tilbage til naturenColetteThe Sixth SenseRăzboiul stelelor – Episodul VII: Trezirea Forței3 IdiotsYellowjacketsPauletteHitchcockAttack on TitanKnutbyChefHoney BoyLittle WomenGame of ThronesThe DropTed LassoNøgenLost HighwayTrese