kinokvinder.dk

Der Bergdoktor (TV Series 1992–2013)


Overblik

Titel Der Bergdoktor
Udgivelsesdato 26. oktober 1992 (Tyskland)
Oprindelsesland Tyskland
Også kendt som Alpdoktorn
Filmoptagelsessteder Wildermieming, Tirol, Østrig
Produktionsselskaber Neue Deutsche Filmgesellschaft (NDF), Sat.1

Resmué

Der Bergdoktor er en dramatisk og følelsesladet TV-serie, der foregår i den idylliske by Ellmau ved Wilder Kaiser-bjergene. Serien følger livet og oplevelserne af den talentfulde læge Martin Gruber, der er kendt som Bergdoktor.

Martin Gruber er en dygtig og dedikeret læge, der tager sig af både medicinske og personlige udfordringer. Som Bergdoktor er han ansvarlig for at behandle og hjælpe beboerne i Ellmau og omkringliggende områder.

Der Bergdoktor er fyldt med spænding, da hver episode præsenterer nye medicinske sager og dramatiske historier, der udfordrer Martin Grubers faglige og personlige evner. Han står over for livstruende situationer, komplicerede diagnoser og svære beslutninger.

Serien fokuserer også på de personlige liv og relationer hos beboerne i Ellmau. Martin Gruber balancerer sin karriere med sin egen families udfordringer samt romantiske forhold til forskellige kvinder.

Der Bergdoktor er en hjertevarm og karakterdrevet serie, der kombinerer spændende medicinske historier med emotionelle og relatable karakterer. Serien giver seerne et unikt indblik i livet af en læge i en lille bjergby.

Funny fejl i TV-serien Der Bergdoktor

Glemte rekvisitter

Vi har alle set det – den håndtaske, der magisk forsvinder i én scene, og så er den tilbage igen i den næste. Ja, det er bare én af de mange mysterier i TV-serien Der Bergdoktor. De har virkelig talent for at glemme deres rekvisitter!

Tidsrejser

Har du nogensinde undret dig over, hvordan Dr. Martin Gruber kan være flere steder på én gang? Ja, det er fordi han har magiske tidsrejsekræfter! Han kan sidde i en båd og fiske, og pludselig er han også ude at redde en bjergbestiger. Det er en ny form for multitasking!

Onde tvillingebrødre

Det er tydeligt, at TV-serien elsker at spille med vores forstand. I en episode kan vi se en skurk, der begår kriminalitet, og i den næste episode dukker en tilsyneladende identisk person op, der hævder at være hans onde tvillingebror. Sikke en overraskelse! Er der noget i vandet i byen, som producerer onde tvillingebrødre?

Forbandet vækkeur

Husk at stille dit vækkeur til tiden! Desværre er folkene bag Der Bergdoktor ikke altid lige gode til det. I en episode vågner Dr. Gruber brådskende op og tjekker sit armbåndsur for tiden. Men næste sekund kan vi se, at det pludselig er blevet til et vækkeur ved siden af ham. Mon det er forbandet?

Magiske hænder

Læger har altid haft ry for at have magiske hænder, men i Der Bergdoktor har de virkelig taget det til næste niveau. Nogle gange ser vi Dr. Gruber lave komplicerede kirurgiske indgreb med bare ét par magiske hænder, og andre gange er hans hænder pludselig forvandlet til et helt hold af kirurger. Hvem vidste, at lægehænder kunne formere sig?

Andre populære titler: Death in ParadiseBaki HanmaAtlantis: The Lost EmpireAniaraThe Hitmans BodyguardBoss Baby – Schluss mit KindergartenThe Grand Budapest HotelIn FabricGilmore GirlsBeefAbbott Elementary90210Doctor DolittleReal SteelAvatar: The Way of WaterKnight RiderNational Treasure: Edge of HistoryXMission: Impossible – FalloutYoung SheldonFantastic Beasts and Where to Find ThemThe WitchOne ChanceBerlin StationThe Mean OneMr InbetweenWheeler DealersEverything Everywhere All at OnceTin StarJackass ForeverPokémon Journeys: The SeriesThe SquareCasino RoyaleRunaway BrideMost Dangerous GameAnne auf Green GablesPhantom ThreadYou PeopleGrønne hjerterTreasure IslandHaikyu!!FandangoBlack AdamHotel MumbaiJackassShadow and Bone: Legenden der GrishaLove AgainStand by Me: Das Geheimnis eines SommersVanished: Tage der Angst