kinokvinder.dk

Destan (TV Series 2021–2022)


Overblik

Titel Destan
Udgivelsesdato 23. november 2021 (Tyrkiet)
Oprindelsesland Tyrkiet
Også kendt som Легенда
Filmlokationer Istanbul, Tyrkiet
Produktionsselskab Bozdag Film

Resmué

Destan er en episk kærlighedshistorie om Akkiz, en krigerpige fra bjergene, og den handicappede prins Batuga, som begge blev forældreløse af Gök Han i det 8. århundrede i de barske stepper i Centralasien.

Uhumske fejl i TV-serien Destan

Velkommen til vores humoristiske gennemgang af de fejl og klamme fadæser, som seere har opdaget i TV-serien Destan. Selvom vi elsker serien for dens spændende plot og charmerende karakterer, er der desværre ikke sluppet afsted med et fejlfrit mesterværk. Lad os dykke ned i nogle af de mest morsomme og skøre fejl!

Fejlfyldte kaffeoptrædener

Mens vi alle elsker en god kop kaffe, er det ikke altid, at seriens karakterer kan finde ud af at håndtere det. I en episode blev der begået en alvorlig faux pas, da hovedpersonen Destan tog en slurk af sin kaffe, selvom koppen tydeligvis var tom. Måske var det en sjov måde at understrege karakterens distræte natur, eller også var det bare en ærgerlig kaffemangel på settet!

Magiske skift mellem dag og nat

Vi alle ved, at tid er en flygtig størrelse, men i TV-serien Destan er den helt ude af kontrol! I en scene går vores helte fra at kæmpe mod skurkene i et blendende dagslys til at stå midt i en mørk nat uden at være gået glip af et øjeblik. Det er da det rene magi!

Forvirrende garderobebrølere

Garderoben er normalt stedet, hvor karaktererne finder deres stil og udtrykker deres personlighed. Men i Destan er det som om, at den har fået en selvstændig vilje. I flere scener kan man se, at karaktererne skifter tøj fra den ene scene til den næste uden nogen forklaring. Måske er seriens kostumedesigner en undercover skifter?

Mystiske forsvindinger af objekter

Ser det ud som om, at ting bare forsvinder ud af den blå luft i TV-serien Destan? Det er ikke bare dit syn, der driller! Flere seere har bemærket, at vigtige hjælpemidler eller rekvisitter forsvinder uden nogen logisk forklaring. Det er som om, at genstandene har besluttet sig for at gå en tur selv.

Uenigheder om karakterers navne

Man skulle tro, at karakterernes navne er fastboende og ikke kan ændres midt i en TV-serie. Men Destan synes at have en anden opfattelse. I flere episoder kan man høre karakterer blive kaldt forskellige navne inden for samme sætning, som om manuskriptet har fået en tidsmaskine. En seriøs udfordring for både skuespillere og seere!

Sådan er det gået til, at Destan har fået en plads i vores hjerte trods alle de mærkværdige fejl. Lad os håbe, at seriens skaberne kan tage kritikken med et smil og gøre os alle endnu mere underholdt i fremtidige sæsoner!

Andre populære titler: Knight and DayEvil Dead Rise65Howard the DuckThe Fate of the FuriousThe Magnificent SevenEvil Dead RiseDag för dagWhat IfAnt-Man and the Wasp: QuantumaniaBroken FlowersDonnie DarkoWhats Love Got to Do with It?Apollo 13Silver FangYes No MaybeRagnarokMiss Fisher & the Crypt of TearsF9: The Fast SagaSomewhereJurassic ParkA Teoria de TudoDen som dræberKillers Bodyguard 2777 CharlieStep UpDet røde kapelGirl in the BasementIn TimeModern FamilyWhite Boy RickWolf ChildrenCreed IIIThe Legend of Bagger VanceRazboi în cupluEmily the CriminalSmallvilleSicario: Day of the SoldadoMad MenEvil Dead RisePokémonCitadelTeenage Mutant Ninja TurtlesOmniscientLord of War – Händler des TodesLista clientilorResident Evil: Welcome to Raccoon CityDungeons & Dragons: Honra Entre LadrõesTed LassoWhat We Do in the Shadows