kinokvinder.dk

Die 2 (TV Series 1971–1972)

Introduktion

TV-serien Die 2 var en britisk action-komedie, der blev sendt fra 1971 til 1972. Serien blev skabt af Brian Clemens og havde et imponerende ensemble af skuespillere. Lad os dykke ned i nogle af de medvirkende og deres roller i denne populære serie.

Tony Curtis som Danny Wilde

Tony Curtis spillede hovedrollen som Danny Wilde i Die 2. Danny var en smart amerikansk playboy og rigmand, der var kendt for sin charme og eventyrlyst. Curtis gjorde en fremragende præstation som den karismatiske Danny, og han bidrog til at skabe en unik spænding og humor i serien.

Roger Moore som Lord Brett Sinclair

Den utrolige Roger Moore spillede rollen som Lord Brett Sinclair i Die 2. Sinclair var en britisk aristokrat og jetsetter med en imponerende samling af biler. Moore gav liv til karakteren med sin elegante stil og charmerende personlighed. Hans kemiske kemi med Tony Curtis var afgørende for seriens succes.

Laurence Naismith som Judge Fulton

Laurence Naismith portrætterede Judge Fulton, en forhenværende retsdommer, der ofte hjalp Danny og Sinclair med deres missioner. Naismiths præstation som en erfaren og klog mentor gav serien en indflydelsesrig stemme og en ekstra dimension.

Juliet Harmer som Prue

Juliet Harmer spillede rollen som Prue i Die 2. Prue var Danny Wildes tidligere flamme, der ofte kom i fare og behov for hjælp. Harmers skildring af karakteren tilførte serien drama og romantik, samtidig med at hun demonstrerede sin egen styrke og uafhængighed.

Anouska Hempel som Carla II

Anouska Hempel optrådte som Carla II i Die 2. Carla II var en dejlig kvinde og Danny Wildes flirtende partner. Hempels evne til at bringe Carla II til live med sin udstråling og charme tilførte serien et skud af glamour og spændende romantik.

Andre medvirkende

Die 2 havde en række andre talentfulde skuespillere, der berigede seriens plot og karakterer. Nogle af de medvirkende inkluderer Victor Platt som The Farmer, Frank Maher som Coadys håndlanger, Joan Collins som Sidonie, Susan George som Michelle Devigne, Sinéad Cusack som Jenny Lindley, Gladys Cooper som Grand Duchess Ozerov, Catherine Schell som Kristin Hansen, Larry Storch som Angie, Annette Andre som Pekoo Rayne, Terry-Thomas som Archibald Sinclair Beachum, Jennie Linden som Shelley Masterton, Hannah Gordon som Lucy, og Ian Hendry som Lord Croxley. Alle bidrog de til seriens mangfoldighed og spænding.

Konklusion

Die 2 var en TV-serie, der blev kendt for sit imponerende rollebesætning og spændende historier. Med skuespillere som Tony Curtis, Roger Moore og mange andre blev serien en succes blandt seerne. Deres præstationer og karakterernes dynamik gjorde Die 2 til en mindeværdig serie, der stadig bliver anerkendt og elsket af fans over hele verden.

Resmué

TV-serien Die 2 handler om, hvordan to helt forskellige verdener støder sammen. Den engelske Lord Brett Sinclair og den selvskabte amerikaner Danny Wilde bliver modvilligt tvunget til at arbejde sammen for at rette uretfærdigheder og beskytte de uskyldige.

De to velhavende playboys, Lord Brett Sinclair og Danny Wilde, bliver sat sammen af dommer Fullton for at efterforske forbrydelser, som politiet ikke kan løse. Disse to mænd er totalt modsætninger, men bliver gode venner gennem deres eventyr og risikerer konstant deres eget liv for hinanden.

Lord Brett er en ædel og førsteklasses atlet med kunstnerisk talent og sprogfærdigheder, mens Danny er en ubøjelig, optimistisk og modig oliebaron fra Bronx. Sammen er de ude på at finde oversete smuthuller og rette op på en af lovens anomalier, hvor de skyldige ofte går fri på bekostning af de uskyldige.

Sommetider rivaler, sommetider allierede, men altid følgesvende, vil Lord Brett og Danny uden tvivl få arbejdet gjort. Hvem kan stå i vejen for en så usandsynlig, men stærk alliance?

Fejl i TV-serien Die 2

Fejl nr. 1: Garbage påklædning

En af de mest bemærkelsesværdige fejl i TV-serien Die 2 er skuespillernes påklædning. De to hovedpersoner, Lord Brett Sinclair og Danny Wilde, er kendt for deres klassiske og stilfulde outfits. Men desværre er der flere gange, hvor kostumedesignerne har begået nogle grelle fejl.

I en episode ser vi for eksempel Lord Sinclair iført en blazer i en farve, der kan beskrives bedst som dødviolet. Det ser næsten ud som om, han har været inde ved vaskekurven og trukket det første, bedste tøj på. Måske skulle han have fået sine øjne testet, så han kunne se, hvilken farve blazeren egentlig havde?

Fejl nr. 2: Udenrigsk forvirring

En anden sjov fejl, som seerne har bemærket, er de hyppige stedsskift i serien. I den ene scene befinder vores helte sig i London for at løse en farlig sag, og i næste scene er de pludselig dukket op i en hyggelig bodega i Paris. Hvor kom den pludselig fra?

Man kan næsten forestille sig, at de har færdedes med teleportation eller har fundet en magisk dør, der fører direkte til en anden by. Hvem har brug for flyrejser, når man kan skifte lokationer på et splitsekund?

Fejl nr. 3: Tyngdekraftens mysterium

En af de mest forvirrende fejl er, når fysikkens love ikke længere gælder i TV-serien Die 2. Brusebadet giver os et godt eksempel. I en scene ser vi Lord Sinclair stå under bruseren, mens vandet løber ned over ham. Men til vores store overraskelse forsvinder vandet, før det rammer gulvet. Er lorden mon en variant af Superman med evnen til at stoppe vandets fald?

Måske burde seriens producenter have overvejet at ansætte en fysiker som konsulent. Det er aldrig godt at gå på kompromis med tyngdekraften!

Fejl nr. 4: Taler under vand

Sidst, men ikke mindst, er der den berømte scene, hvor vores helte bliver fanget under vand. De forsøger at kommunikere med hinanden ved at tale, men her opstår en interessant fejl. Deres ord kan høres tydeligt, selvom de befinder sig under vandet. Måske har de opfundet en ny form for telepati, der virker specifikt i vand?

Man kan kun forestille sig de skøre samtaler, de må have haft under optagelserne. Kunne du høre mig? Hvad sagde jeg? Vent, jeg tager lige hovedet op af vandet, så kan du høre mig bedre!

Konklusion

TV-serien Die 2 har uden tvivl nogle sjove fejl, der kan underholde enhver seer. Fra farverige påklædningsgenstande til teleportering mellem byer og skøre vandkommunikationsmetoder er der masser af grin at hente. Selvom fejl kan være irriterende for mange, er det vigtigt at huske, at de også kan være med til at gøre en serie endnu mere underholdende og mindeværdig.

Andre populære titler: Girl in the PictureThe Last of the MohicansConversations with FriendsTinka og sjælens spejlDarklandPeter Pan & WendyThe Wolf of Wall StreetSafe HavenBarry LyndonThe SouvenirLife of BrianDen sidste rejseLovelessBarbieTransformers 5: The Last KnightWalking with the EnemyAbove the ShadowsThe OrvilleDer UntergangMascaDated and RelatedWomen TalkingWomen TalkingDragonheart VengeanceThe BayShotgun WeddingRecep Ivedik 5ShogunThe Prince of TennisStringsSong of the SouthBTS: Bon VoyageGuardians of the Galaxy Vol. 3Digimon: Digital MonstersOmul PăianjenThe BRITs Are ComingPinocchioParaNormanLove AgainSe7enWill & GraceDollhouseCrazy, Stupid, Love.Beverly Hills CopDoctor SleepHighschool of the DeadThe King of QueensSuspicious PartnerThe TakeoverMamma Mia! Here We Go Again