kinokvinder.dk

Die Schöne und das Biest (TV Series 1987–1990)


Overblik

Titel Die Schöne und das Biest
Udgivelsesdato 25. september 1988 (Vesttyskland)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Beauty and the Beast
Filmoptagelsessteder Walt Disneys Golden Oak Ranch – 19802 Placerita Canyon Road, Newhall, Californien, USA
Produktionsselskaber Witt/Thomas ProductionsRepublic Pictures (II)

Resmué

Die Schöne und das Biest er en TV-serie, der handler om eventyr og romantik mellem en følsom og kultiveret løve-mand ved navn Vincent og en idealistisk assistentanklager ved navn Catherine i New York City.

Ron Koslows opdaterede version af eventyret fokuserer på to ting: forholdet mellem Vincent, der er en mystisk og nobel væsenn-mand, og Catherine, der er assistentanklager i New York. Derudover fokuserer serien også på en hemmelig utopisk samfund af udstødte, der lever i et underjordisk tilflugtssted, hvor Vincent er beskyttet og elsket.

Gennem en følelsesmæssig bånd mellem Vincent og Catherine bliver han både hendes beskytter og den mand, hun elsker. Serien følger udviklingen af ​​deres forhold og udforsker også den underjordiske verden med labyrintiske tunneler, mystiske vandfald og folk, der er kommet sammen for at danne en kærlig og omsorgsfuld familie.

Forskellige fejl i TV-serien Die Schöne und das Biest

Fejl Openbaringen

I Verden Nedenunder er der ofte aktive dampudløb, rør med ventiler og nogle gange kontrolpaneler til kloak og vand. Selv i den mest forsømte by ville vedligeholdelsesmedarbejdere med tiden blive nødt til at tjekke disse områder og dermed opdage eksistensen af den underjordiske verden. Så hvorfor bliver de aldrig opdaget? Måske er der en magisk tåge, der får vedligeholdelsesmedarbejderne til at glemme alt om det. Eller måske er prinsen simpelthen utroligt dygtig til at smøre penge til skumfiduser, så de holder munden lukket. Vi kan kun gisne.

Bidrag til denne side

Sig mit navn, sig mit navn! Psst… har du nogensinde spekuleret på, hvad skuespillernes rigtige navne er i virkeligheden? Var det virkelig Belle eller Beauty, og var Beasts rigtige navn Beast eller Biest? Måske er det ligegyldigt, men hvis du kender svarene, så hjælp os endelig med at udfylde disse huller. Vi vil gøre dig til en sand skønhed og være evigt taknemmelige.

Topmøde

Hvad lød Beauty and the Beast (1987) officielt som på dansk? Var det Skønheden og Udyret som i den nye Disney-version, eller var der en mere kreativ dansk titel på spil? Vi har brug for din hjælp til at udfylde denne information. Måske var det endda Den Smukke og det Malplacerede Fabeldyr. Hvem ved? Skynd dig og fortæl os, før vinden vender!

Lær mere om at bidrage

Sidder du der og føler dig som en tilskuer på bænken? Lad os ændre det! Du kan være med til at gøre denne side endnu bedre ved at bidrage med dine egne redigeringer og tilføjelser. Har du spottet en fejl, som selv Beast ville ryste på hovedet ad? Har du en sjov historie, der passer perfekt ind i vores skøre verden? Så gør os den store tjeneste at dele det med os. Vi elsker at høre fra vores seere og vil med glæde tilføje din indsigt til vores samling af skønhedsfejl.

Artikel afslutning

Vi håber, at du har fået et godt grin ud af de forskellige fejl, der er blevet opdaget i TV-serien Die Schöne und das Biest. Selvom det er sjovt at pege fingre af fejl, skal vi huske, at en tv-serie også er et kunstværk, og at vi skal nyde det for det, det er. Så lad os alle samles og hygge os med fantastiske historier om skønhed og det dyriske. Bon appétit!

Andre populære titler: Property BrothersGeboren am 4. JuliDespicable Me 3Vergiftete WahrheitLillemandO PianoAnt-ManMarnieJust Go with It“Uppdrag granskning” Verklighetens Center i Vuollerim – en ny sekt?Downton AbbeyThe Vampire DiariesHomefrontSupernovaScream 2The Night Comes for UsThe Twilight Saga: New MoonHide and SeekThe Grand Budapest HotelCatch Me If You CanTwo Distant StrangersRose RedThe JulekalenderPiratas das Caraíbas – A Maldição do Pérola NegraBoschIndiana Jones și cadranul destinuluiCaptain America: The First AvengerHard CandyOs Espíritos de InisherinSkins – HautnahThis Is Going to HurtDjangoBlacKkKlansmanMystery Road: OriginO PianoFalling SkiesFather StuTop Gun: MaverickThe FugitiveLoveHofreNãoFUBARMy Neighbor TotoroScream 2Vergiftete Wahrheit