kinokvinder.dk

Die Thundermans (TV Series 2013–2018)

De medvirkende i TV-serien Die Thundermans

TV-serien Die Thundermans er en amerikansk komedie og superhelteserie, der blev sendt fra 2013 til 2018. Serien blev skabt af Jed Spingarn og blev meget populær blandt seere i alle aldre. Her er en liste over de vigtigste medvirkende i serien:

Kira Kosarin

Kira Kosarin spillede rollen som Phoebe Thunderman. Hun medvirkede i 98 episoder af serien fra 2013 til 2018. Phoebe er en teenagepige med superkræfter og er den ældste af Thunderman-søsknene.

Jack Griffo

Jack Griffo spillede rollen som Max Thunderman. Han medvirkede også i 98 episoder af serien fra 2013 til 2018. Max er Phoebes tvillingebror og har også superkræfter, selvom han ofte bruger dem til at lave skarnsstreger.

Addison Riecke

Addison Riecke spillede rollen som Nora Thunderman og medvirkede i alle 98 episoder af serien fra 2013 til 2018. Nora er også en af Thunderman-søsknene og har elektriske superkræfter.

Diego Velazquez

Diego Velazquez spillede rollen som Billy Thunderman og medvirkede i alle 98 episoder af serien fra 2013 til 2018. Billy er det yngste medlem af Thunderman-familien og har evnen til at forårsage storme.

Chris Tallman

Chris Tallman spillede rollen som Hank Thunderman, faderen i familien. Han medvirkede også i alle 98 episoder af serien fra 2013 til 2018. Han er en tidligere superhelt og forsøger nu at give sine børn en normal opvækst.

Rosa Blasi

Rosa Blasi spillede rollen som Barb Thunderman, moren i familien. Hun medvirkede også i alle 98 episoder af serien fra 2013 til 2018. Hun er også en tidligere superhelt og forsøger at jonglere mellem familielivet og superheltepligter.

Dana Snyder

Dana Snyder gav stemme til karakteren Dr. Colosso i 96 episoder af serien fra 2013 til 2018. Dr. Colosso er en ondsindet kanin, der forsøger at hjælpe Max med sine skæve planer.

Maya Le Clark

Maya Le Clark spillede rollen som Chloe Thunderman i 55 episoder af serien fra 2015 til 2018. Chloe er den yngste af Thunderman-søsknene og er endnu ikke udviklet sine superkræfter.

Audrey Whitby

Audrey Whitby spillede rollen som Cherry Seinfeld i 43 episoder af serien fra 2013 til 2018. Cherry er Phoebes bedste veninde og går også på samme skole som Thunderman-familien.

Helen Hong

Helen Hong spillede rollen som Mrs. Wong i 22 episoder af serien fra 2013 til 2018. Mrs. Wong er en af lærerne på skolen, som Thunderman-børnene går på.

Tanner Stine

Tanner Stine spillede rollen som Oyster i 21 episoder af serien fra 2014 til 2018. Oyster er Max bedste ven og har også superkræfter.

Kenny Ridwan

Kenny Ridwan spillede rollen som Gideon i 20 episoder af serien fra 2014 til 2018. Gideon er en anden klassekammerat på skolen og er en af Max rivaler.

Jeff Meacham

Jeff Meacham spillede rollen som Principal Bradford i 19 episoder af serien fra 2013 til 2018. Principal Bradford er skolens rektor og har ofte problemer med at holde styr på de ustyrlige Thunderman-søskende.

Daniele Gaither

Daniele Gaither spillede rollen som Super President Kickbutt i 18 episoder af serien fra 2014 til 2018. Super President Kickbutt er en superhelt, som de Thunderman-søskende beundrer.

Jake Borelli

Jake Borelli spillede rollen som Wolfgang i 13 episoder af serien fra 2015 til 2018. Wolfgang er Phoebes kæreste i serien og arbejder sammen med sin far, der er en superskurk.

Ryan Whitney

Ryan Whitney spillede rollen som Allison i 9 episoder af serien fra 2015 til 2017. Allison er Max ekskæreste og er også superskurk.

Barrett Carnahan

Barrett Carnahan spillede rollen som Link Evilman i 9 episoder af serien fra 2015 til 2016. Link Evilman er også en superskurk.

Harvey Guillén

Harvey Guillén spillede rollen som Blobbin i 8 episoder af serien fra 2013 til 2018. Blobbin er en af Max venner og har også superkræfter.

Disse skuespillere og karakterer udgjorde nogle af kernen i TV-serien Die Thundermans. Deres præstationer bidrog til at gøre serien sjov, spændende og underholdende for seerne gennem alle de 98 episoder, den blev sendt.

Overblik

Titel Die Thundermans
Udgivelsesdato 31. marts 2014 (Tyskland)
Oprindelsesland USA
Optagelsessteder Stage 25, Paramount Studios – 5555 Melrose Avenue, Hollywood, Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber Nickelodeon Productions, Uptown Productions

Resmué

Die Thundermans er en TV-serie om en typisk forstadsfamilie, der har forbløffende superkræfter. I centrum for handlingen er de 14-årige tvillingesøskende, Thunderman-tvillingerne, der deler et badeværelse, går på samme skole og må gennemgå de samme irriterende småsøskende. Den eneste forskel er, at søsteren er en superdygtig elev med en super-solrig indstilling, der ser frem til at blive en superhelt en dag – mens hendes tvillingebror er skurk.

Denne familie af superhelte bor i forstæderne og gør alt, hvad de kan for at balancere et normalt liv og superheltpligter. Mens børnene vokser op, skal de lære at håndtere livet og træne for at blive superhelte.

[Kilde: Nickelodeon]

[Kilde: RECB3]

Fantastiske fejl i Die Thundermans – seernes opdagelser

TV-serien Die Thundermans har taget seerene med storm med sin spændende historie og humoristiske indhold. Men selv de mest populære serier kan gøre fejl, og seerene har ikke været blege for at spotte og dele dem med resten af verden. Lad os dykke ned i de fantastiske fejl, som Die Thundermans har begået.

Superheltelogo – eller mangel på samme!

En af de mest opsigtsvækkende fejl, som seerene har bemærket, er fraværet af superheltelogoet på tøj og udstyr hos Thunderman-familien. Ja, du hørte rigtigt! Vi har med en superheltefamilie at gøre, hvor alle har deres egne superkræfter, men alligevel glemmer de det helt grundlæggende: et cool og genkendeligt logo! Er det mon for at undgå paparazzierne?

Kaffe på tøjet – et must for alle superhelte

En anden sjov fejl, som seerene har bemærket, er familiens tilsyneladende konstante kamp med at undgå pletter på deres fantastiske superhelteuniformer. Hvordan kan det være, at selv efter de mest intense kampe, har Max eller Phoebe aldrig en enkelt kaffeplet på deres smarte drakt? Er de virkelig superheltene, som aldrig spilder deres morgenkaffe? Det er nok bedre at være superhelt, hvis man undgår varme drikke og spildte kager.

Magisk postgang – ja tak!

I en verden, hvor alt kan ske, er det ingen overraskelse, at postgangen også har sin egen særlige magi. I Die Thundermans kan et brev sendt i posten nå sin destination på præcis samme tid som afsendelsen – endda på tværs af landet. Vent, hvad? Er postbudene her superhurtige? Måske skulle de overveje at udnytte deres evner i kampen mod kriminalitet i stedet for at levere breve.

Musik i ørerne, fejl på munden

Familien Thunderman elsker at synge og danse, og det er ingen hemmelighed. Men nogle gange kommer deres sangteknik i vejen for dialogen. Når de synger, er alt perfekt, men når de taler, får de pludselig problemer med at få ordene rigtige. Måske skulle de overveje at tage en tur på Stemmeskolen for Superhelte for at undgå den evige forveksling af melodier og replikker.

Gemmerækken af gadgets

Vi ved, at superhelte er kendt for deres utrolige gadgets og unikke evner, men Thunderman-familien går et skridt videre og gemmer på en gemmerække af gadgets overalt i huset. Uanset om det er en højttaler i køleskabet eller en usynlig hængende kattebakke under bordet, så er det en gåde, hvordan de kan huske alle de steder, hvor de har gemt deres fantastiske opfindelser. Mon de har en superheltetræningslejr for gemmeleg?

Die Thundermans er en underholdende TV-serie, der fylder vores skærme med humor, spænding og magiske øjeblikke. Selvom den ikke er fejlfri, er det netop disse fejl, der gør serien unik og sjov. Så lad os omfavne og grine af fejlene sammen med vores elskede Thunderman-familie!

Andre populære titler: The Man Who Killed Don QuixoteThe TouristUndercoverLove StoryThe OfficeDer beste Film aller ZeitenHookDungeons & Dragons: Honra Entre LadrõesMen & ChickenOs Espíritos de InisherinAthenaThe Vampire DiariesNopeLas FierbintiJustitiarulThe Curse of La LloronaJocul lui EnderMisbehaviourInto the BadlandsDoom of LoveThe GuiltyRol de calugarita 2The Little MermaidBrooklyns FinestIndiana Jones și cadranul destinuluiSweet ToothThe Godfather Part IIO Homem do NorteBásicoSisiHvidstengruppen II – De efterladteHeliumFUBARExpend4blesLock, Stock and Two Smoking BarrelsApocalypse NowHolesMädelstripNakedSolacePacific RimThe Infernal MachineNorwegian WoodThe Big SickGiftedLittle DemonBohemian Rhapsody