kinokvinder.dk

Diebische Elstern (TV Series 2019–2020)

De medvirkende i TV-serien Diebische Elstern

Diebische Elstern er en populær TV-serie, der løber over 20 episoder fra 2019-2020. Serien er skabt af Amy Andelson, Emily Meyer og Kirsten Smith, og den har et stærkt cast af talentfulde skuespillere, der bringer karaktererne til live. Her er en oversigt over de medvirkende i Diebische Elstern:

Brianna Hildebrand som Elodie Davis

Brianna Hildebrand spiller rollen som Elodie Davis, en af hovedkaraktererne i serien. Elodie er en dygtig tyv med en unik stil. Hildebrand bringer en blanding af skarphed og sårbarhed til rollen, hvilket gør Elodie til en spændende karakter at følge.

Kiana Madeira som Moe Truax

Kiana Madeira portrætterer Moe Truax, en anden vigtig karakter i Diebische Elstern. Moe er en ung kvinde med en hård skal, men også en blød side. Madeira leverer en stærk og overbevisende præstation i rollen som Moe.

Quintessa Swindell som Tabitha Foster

Quintessa Swindell spiller karakteren Tabitha Foster i serien. Tabitha er en modig og karismatisk personlighed med en talent for at finde og værdsætte kunst. Swindell bringer liv og energi til karakteren og skaber en mindeværdig præstation.

Odiseas Georgiadis som Noah Simos

Odiseas Georgiadis giver liv til karakteren Noah Simos. Noah er en eksentrisk og kunstnerisk person, der indgår i en kompliceret dynamik med de andre hovedpersoner. Georgiadis formår at bringe en unik og fascinerende stemning til rollen.

Brandon Butler som Brady Finch

Brandon Butler spiller Brady Finch, en karakter med mange lag og hemmeligheder. Butler formår at skabe en spændende og mystisk atmosfære omkring Brady og giver karakteren en fornem præstation.

Larry Sullivan som Doug Davis

Larry Sullivan portrætterer Doug Davis, en central figur i serien. Doug er Elodies far, der selv har en hemmelig fortid. Sullivan leverer en troværdig og følelsesladet præstation i rollen som Doug.

Jessica Lynn Skinner som Kayla Landis

Jessica Lynn Skinner spiller Kayla Landis, som er en stærk og beslutningsdygtig karakter. Skinner formår at give Kayla en autentisk og engagerende fremtoning.

Henrique Zaga som Luca Novak

Henrique Zaga bringer karakteren Luca Novak til live. Luca er en person af få ord, men med mange hemmeligheder. Zaga formår at skabe en spændende og gådefuld karakter.

Haley Tju som Rachelle Cohen-Strauss

Haley Tju spiller Rachelle Cohen-Strauss, en energisk og impulsiv karakter. Tju giver Rachelle en ungdommelig og charmerende fremtoning.

Munther Dajani som Ravi

Munther Dajani portrætterer Ravi, en karakter med mange facetter. Dajani formår at bringe en bred vifte af følelser og nuancer ind i rollen som Ravi.

Dana Green som Jenna Block

Dana Green spiller karakteren Jenna Block, en afdæmpet og eftertænksom personlighed. Green formår at give Jenna en stærk og indlevelsesfuld præstation.

October Moore som Vicky Truax

October Moore giver liv til karakteren Vicky Truax. Vicky er en karakter med mange hemmeligheder og kompleksitet. Moore skaber en fascinerende og gådefuld fremtoning som Vicky.

Parker Hall som Spencer Davis

Parker Hall spiller Spencer Davis, en karakter med en udadvendt personlighed. Hall formår at skabe en livlig og charmerende præstation som Spencer.

Joy Bryant som Lori Foster

Joy Bryant portrætterer karakteren Lori Foster. Lori er en stærk og tapper person med masser af integritet. Bryant giver Lori en følsom og imponerende præstation.

Jacob Skidmore som AJ

Jacob Skidmore spiller karakteren AJ, en ung og karismatisk person. Skidmore bringer en interessant dynamik til rollen som AJ og skaber en mindeværdig præstation.

Kat Cunning som Sabine

Kat Cunning bringer karakteren Sabine til live. Sabine er en mystisk og tiltrækkende karakter. Cunning formår at skabe en dragende og gådefuld fremtoning som Sabine.

Andrew Jacobs som Ben Truax

Andrew Jacobs spiller Ben Truax, en karakter med mange lag og konflikter. Jacobs formår at skabe en følelsesladet og autentisk præstation som Ben.

Linden Ashby som Whit Foster

Linden Ashby giver liv til karakteren Whit Foster. Whit er en kompleks og hård karakter. Ashby formår at skabe en stærk og overbevisende præstation som Whit.

Diebische Elstern er løbende blevet rost for sine skuespillere, der bringer karaktererne til live med deres talent og dedikation. Hver medvirkende leverer en stærk præstation, hvilket er med til at gøre serien til en fornøjelse at se på for fans af unge tyve historier og spænding.

Overblik

Titel Diebische Elstern
Udgivelsesdato 14. juni 2019 (Tyskland)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Trinkets
Optagelsessteder Portland, Oregon, USA
Produktionsselskaber Awesomeness TV, Two Blocks Apart Productions

Resmué

I TV-serien Diebische Elstern følger vi historien om tre teenagepiger, Mia, Sasha og Lily, der alle har en ting til fælles – de elsker at stjæle. Deres veje krydses, da de alle deltager i en Shoplifters Anonymous-gruppe, der er designet til at hjælpe unge mennesker med at overvinde deres lyst til at stjæle.

I starten er pigerne skeptiske overfor hinanden, da de er vant til at arbejde alene. Men efterhånden som de begynder at dele deres historier og vanskeligheder med hinanden, opstår der en uventet venskab imellem dem. De opdager, at de ikke er alene om deres problemer, og at der er en stærkere kraft i fællesskabet end i at handle alene.

Sammen begynder Mia, Sasha og Lily at udforske forskellige metoder til at kontrollere deres trang til at stjæle. De støtter og opmuntrer hinanden til at finde alternative måder at få spænding og tilfredsstillelse på i deres liv. De udfordrer hinanden til at opdage og udvikle deres individuelle talenter og passioner.

Diebische Elstern tager os med på en rørende og sjov rejse, hvor pigerne lærer at holde sig væk fra kriminalitet og i stedet fokusere på deres personlige vækst og venskabet mellem dem. Serien berører også vigtige temaer som selvværd, ansvar og forsoning med fortiden.

Forsmået fjernsyn: De fejltagelser der forstyrrer Diebische Elstern

TV-serier er ofte en kilde til fantastisk underholdning og spænding. Men nogle gange formår de også at levere nogle knap så fantastiske øjeblikke. Det er præcis, hvad der er sket i den populære TV-serie Diebische Elstern. Seerne har ikke været blege for at påpege nogle sjove fejl, som vi nu vil dykke ned i og dele med dig.

Fejl #1: Den usynlige sandwich

I en af episoderne får vores hovedperson et akut behov for at spise en sandwich. Men seerne bemærkede hurtigt, at han aldrig rører ved den! Sandwichen forbliver mystisk usynlig, som om den er en del af hovedpersonens indbildning. Måske har han sanserne i orden, men hans greb om sandwichen mangler vist lidt spænding.

Fejl #2: Tidsrejse ala Diebische Elstern

I en anden episode får karakteren pludselig evnen til at rejse i tiden. Beklageligvis bliver denne udvikling aldrig forklaret eller yderligere udforsket i serien. Seerne startede allerede med at planlægge deres egen tidsrejse for at finde ud af, hvorfor dette pludselig blev en del af historien. Desværre lader det til, at produktionsteamet aldrig nåede at færdiggøre denne tråd.

Fejl #3: Telefonens magiske evner

Det er altid fascinerende, når teknologi får en magisk twist i film og TV-serier. Men i Diebische Elstern drager de dette koncept lidt for langt. I flere scener ser vi karaktererne bruge deres telefoner på måder, der får selv den mest avancerede smartphone til at ligne en dinosaur. Fra at afværge skurke til at lave morgenmad – disse telefoner kan alt! Måske skulle produktionen overveje at lade karaktererne opgradere til en mere jordnær form for teknologi.

Fejl #4: Byens forsvindende arkitektur

Mange serier har deres eget personlige univers med unikke bygninger og kulisser. Men i Diebische Elstern ser det ud til, at arkitekturen næsten har en egen vilje. Bygningerne forsvinder og dukker op igen på mystisk vis, hvor det passer seriens plot bedst. Det er som om, byen selv er en af hovedkaraktererne og kan ændre sig efter behov. Måske er det byplanlæggere, der har den egentlige magt i denne verden.

Fejl #5: Det forsvundne plot

Endelig er der det tilbagevendende fejl, der dukker op i flere episoder – det forsvundne plot. Selvom serien er fyldt med spændende øjeblikke, kan det nogle gange være svært at finde den egentlige røde tråd. Karakterernes handlinger og motivationer kan forekomme lidt vilkårlige, og stunder af stilhed efterlader mange seere forvirrede og spekulerende på, om de er blevet hængende i et filterløst kunstprojekt i stedet for en sammenhængende historie. Måske ville en verdensberømt detektiv være nødvendig for at finde det forsvundne plot i Diebische Elstern.

Andre populære titler: Julehjertets hemmelighedSuburra – La serieThe Equalizer 3The Wedding DateThe French ConnectionRiders of JusticeSydney to the MaxThe Walking Dead: The Ones Who LiveBee MovieJust MercyThe Cloverfield ParadoxGangs of LondonIn the ForestAnt-Man and the Wasp: QuantumaniaMan of SteelAladdin 2MirciulicaThe PaperboyMr. HolmesAttack on TitanFaking ItEvangelion: 3.0+1.01 Thrice Upon a TimePacific RimTrollsThe Nice GuysDupa 28 de zileGirl in the BasementRutsjTrouble with the CurveThe CallingInside Llewyn DavisThe InvitationLimboKick-AssJordskottSmall CrimesBeastCandy Coated ChristmasDonnie DarkoThe Addams FamilyFather FiguresShazam! Fury of the GodsBullet TrainThe Texas Chainsaw MassacreRobin HoodLéon: The ProfessionalThird WatchJack Reacher