kinokvinder.dk

Diener des Volkes (TV Series 2015–2019)


Overblik

Titel Diener des Volkes
Udgivelsesdato 19. november 2021
Oprindelsesland Ukraine
Sprog Russisk, Ukrainsk
Også kendt som Servant of the People
Optagelsessteder Expo Center of Ukraine, Kyiv, Ukraine (Eksteriører af præsidentkontorer)
Produktionsselskab Kvartal 95 Studio

Resmué

Efter at en ukrainsk gymnasieundervisers vrede mod regeringens korruption går viralt på sociale medier, bliver han valgt som landets nye præsident. Det er en politisk komedie om en almindelig skolelærer, der bliver Ukraines præsident. Han forsøger at leve et almindeligt liv uden alle præsidentens privilegier og arbejder hårdt for at opbygge et nyt land og bekæmpe hæren af korrupte og svigagtige bureaukrater.—Olga Rudenko

Fejl i TV-serien Diener des Volkes

Pinlige fejl i populær TV-serie

TV-serien Diener des Volkes har charmeret seerne med sin humor og politiske satire. Men selvom den har opnået stor popularitet, har nogle opmærksomme seere bemærket nogle fejl i handlingen, der har fået dem til at klø sig i hovedet.

Navigationsproblemer i den uendelige korridor

Et af de mest mærkværdige aspekter ved serien er, at karaktererne altid befinder sig i den samme korridor. Uanset hvor de går hen, ender de altid med at ende op i den uendelige korridor. Det er som om, de er fanget i en tidsloop, hvor der kun er én vej ud – gennem de samme døre og det samme tapet. Man skulle tro, at de ville prøve at finde en anden vej ud og udforske resten af bygningen, men nej, de bliver ved med at gentage den samme rute igen og igen.

Umuligt at finde en parkeringsplads

En scene, der virkelig fik seerne til at grine, var, da hovedpersonen Alex forsøgte at finde en parkeringsplads til sin bil. Uanset hvor han kørte hen, var der ingen ledige pladser. Han prøvede at parkere i midten af vejen, på fortovet og endda i et busstoppested, men uden held. Det virker som om, det eneste sted, hvor man kan finde en ledig parkeringsplads, er i en anden by.

Skiftende vejrforhold uden nogen forklaring

En anden ting, som seerne har bemærket, er de skiftende vejrforhold. Det ene øjeblik er det solskin og varmt, og det næste øjeblik er det pludselig snevejr. Karaktererne går fra at være iført sommertøj til at være overdækket af sne på få sekunder. Måske er der en usynlig vejrstation, der skifter vejret hurtigere end et øje kan blinke, eller også er det bare et resultat af en distræt produktionsassistent, der ikke kunne beslutte sig for det rigtige vejr.

Musikken, der aldrig passer

Det er også bemærkelsesværdigt, hvordan musikken i serien synes at være fuldstændig upassende. I dramatiske scener spilles der pludselig en glad melodisk sang, der ødelægger stemningen. Og i glade øjeblikke spilles der en mørk, uhyggelig musik, der gør seerne forvirrede. Det virker som om, musikvalget blev truffet af en musik-roulette, hvor ingen havde en idé om, hvad der ville fungere bedst.

Tag med på fejlfyldt underholdning

Selvom Diener des Volkes ikke er fejlfri, er det netop det, der gør serien underholdende. Disse fejl er som små påmindelser om, at det hele blot er fiktion, og vi kan grine af det. Så lad os fejre fejlene og nyde den absurde verden, som vores elskede karakterer lever i.

Andre populære titler: RoyalteenMothering SundayBoyz n the HoodThe Human CentipedeLove & DeathDangerousOuter BanksPreciousKnight and DayDie KaiserinIch: Einfach unverbesserlich 4Gangstas ParadiseSkyscraperHannibal & JerryIt Follows 2 SlowlyThe Brittany ShowBølle Bob – Alle tiders heltThis Is Going to HurtThe Pale Blue EyeThe French DispatchUnchartedSuperintelligenceMemoir of a MurdererPrison BreakThe Walking DeadElizabethThe Little MermaidLoulou de MontmartrePineapple Express90210RüyaWill TrentTrading PaintForrest GumpModern FamilyGremlinsMeet the RobinsonsMeter i sekundetThe 355Evil Dead RiseFBI: InternationalTorben – Der SatansbratenTrain to BusanSkamGlass Onion: A Knives Out MysteryAmundsenStep Up