kinokvinder.dk

Digimon: Digital Monsters (TV Series 1999–2007)


Overblik

Titel Digimon: Digital Monsters
Udgivelsesdato 14. august, 1999 (USA)
Oprindelsesland Japan
Også kendt som Digimon 02
Produktionsselskaber Toei Animation, Toei Company, Bandai

Resmué

TV-serien Digimon: Digital Monsters handler om en gruppe unge teenagere, der uventet sendes til den mystiske Digital World og parres op med deres egne kraftfulde, forvandlende monstre kaldet Digimon. Sammen begiver hele gruppen sig ud på et eventyr for at bekæmpe ondskab og redde verden.

En gruppe på syv børn, som deltager i en sommerlejr i Japan, transporteres til en alternativ verden, der er forbundet med vores gennem Information Superhighwayen. Derfor kaldes det Digiworld. Børnene bliver venner med mærkelige væsner kaldet Digimon, som bliver endnu mærkeligere, når de digivolve. I løbet af historien opdager børnene, at de og Digimon er den eneste håb for at redde både Jorden og Digiworld fra total ødelæggelse.

En ung gruppe teenagere fra Highton View Terrace bliver mystisk sendt til en anden dimension til en anden verden kaldet den digitale verden. Hver teenager er parret med deres eget monster kaldet Digimon for at hjælpe dem på vejen med at redde Jorden fra onde Digimon.

Syv børn bliver på mystisk vis transporteret til Digi-Verden og bliver venner med mærkelige talende væsner kaldet Digimon. Digimon viser sig at være mere end bare følgeskab, når de digivolverer til større Digimon og besejrer Kuwaggomon. Agumon forvandler sig til Greymon for at besejre Shellmon og redde Tais liv. Nu er det op til dem at redde Digi-Verden. Men kan de det? Og vil de nogensinde komme tilbage? Det må vi følge med i de kommende afsnit og finde ud af!

Fejl i TV-serien Digimon: Digital Monsters – Et kig på seeropdagelser

Velkommen til en sjov og spændende artikel, hvor vi dykker ned i nogle af de fejl, seerne har opdaget i den populære TV-serie Digimon: Digital Monsters. Mens serien uden tvivl er et af 90ernes mest elskede animerede eventyr, har den bestemt ikke undgået at få et par skøre og underholdende fejl med på vejen.

Det mystiske forsvindingsnummer

En af de mest mærkværdige fejl, der er blevet rapporteret, er det mystiske forsvindingsnummer. I en episode ser vi hovedpersonerne tage afsted på et stort eventyr, hvor de kæmper mod onde kræfter. Pludselig, fra den ene scene til den næste, ser vi hvordan Tais hatte bare forsvinder fra hans hoved. Og ikke nok med det, hans hat dukker også op igen senere, helt af sig selv! Hvad sker der her? Er det et magisk museklik eller bare en uheldig redigeringsfejl?

Digimons trylledans

En anden fejl, der har fået seerne til at trække på smilebåndet, er Digimons fortryllende dansetrin. I en episode, hvor vores helte står over for et frygtindgydende monster, beslutter Digimon at gribe ind og redde dagen. Men i stedet for en episk kampscene får vi noget, der ligner en danseforestilling på Discoteket Digiland. Digimon hopper rundt, laver tåspidser og udfører en ulykkelig moonwalk – alt sammen i et forsøg på at underholde publikum. Hvem vidste, at vores digitale venner også havde talent for dans?

Skurkens utydelige plan

Nu hvor vi har grinet lidt af vores helte, lad os ikke glemme skurken. En af de klareste fejl i serien er skurkens utydelige planer. Mens han er ond og ønsker at dominere verden, glemmer han ofte at tænke logisk. I stedet for at handle strategisk og forsøge at narre vores helte, går skurken ofte i direkte konfrontation med dem, som om han har glemt, at de har superkræfter og et hold af skøre, men stærke Digimon-væsener. Måske skulle nogen minde ham om, at planlægning er nøglen til succes i hver skurksdagbog.

En klodset animators hånd

Sidst, men ikke mindst, lad os tage et kig på den klodsede animators hånd. Der er nogle øjeblikke i serien, hvor seerne tydeligt kan se fejl i animationen. Nogle gange dukker ting op uden grund, figurer ændrer størrelse i løbet af en scene, eller der er en lille detalje, der bare ikke passer sammen. Det er som om, at animatoren var mere optaget af at finde skjulte skatte end at sikre, at historien og animationen fulgtes ad. Men hey, det er måske bare en måde at holde os fans aktive og opmærksomme!

Der har været mange flere fejl i serien, men disse er blot nogle af de sjoveste og mest markante, som seerne har opdaget. Hvem sagde, at alt skal være perfekt? Det er netop disse fejl, der får os til at grine og blive endnu mere involveret i eventyret. Så næste gang du ser Digimon: Digital Monsters, hold øje med de skøre og underholdende fejl – det er en del af charmen ved denne fantastiske serie!

Andre populære titler: KalifatThe MachinistMens vi presser citronenTaffe MädelsPlebsThe Fast and the FuriousOceans ElevenThe AeronautsRosalindeThe Adventures of Pluto NashFear the Walking DeadJomfruer fra rummetAmerican Pie – Wie ein heißer ApfelkuchenToscana65The Blair Witch ProjectPlutonulBlowSeabiscuitOne ChanceRich KidsEscape at DannemoraThe Social NetworkSuite FrançaiseThe World Is Not EnoughSabrinaJennifers BodyMission: Impossible – Rogue NationCrazy Rich AsiansThe AmericanFinchStupid WifeLockwood & Co.TenetTeoria Big BangFriends from CollegeScary Stories to Tell in the DarkThe ExpendablesThe Little ThingsPitch Perfect 3The Devil Wears PradaMelrose PlaceThe Equalizer 29-1-1: Notruf L.A.Your Place or MineThe Old FoxBeautiful DisasterViceværtenSurfs Up: Een Oceanimatiefilm