kinokvinder.dk

Disenchantment (TV Series 2018–2023)


Overblik

Titel Disenchantment
Udgivelsesdato 17. august, 2018
Oprindelsesland USA
Også kendt som Розчарування
Produktionsselskaber Netflix, Rough Draft Studios, The Curiosity Company

Resmué

I TV-serien Disenchantment følger vi Prinsesse Tiabeanie, bedre kendt som Bean, der er irriteret over at skulle giftes med Prins Merkimer i et arrangeret ægteskab. Men så møder hun Luci, en dæmon, og Elfo, en alf, og tingene bliver pludselig meget spændende og farlige.

Bean er en sjov og fri ånd, og ægteskab er det sidste, hun ønsker at beskæftige sig med. Men efter mødet med Luci og Elfo begynder hun at opleve en hel verden af eventyr og fare.

Disenchantment tager os med på en magisk rejse gennem et fantastisk univers fyldt med humor, mystik og eventyr. Serien byder på en unik kombination af middelalderlige temaer og moderne humor, der vil appellere til både unge og voksne seere.

Gennem Bean, Luci og Elfo møder vi en række mærkværdige figurer og indgår i spændende plottråde, der udforsker temaer som kærlighed, venskab og skæbnens mysterium.

Med sin unikke animationstil og en stærk fortælling byder Disenchantment på både sjov og spænding, og det er en serie, der vil holde seerne underholdt og fascineret fra start til slut.

Fejl i Disenchantment: Når fantasien løber væk!

Elfwoods mest rejselystne elf

En af de mest påfaldende fejl i TV-serien Disenchantment er den manglende konsistens i historien om elfen Elfo. Det bliver gentagne gange nævnt, at Leavo er den eneste elf, der har forladt Elfwood. Men senere får vi at vide, at Elfos far har været omkring som en omrejsende sælger, der har rejst uden for Elfwood. Er det en slags elfsk selektiv hukommelse? Har de glemt at skelne mellem elfelegender og virkeligheden? Det virker som om, at de har brug for at finde en bedre historielærer i elfeverdenen!

IMDb, hjælp os!

Fans af Disenchantment har bemærket disse fejl og er klar til at tage sagen i egne hænder. IMDb Answers er blevet deres trofaste følgesvend i deres mission for at få rettet op på disse kontinuitetsproblemer. Det er fantastisk at se de dedikerede seere gå op i detaljerne og prøve at udfylde hullerne i vores data. Så hør efter, Matt Groening, dine fans vil gerne hjælpe dig med at lukke disse historiske sprækker!

Konklusion: Fejl skal ikke fortryde os

Mens vi griner af fejlene i Disenchantment, skal vi ikke glemme, at det stadig er en underholdende og morsom serie. Selvom historien har sine huller og fejl, så kan vi stadig nyde de sjove og autentiske karakterer og deres eventyr. Så lad os omfavne disse fejl og se dem som en del af charmen ved Disenchantment. Og lad os håbe, at producenterne og forfatterne tager ved lære af disse fejltagelser og sørger for en mere sammenhængende og fejlfri anden sæson!

Andre populære titler: Young SheldonYogi BärBaseBoysNopeWallace si Gromit: Blestemul iepureluiGreenleafMemory – Sein letzter AuftragThe MartianSüße MagnolienEasy RiderWilfredCaligulaShazam! Fury of the GodsAbout Last NightJung_EEntourageThe GiftSombras nos Meus OlhosThe Lord of the Rings: The Return of the KingKillers of the Flower MoonMeet Joe BlackSenior YearJournal 64The End?What Dreams May ComePusherSan AndreasOuter BanksPhineas and FerbNår mor kommer hjem…Requiem for a DreamThe Big LebowskiBlue BeetleDollhouseAnne auf Green GablesGuardians of the Galaxy Vol. 3ThunderballCluelessHigh Strung Free DanceThe Suite Life of Zack & CodyThe FamilyThe WonderMidnightThe Harder They FallJohn CarterMeter i sekundetThe Matrix ResurrectionsSuccession