kinokvinder.dk

Dollhouse (TV Series 2009–2010)


Overblik

Titel Dollhouse
Udgivelsesdato 13. februar 2009 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som 인형의 집
Filmplaceringer 20th Century Fox Studios – 10201 Pico Blvd., Century City, Los Angeles, California, USA
Produktionsselskaber Boston Diva Productions, 20th Century Fox Television

Resmué

Dollhouse er en TV-serie, der handler om en hemmelig organisation, der sletter identiteterne på attraktive unge mennesker og forvandler dem til blanke dukker klar til at påtage sig midlertidige identiteter for at udføre opgaver for kunder.

Organisationen bruger disse dukker, også kendt som actives eller dukker, der får slettet deres sind og bliver indpodet falske minder og specialiserede færdigheder til forskellige opgaver på vegne af betalende klienter. Når de ikke er på opgaver, bor de i en underjordisk Dollhouse-facilitet, der beskytter og sørger for deres behov, herunder mad, motion og sovekabiner, der er lidt større end kister.

En af dukkerne, en ung kvinde kaldet Echo af hendes håndtere, begynder langsomt at blive opmærksom på sig selv og hvad der foregår omkring hende. Imidlertid prøver mindst to forskellige personer udenfor at nedlægge Dollhouse, den ene ved at finde Echo og den anden ved at bruge hende.

Fejl i TV-serien Dollhouse, opdaget af seere

Fejl og fumlere i Dollhouse

Hvem elsker ikke at opdage de små fejl og fadæser i vores yndlingsserier? TV-serien Dollhouse er ingen undtagelse, og her er nogle af de sjove fejl, som skarpsindige seere har opdaget.

1. Kameleon-garderobeskabet

I en af de tidlige episoder sker der noget meget mærkeligt med garderobeskabet i Dollhouse. Karakteren Echo skal skifte tøj hurtigt til en undercovermission, og vi ser hende hoppe ind i garderobeskabet. Men vent lige et øjeblik – garderobeskabet skifter farve og mønster, hver gang vi ser det! Er det et magisk garderobeskab, eller er produktionen bare ikke blevet enige om, hvordan det skal se ud?

2. Magiske kaffekrus

I en af de intense scener ses karakteren Boyd drikke af sit kaffekrus i Dollhouse. Men hvis du er opmærksom, vil du bemærke, at kaffekruset skifter mellem at være helt fuldt og pludselig næsten tomt. Enten har Boyd evnen til at drikke kaffe i rekordfart, eller også har produktionsteamet haft lidt for sjov med os.

3. Skræmmende teleportation

I en actionfyldt scene ser vi karakteren Sierra kæmpe mod en skurk i Dollhouse. Men pludselig sker der noget meget mærkeligt. Skurken angriber Sierra, og hun bliver kastet baglæns. Men vent – i næste sekvens er hun pludselig ude af skuddet og står i den modsatte ende af rummet! Enten kan Sierra teleportere sig, eller også har klipperne ikke helt fået kæden på.

4. Telefonens magi

Dollhouse er kendt for den avancerede teknologi, der spiller en stor rolle i handlingen. Men det virker som om, at nogle gange har teknologien lidt for meget magi. I en bestemt episode ser vi karakteren Topher give en personlig telefonsamtale direkte fra sit kontor. Men hvorfor er der ingen kabler til telefonen? Er det en genial trådløs opfindelse, eller er det bare en fejl, der er kommet med indspilningen?

5. Udfordringer med tid og sted

I Dollhouse er det muligt at slette og ændre karakterers erindringer, hvilket skaber et væld af interessante plottråde. Men nogle gange er tid og sted blevet lidt for forvirrende. I flere episoder kan man tydeligt se ure, der hopper frem og tilbage mellem forskellige tidspunkter, og bygninger der pludselig skifter placering. Enten er de i gang med en episk tidsrejsehistorie, eller også har redigeringsteamet haft lidt for sjov med os.

6. Uheldige kameravinkler

Nogle gange kan selv de mindste kameradetaljer afsløre en fejl i Dollhouse. I en bestemt scene bemærker en seer, at man kan se kameraet og kameramanden i spejlet, når karakteren Alpha råber og smadrer nogle ting. Enten er det en sjov breaking the fourth wall-mulighed, eller også har besætningen bag serien haft en lidt uheldig dag på optagelsen.

Underholdning i fejlene

Selvom Dollhouse har sine små fejl, er det vigtigt at huske, at det stadig er en fantastisk serie, der har formået at underholde og fascinere mange fans. Disse fejl er bare små pletmærker på et overordnet imponerende stykke arbejde. Så lad os tage det med et smil og fortsætte med at nyde Dollhouse i al dens fantastiske og lidt fejlbehæftede herlighed!

Andre populære titler: GaslightThe Noel DiaryZappaDogtown Boys“Låst inde for livet” Del 2Hitman: Agent 47Avatar: The Way of WaterMass21 BridgesShadow in the CloudMadame ClaudeMechanic: ResurrectionAnt-ManBridgertonHawaii Five-OLifeThe CollectorThe WaveThe FalloutSuicide ClubBreaking the SilenceCaptain America: The Winter SoldierVelvetPrey for the DevilUnbreakableShinobi No IttokiFuryNine LivesBack to the Future Part IIIGuillermo del Toros PinocchioConfessJack ReacherStargateTinka og kongespilletStation 19Death on the NileCollateralSyrianaGood TroubleKommissar RexThe FlashLiaisonDoom: AnnihilationNeighboursIvanhoeBedragPride & PrejudiceRagnarokThe MistFear the Walking Dead