kinokvinder.dk

Don’t Toy with Me, Miss Nagatoro (TV Series 2021–2023)


Overblik

Titel Dont Toy with Me, Miss Nagatoro
Udgivelsesdato 10. april 2021 (Canada)
Oprindelsesland Japan
Produktionsselskaber ENGI
Oriental Light and Magic (OLM)
Telecom Animation Film Company

Resmué

I TV-serien Dont Toy with Me, Miss Nagatoro følger vi den gymnasieelev Hayase Nagatoro, der elsker at bruge sin fritid på én ting, nemlig at mobbe sin Senpai. Efter at Nagatoro og hendes venner falder over Senpais tegninger, finder de glæde i ubarmhjertigt at mobbe den generte Senpai.

Fem sjove fejl i TV-serien Dont Toy with Me, Miss Nagatoro

Fejlen med den magiske forsvindenørrebro

Seere af TV-serien Dont Toy with Me, Miss Nagatoro er kommet med en morsom observation i en af episoderne. I en scene ser vi vores hovedpersoner gå gennem en smuk park, men hvis man kigger nøje efter, kan man se noget helt utroligt. I baggrunden er der en helikopter, der svæver over nabolaget, og pludselig forsvinder den mystisk mellem to høje lejlighedshuse. Var det mon en magisk forsvindenørrebro, eller var det bare et klippefejl? Ser ud til at seerne måtte bruge deres fantasi på dette ene punkt.

Tidslup-fejlen med Nagatoros hår

På Reddit fandt en observant fan af Dont Toy with Me, Miss Nagatoro ud af, at der var sket en interessant tidslup-fejl i en af episoderne. I den ene scene ser vi vores elskede Nagatoro have sit hår oppe i en elegant knold, men i næste øjeblik er hendes hår pludselig løst og ned ad skuldrene. Var det et magisk hårforvandlingstrylleri, eller var frisøren bare lidt for sjusket den dag? Det får vi nok aldrig at vide!

Det genfødselsunderlige klasseværelse

I en af de tidlige episoder af Dont Toy with Me, Miss Nagatoro er der et klasseværelsesscene, hvor klassens tavle ser noget… mærkelig ud. Hvis man ser godt efter, kan man læse forskellige matematiske formler og ligninger, som helt sikkert intet har med matsundhed at gøre. Var det mon en fejltagelse fra produktionsteamet, eller var det bare en intelligent joke for at forvirre seerne? Uanset hvad, så lover vi, at det ikke er en del af den officielle pensumplan!

Den forsvundne sko i baggrunden

I en af scenerne, hvor Nagatoro og hendes venner er på en café, sker der noget helt bemærkelsesværdigt i baggrunden. Hvis man lægger øjnene godt til rette, kan man opdage, at der pludselig er en sko, der mystisk er forsvundet fra en kundes fod. Mon det var en fejl i klipningen, eller var det bare caféens meget egenartede måde at hjælpe folk med at tabe sig? Hvem ved, måske er det en ny trend, der vil sprede sig som en steppebrand på modefronten!

Den højdespringende kat

I en af scenerne er Nagatoro og hendes venner ude på en forfriskende gåtur, hvor de pludselig får øje på en kat, der ligger og slapper af. Men hvad der sker derefter, er helt utroligt! Katten hopper pludselig op i luften på magisk vis og lander igen med elegance. Mon det var et trick af specialeffekt-teamet, eller er katten bare en ninja-kattevariant? Vi prøver stadig at finde ud af, om denne kat har superkræfter eller ej!

Sådan er der masser af sjove og mærkværdige fejl i TV-serien Dont Toy with Me, Miss Nagatoro. Det er altid sjovt at se, hvordan produktionen kan have sine små uhensigtsmæssigheder, der får seerne til at trække på smilebåndet. Når serier som denne får os til at grine, både af historien og af de små fejl, så ved vi, at det er fantastisk underholdning!

Andre populære titler: WallanderSkamDespicable MeThe Summer I Turned PrettyGood Boys – Nix für kleine JungsEntourageFamily ReunionThe Walking DeadYeokdoyojeong Gim BokjuArgentina, 1985The BoysGood Boys – Nix für kleine JungsDexter: New BloodLa limita extremaBelgraviaCalifornicationTrue StoryAmerican MadeBad BoysNightcrawlerPenguin BloomSuite FrançaiseSicario: Day of the SoldadoElsker dig for tiden“Rick and Morty” The Rickshank RickdemptionMemoirs of a GeishaThe PunisherDenialThe DepartedThe WitcherMean GirlsOperation Fortune: Ruse de GuerrePuzzle mortalTop BoyThe Twilight ZoneBeefPreyAlien: RomulusThe ConjuringIt Follows 2 SlowlyKey and PeeleTaxiMDick TurpinBladePuzzle mortalThe Sommerdahl Murders