kinokvinder.dk

Dragon Ball Z Kai (TV Series 2009–2015)


Overblik

Titel Dragon Ball Z Kai: The Final Chapters
Udgivelsesdato 5. april 2009
Oprindelsesland Japan
Sprog Japansk
Også kendt som Dragon Ball Z Kai: The Final Chapters
Produktionsselskaber Fuji Television Network
Toei Animation

Resmué

Dragon Ball Z Kai er en forbedret og HD-remaster af Dragon Ball Z. I februar 2009 annoncerede Toei Animation, at de ville starte produktionen af Dragon Ball Kai som en hyldest til 20 års jubilæet for Dragon Ball Z. Denne nye anime følger plottet fra DBZ og består af dele fra originalanimeen, der er redigeret til bedre kvalitet og med nye stemmer. Toei Animation bekræftede også, at DBKs plot vil være tættere på manga-stilen.

Dragon Ball Z Kai er en actionfyldt serie, der følger hovedpersonen Son Goku og hans venner i deres kamp mod forskellige fjender for at redde verden. Serien er kendt for sin intense kamp og overnaturlige kræfter, hvor karaktererne kan transformere og opnå nye styrker.

Historien begynder med den onde Saiyan-prins Vegeta, der ankommer til Jorden med planer om erobring. Son Goku og hans venner må tage kampen op mod Vegeta og hans håndlangere for at forhindre dem i at ødelægge verden. Gennem serien møder de nye og farlige fjender, herunder den frygtindgydende Freeza og den skruppelløse Cell.

Dragon Ball Z Kai er kendt for sine episke kampe, hvor karaktererne bruger deres unikke kræfter og teknikker til at bekæmpe fjenderne. Serien byder også på intense træninger, hvor karaktererne styrker deres evner og udvikler nye transformationer.

Dragon Ball Z Kai er en populær serie, der har tiltrukket en stor fanbase over hele verden. Den er kendt for sin spændende handling, imponerende animation og karismatiske karakterer. Hvis du er fan af action og fantasy, vil Dragon Ball Z Kai helt sikkert være noget for dig.

Forskellige fejl i TV-serien Dragon Ball Z Kai

Dragon Ball Z Kai er en elsket TV-serie af mange fans verden over, men selv de bedste serier kan have nogle få fejl. I denne artikel vil vi gøre grin med nogle af de morsomme fejl, som seere har opdaget i Dragon Ball Z Kai. Så lad os dykke ned i denne humoristiske liste over fejl!

Kontinuitet

Vi starter med en fejl i kontinuiteten. I en episode viser Mr. Satan sin punch med en magt på 137. Men senere kommenterer nogen i den engelske dub, at hans slagkraft er på 139. Måske blev de lidt forvirrede med Master Roshis power level på 139. Så måske er Mr. Satan mere magtfuld, end vi troede!

Afslørende fejl

Animerne huskede faktisk at rette Vegetas farveskema, inden han ankom til Jorden. Men de fejlede ved at rette farven på Nappas rustning i de episoder. Ligeledes ser Vegeta stadig forkert farvet ud under en flashback-historie fortalt af Raditz. Kan vi virkelig stole på vores øjne?

Diverse fejl

Lunch optræder i åbnings- og afslutningssangen, selvom hun slet ikke optræder i den sidste halvdel af Toriyamas manga. Måske vil vi se hende i tilbagebliksscener, men indtil videre er hendes tilstedeværelse bare en snedig lille fejl!

Lydsynkronisering

Efter en musik-copyright skandale i serien er der en fejl i lydsynkroniseringen. Piccolos tema spilles i scener, hvor Piccolo ikke engang er til stede. Det er godt nok imponerende, at han kan være på to steder på én gang, men desværre er det bare en teknisk fejl.

Karakterfejl

I den engelske dub bruger karaktererne udtrykket 90 pund svækling. Det korrekte udtryk er faktisk 97 pund svækling. Lidt ekstra muskler kan gøre en stor forskel!

I den engelske dub laver Dende en fejl, da han laver en ønske til Porunga om at genoplive alle, der døde siden Bibidi og Majin Buu kom til Jorden, undtagen de onde. Han skulle have sagt Babidi i stedet for Bibidi. Vi ved jo alle, at de onde Babidi og Majin Buu ikke kan reparere en tøjstang engang!

Dragon Ball Z Kai er måske ikke fejlfri, men det gør det ikke mindre fantastisk. Fejlene tilføjer bare lidt ekstra sjov for os fans. Så lad os tage disse fejl med et smil og nyde den episke saga med vores yndlingskarakterer!

Andre populære titler: The Spanish PrincessWhite Boy RickMidwayCaptive StateTop BoyThe IdolCandymanThe Bank JobFargoShadow and Bone: Legenden der GrishaKevin Can WaitCausewayMothers Day: Liebe ist kein KinderspielHeadshotThe Maze RunnerAngel Has FallenHackersYellowjacketsBorgenSpectralDisconnectBlack AdamGiftedThe Human CentipedeThe Little MermaidSaltburnIdiocracyIdiocracyMalevolentGame of ThronesRundt på gulvetSwan Song10 år senereSex EducationRRROrdinary PeopleReal SteelBrotherhoodTenetSoulAvengers: Infinity WarThe Man from U.N.C.L.E.Tribes of EuropaAfter LifeYoung SheldonOmul PăianjenThe SummitOutlanderȚinutul nomazilor