kinokvinder.dk

Drunk History (TV Series 2013–2019)

Drunk History: En beruset rejse gennem fortiden

TV-serien Drunk History er en unik og underholdende dokumentarserie, der kombinerer historiefortælling med beruselse. Serien blev skabt af Jeremy Konner og Derek Waters og har været i produktion siden 2013. Gennem sine 72 episoder har Drunk History formået at vise historiske begivenheder på en sjov og anderledes måde.

Skuespillerne bag historiens berusede fortællere

Drunk History er kendt for at have en talentfuld og engageret skuespillerbesætning. Her er nogle af de medvirkende skuespillere, der har givet liv til historiens berusede fortællere:

  1. Derek Waters: Derek Waters er både skaberen af serien og vært for hvert afsnit. Han har været med hele vejen fra starten i 2013 til seriens afslutning i 2019, og hans entusiasme og charme har været en væsentlig del af Drunk History.
  2. Bennie Arthur: Bennie Arthur har optrådt i samtlige 72 episoder af serien og leveret en række forskellige karakterer. Hans talent og alsidighed har gjort ham til en af de mest bemærkelsesværdige skuespillere i Drunk History.
  3. Craig Cackowski: Med 70 episoder under bæltet har Craig Cackowski også haft en betydelig indflydelse på seriens succes. Hans evne til at skabe forskellige karakterer i hver episode har gjort ham til en favorit blandt seerne.
  4. Maria Blasucci: Maria Blasucci har medvirket i 68 episoder og har imponeret med sit talent og sin brede vifte af karakterer. Hendes optrædener i Drunk History har været en fornøjelse at følge.
  5. Mort Burke: Mort Burke har bidraget med sine fornøjelige præstationer i 61 episoder. Hans evne til at holde sin karakter livlig og spændende, selv i en beruset tilstand, er en imponerende bedrift.

Der er mange flere talentfulde skuespillere, der har medvirket i Drunk History og givet deres unikke bidrag til serien. Med hver skuespillers unikke stil og personlighed er Drunk History blevet et sandt showcase for skuespiltalentet.

Udover skuespillerne har også Jeremy Konner og Derek Waters lagt en stor indsats i at skabe den unikke og underholdende stemning i serien. Deres kreativitet og idérigdom har gjort Drunk History til en af de mest populære og elskede tv-serier i sin genre.

Samlet set har skuespillerne og skaberne af Drunk History formået at skabe en tv-serie, der ikke kun er sjov og underholdende, men også lærerig og informativ. Ved at kombinere historisk nøjagtighed med beruset fortælling har de skabt et unikt koncept, der har formået at fange seernes interesse.

Med 72 episoder og en række uforglemmelige berusede øjeblikke er Drunk History en serie, der vil blive husket for sin unikke tilgang til historiefortælling. Skuespillerne og skaberne har alle bidraget til seriens succes og har efterladt deres præg på fans verden over.

Overblik

Titel Drunk History
Udgivelsesdato 9. juli 2013
Oprindelsesland USA
Også kendt som Пяна історія
Produktionsselskaber Gary Sanchez Productions, Konner Productions

Resmué

Drunk History er en underholdende TV-serie, hvor historiske genfortællinger præsenteres af berammet talent, der er berusede. I hver episode får vi indblik i forskellige begivenheder og personer fra fortiden, mens de sættes i scene af skuespillere.

Fejl og fadæser i TV-serien Drunk History

Drunk History er en TV-serie, der uden tvivl har underholdt mange seere med sine skøre historier og berusede fortællere. Men selvom serien kan få os til at grine højlydt, betyder det ikke, at den er fri for fejl og fadæser. Lad os dykke ned i nogle af de fejl, der er blevet opdaget af opmærksomme seere.

Historiske fejltagelser

Som titlen antyder, er Drunk History kendt for at fortælle historiske begivenheder på en noget anderledes måde – nemlig gennem berusede øjne. Og det er her, fejlene kan opstå. Nogle gange bliver historiefakta lidt forvrænget af alkoholens indvirkning, hvilket kan få selv den mest historiekyndige til at rødme.

For eksempel blev der engang i en episode hævdet, at det var Napoleon, der erobrede Amerika og grundlagde USA. Nu er jeg ikke historieekspert, men jeg er ret sikker på, at det var amerikanerne selv, der stod for den bedrift. Men hey, måske Napoleon var fuld den dag og mistede hans hukommelse?

Kostumefejl – eller bare dårlig smag?

En anden ting, der kan få enhver kostumeguru til at rulle øjne, er de mange kostumefejl, der optræder i serien. Eller måske er det egentlig bare dårlig smag? Hvem ved. Uanset hvad, har vi flere gange set historiske personer iført tilsyneladende upassende eller helt forkerte tøjvalg.

En af de mest bemærkelsesværdige fejl var, da en beruset fortæller hævdede, at Henry VIII af England var kendt for at gå rundt iført en lyserød fjerboa og hotpants. Nu er det sandt, at Henry VIII var kendt for sin mode, men det er nok mere sandsynligt, at han bar tunge middelalderlige klæder end denne moderne bling-bling-stil.

Uforklarlige sprogforvirringer

Et tredje særligt interessant aspekt af fejl i Drunk History er de sprogforvirringer, der opstår, når berusede fortællere prøver at udtale eksotiske navne eller fremmedsprog. Her kan komiske misforståelser hurtigt vikle sig ind i historien.

En af de mest mindeværdige fejl fandt sted, da en fortæller forsøgte at udtale det franske navn Louis XIV og i stedet endte med at kalde ham Luffe Styrt. Det er måske et mere passende navn til en dårligt sømand end en fransk konge.

Konklusion

Selvom Drunk History byder på masser af grin og underholdning, kan vi ikke undgå at bemærke de fejl, der glider igennem. Men lad os være ærlige – det er netop fejlene, der gør serien endnu mere underholdende. Så hvis du vil have historie uden filter og med en stor portion humor, er Drunk History helt sikkert noget for dig.

Andre populære titler: The DirtRisky BusinessMayans M.C.AoashiShetlandThe House BunnyDer Sex PaktSinister 22900 HappinessThe SilenceHercule Poirot21 Jump StreetCitadelHometown Cha-Cha-ChaFlickaThe Royal TenenbaumsDonnie DarkoAquárioThe Return of the Living DeadThe Lazarus ProjectKingsman: The Secret ServiceThe Lord of the Rings: The Rings of PowerA Hidden LifeThe MissingThe Last of UsBurn After ReadingHellraiserDie Schöne und das BiestAs Above, So BelowPan AmPrisonersTarzanThe English GameThe MenuDimension 20The MarineThe Popes ExorcistDude, Wheres My Car?Family GuyA Beautiful MindTango & CashFace toti baniiThe PacifierThe SmurfsBorderJumanji: The Next LevelAngelThe Day the Earth Stood StillWhen They See Us