kinokvinder.dk

Efter tio (TV Series 2006–2022)


Overblik

Titel Efter tio
Udgivelsesdato 30. april 2006
Oprindelsesland Sverige

Resmué

Efter ti er en talkshow-serie, der beskæftiger sig med aktuelle sociale emner og nyheder, både store og små. Malou von Sivers interviewer berømte personligheder, der besøger studiet, og der berøres trends inden for emner som forhold, møder, kultur, sundhed og havearbejde.

Fejl og fadæser i TV-serien Efter tio

Fejlen der fik tiden til at stå stille

En af de mest bemærkelsesværdige fejl optrådte i en episode af Efter tio, hvor uret på væggen tilsyneladende stod stille. Tiden tickede og kørte ubesværet i resten af verden, men i Efter tio var det som om, tiden havde fået et alvorligt hik!

Det flyvende kaffekrus

I en anden episode oplevede seerne en uforglemmelig fejl, da hovedpersonen pludselig formåede at jonglere med et kaffekrus. Fra den ene ramme til den anden skiftede kaffekruset position og svævede ubesværet i luften. Vi befinder os tydeligvis i en parallelverden, hvor kaffe og tyngdekraft ikke altid går hånd i hånd!

Den utrænede bartender

I en tredje episode fik seerne fornøjelsen af at se en helt utrænet bartender præsentere sin mesterværk kunst af en drink. Men det var ikke bare drinken, der skulle imponere seerne. Bartenderens evne til at jonglere med flasker var, mildt sagt, ikke lige i topklasse. Flaskerne fløj gennem luften i en hæsblæsende dans og endte med at lande i en hed cocktail, der gik helt galt.

Rekvisitternes egen vilje

Et andet øjeblik, som seerne helt sikkert vil huske, var da et par rekvisitter tydeligvis havde fået deres egen vilje. I stedet for at blive, hvor de skulle, fløj de rundt på settet og forstyrrede skuespillernes dialog. Det blev næsten som et spørgsmål om, hvem der kunne holde masken længst – skuespillerne eller de trindende objekter.

Den magiske forsvinden

Og endelig kan vi ikke glemme den magiske forsvinden. I en episode var der en scene, hvor en af figurerne blev tryllet væk. Men desværre forsvandt ikke kun figuren, men også hele kulisserne omkring. Det så ud som om, at tryllekunstneren havde taget et stykke af settet med sig, og efterlod et stort tomt rum i stedet.

Der er utallige flere fejl og fadæser i TV-serien Efter tio, der vækker vores undren og får os til at trække på smilebåndet. Hvem ved, om fejlene er tilfældige eller om de er med vilje for at skabe ekstra spænding og underholdning? En ting er i hvert fald sikkert: Efter tio er en serie, der ikke lader sig begrænse af virkelighedens love!

Andre populære titler: The RoyalsDer perfekte MannJohn Wick: Chapter 2MythBustersBridgertonThe World for the two of usDear JohnSalvationKandis for livetThe GodfatherFBoy IslandThe Eminence in ShadowLutherThe Last of UsPonyoThe Kings SpeechJumper365 DaysThe Chelsea DetectiveMinamataFear FactorGeneration Iron: Natty 4 LifeReturn to EdenFollowingA Haunted HouseThe OfficeSunes sommarÜberlebenA Most Violent YearScapat de sub controlThe Incredible HulkThe Blue LagoonDune: Part TwoBlondeBølle-Bob“Friends” The One with the RumorInstinctHellraiserChicago Fire24The Night Comes for UsTronDrive AngryRumbleViking WolfCold CaseThe Last House on the LeftChef