kinokvinder.dk

El Dragón: Return of a Warrior (TV Series 2019–2020)


Overblik

Resmué

El Dragón: Return of a Warrior er en mexicansk TV-serie, der handler om Miguel Garza, som som barn mistede begge sine forældre ved et mord. Han bliver sendt til Japan, hvor han bliver opdraget og trænet i kampsport samt bliver en dygtig finansiel konsulent.

20 år senere lever den attraktive og veluddannede Miguel en simpel og ædru livsstil i Tokyo uden at vide, at han er blevet forberedt af sin bedstefars betroede – en medlem af Japans største kriminelle organisation – til at repræsentere sin familie i hjemlandet, som arvtager af familiens narkokartel.

Fem sjove fejl i TV-serien El Dragón: Return of a Warrior

1. Den magiske forsvinden af skægget

I TV-serien El Dragón er hovedpersonen kendt for sit skæg, der forstærker hans seje facade. Men der er noget mystisk ved dette skæg – det forsvinder magisk fra scene til scene! I den ene scene kan vi tydeligt se et fuldt, veltrimmet skæg, men i den næste scene er det som om, at skægget aldrig eksisterede! Enten er hovedpersonen en troldkarl, der kan trylle skægget væk, eller også har klipperne bare glemt lidt makeup. Hvem ved?

2. Lyden af stilhed

I en af de afgørende scener i TV-serien, hvor der er emotionelle konfrontationer og intense øjeblikke, opstår der noget mærkeligt – absolut stilhed! Karaktererne bevæger deres læber, men ingen lyd kommer ud. Er det en alternativ form for dialog, hvor vi bare skal læse på læberne? Eller er det bare en teknisk fejl, hvor lydredigeringsholdet har taget sig en lille pause? Hvad kan vi dog lære af dette? At stilhed kan være guld, selv i en lydbaseret TV-serie!

3. Magisk forvandling til superhelte

Når der opstår fare i TV-serien, kan vores helte åbenbart forvandle sig til superhelte uden brug af specielle dragter eller kræfter. Ene øjeblik er de almindelige mennesker, og det næste øjeblik er de i stand til at besejre store skurke med lethed. Måske har vi ikke behov for Marvel-film længere? Måske har TV-serien bare opfundet en ny form for metamorfose, som vi intet kender til. Superheltene er her for at blive – selv uden kappe og maske!

4. Den magiske forsvinden af rekvisitter

I TV-serien El Dragón er der en verden fuld af farverige og vigtige rekvisitter. Men det ser ud til, at disse rekvisitter også har evnen til at forsvinde sporløst. I en scene kan vores karakterer ses med en tændt cigaret, men i det næste skud er cigaretten pludselig væk! Det er som om, at rekvisitterne har ben at gå på. Måske deltager de i en magisk konkurrence, hvor den sidste rekvisit, der står tilbage, vinder en præmie. Hvem ved?

5. Tidsrejser i øst og vest

I TV-serien El Dragón er tiden mere flydende end en flod. Karaktererne hopper fra scene til scene hurtigere end et lyn og er pludselig flere dage fremme uden en forklaring. Er det en ny form for tidsrejse, hvor vores helte kan teleportere med øjnene som transportmiddel? Eller er det bare et resultat af en lidt for kreativ klipning? Uanset hvad, så gør det det svært at følge med i historien og skaber en hel del forvirring, men det er da i det mindste underholdende!

Andre populære titler: TraffikThe Divergent Series: InsurgentRussian sleep experimentCubeLivvagterneDeadpoolJack and JillTeslaThe OrvilleRagnarokThe Hunger GamesMaggieDer Fluch – The GrudgeWill & GraceDreddResident Evil: Welcome to Raccoon CityOblivionRiders of JusticeSuicide SquadIce AgeThe Legend of Maula JattE.T. – Der AußerirdischeAsteroid CityProfessor na CamaFleabagWonder WomanThe VelociPastorMildred PierceHouseTouchmywifeMighty MedScorpionMy Neighbor Totoro“Obi-Wan Kenobi” Part IIIThe Game PlanTidelandThe DressmakerGlass Onion: A Knives Out MysteryEn kort en langNCISE.T. – Der AußerirdischeFire of LoveExtractionRogue One: A Star Wars StoryEntourageTwo Distant StrangersLie to MeF9: The Fast Saga