kinokvinder.dk

Eleva2ren (TV Series 1988–1996)

Medvirkende i TV-serien Eleva2ren

TV-serien Eleva2ren var en populær dansk underholdningsserie, der blev sendt i perioden 1988-1995. Serien havde et fast hold af skuespillere og værter, der bidrog til programmets succes og gjorde det til et af de mest sete tv-programmer i Danmark i sin tid.

Hovedrollerne

En af de mest velkendte værter i Eleva2ren var Ole Stephensen, der var programmet vært i hele seriens varighed fra 1991 til 1995. Ole Stephensen formåede at skabe en fantastisk stemning og blev hurtigt en af Danmarks mest populære tv-værter.

Isabella Miehe-Renard var også en af hovedværterne i Eleva2ren. Hun medvirkede i programmet fra 1988 til 1991 og tilførte en charmerende og humoristisk stil til programmet, der gjorde hende meget populær blandt seerne.

En anden skuespiller, der gjorde sig bemærket i Eleva2ren, var Michael Meyerheim. Han var vært i perioden 1989-1990 og havde en unik evne til at skabe sjove og underholdende sketcher.

Der var også flere andre skuespillere, der havde mindre roller i serien. Peter Schrøder og Søs Egelind spillede hhv. Flemming og Berit i sketchen Er der mere kaffe? og var populære blandt seerne. De medvirkede i Eleva2ren i perioden 1988-1989.

Andre medvirkende

Udover værterne og de faste skuespillere, havde Eleva2ren også forskellige gæster og musikere, der optrådte i programmet. Nogle af disse inkluderede Janni Hansen, Thera Hoeymans, Suzanne Bjerrehuus og Monique Spartalis.

Derudover var der også musikere, der optrådte i serien som en del af Eleva2rens musikalske indslag. Disse inkluderede Stig Christensen, Lars Danielsson, Frede Ewert, Michael Friis, Casper Hansen og Ivan Horn. Disse talentfulde musikere tilføjede ekstra underholdning til serien og bragte en bred vifte af musikgenrer til seerne.

Eleva2ren var kendt for sin forskelligartede og underholdende blanding af sketcher, musikalske indslag og interviews. Den store gruppe af medvirkende bidrog alle med deres talent og charme til seriens succes.

Konklusion

TV-serien Eleva2ren havde et fremragende hold af dygtige skuespillere og værter, der var med til at gøre programmet til en stor succes. Ole Stephensen, Isabella Miehe-Renard og Michael Meyerheim var nogle af de mest markante ansigter i serien, men der var også mange andre talentfulde skuespillere, der medvirkede i mindre roller.

Desuden bidrog musikere som Stig Christensen, Lars Danielsson og Frede Ewert med deres musikalske talenter til at skabe ekstra underholdning i serien.

Eleva2ren var et af de mest populære tv-programmer i Danmark i 1980erne og 1990erne, og det skyldtes i høj grad de medvirkende, der formåede at skabe en fantastisk atmosfære og underholde seerne på en unik og mindeværdig måde.

Overblik

Titel Eleva2ren
Udgivelsesdato 7. oktober 1988 (Danmark)
Oprindelsesland Danmark
Sprog Dansk
Produktionsselskab Nordisk Film TV

Resmué

Eleva2ren er en dansk TV-serie, der blev sendt første gang i 2021 på DR Ultra. Serien følger en gruppe unge mennesker, der alle er elever på den samme efterskole. Handlingen udspiller sig primært i og omkring elevatoren, der forbinder skolens forskellige etager og fungerer som et symbolsk samlingspunkt for karaktererne.

Hver episode tager udgangspunkt i en af karaktererne, og vi følger deres hverdag, udfordringer og relationer til de andre elever. Der er både plads til drama, kærlighed og venskab i serien, og karaktererne bliver alle præsenteret med deres egne unikke personligheder og historier.

En af hovedkaraktererne er Emma, en ambitiøs og dygtig piger, der kæmper med en dårlig selvtillid. Vi følger hendes rejse mod at finde selvaccept og mod at turde tro på sig selv. En anden vigtig karakter er Noah, en dreng med autisme, der prøver at finde sin plads på skolen og blandt de andre elever.

Udover karaktererne er elevatoren en central del af serien, og den fungerer som et symbol på både fysisk og følelsesmæssig forbindelse mellem karaktererne. Elevatoren er et sted, hvor karaktererne kan mødes, konfrontere hinanden og udvikle deres relationer.

Eleva2ren er en underholdende og rørende serie, der formår at behandle vigtige emner som identitet, venskaber og følelser på en nuanceret og troværdig måde. Serien er både sjov og tankevækkende og rammer plet hos både unge og voksne publikummer.

Fem sjove fejl i TV-serien Eleva2ren

1. Glemte trapper

En af de mest iøjnefaldende fejl i TV-serien Eleva2ren er manglen på trapper i selve elevatoren. Ja, du læste rigtigt – en ELEVAtor uden trapper! Man skulle tro, at det er lidt vigtigt at have en måde at komme op og ned på i en elevator, men det er åbenbart ikke et problem for karaktererne i Eleva2ren. De kan simpelthen teleportere sig ud og ind af elevatoren uden besvær. Det må være en særlig superkraft, de har fået med på vejen!

2. Usynlige knapper

Hvis du nogensinde har taget en elevator, ved du, at der normalt plejer at være knapper til at vælge etager. Men i Eleva2ren er de åbenbart blevet usynlige! Karaktererne trykker bare på en imaginær knap, og så begynder elevatoren bare at køre. Det er da smart – tænk hvis det virkede sådan i virkeligheden. Vi ville ikke mere skulle bruge vores tid på at lede efter knapperne!

3. Hokus Pokus-opstandelse

Husker du den gang, hvor hovedkarakteren blev ædt af et monster i Eleva2ren? Ja, det gjorde jeg heller ikke. For i næste scene er han pludselig i live og ser ud til at være i perfekt stand. Der må være sket lidt af et mirakel i Eleva2ren – døden og alvorlige skader er bare noget, man kan skubbe til side og ignorere. Hvem vidste, at en elevator kunne blive en portal til udødelighed?

4. Forvandlingskunst

I Eleva2ren har elevatoren en utrolig evne til at forvandle sig. Den kan ændre sig fra en gammel, rusten og slidt elevator til en moderne, højteknologisk en på et splitsekund. Det er som om, elevatoren har fået et makeover-program fra et realityshow. Måske vi alle skulle tage ved lære af Eleva2ren og lade vores hjem forvandle sig automatisk til et luksuspenthouse hver dag!

5. Uendelig rummelighed

I Eleva2ren er antallet af personer, der kan være i elevatoren, tilsyneladende uendeligt. Det siger sig selv, at en almindelig elevator har begrænset kapacitet og typisk har en anbefalet personvægt for at undgå overbelastning. Men i Eleva2ren kan karaktererne bare blive ved med at presse sig ind, uden at elevatoren mærker noget til det. Det er da en pladsbesparende teknologi, jeg gerne vil have installeret i min næste elevator!

Andre populære titler: Greys AnatomyKrag & VirknerWish DragonBelieve Me: The Abduction of Lisa McVeyDer Kaufhaus CopWalhallaDyden går amok“Friends” The One with the RumorThe RingEverwoodWaterworldZoomaniaLove AgainEverything Everywhere All at OnceThe EqualizerScary Movie 4Omul-Păianjen: Niciun drum spre casăLegendA Cinderella StoryJomfruer fra rummetSurvivorsTrollzBack to the Future Part IIChampionsAquamanMy SpyThe InbetweenersSecret CityRobin Hood: Prince of ThievesAmerican WomanBaymax!Little Fires EverywhereThe Shawshank RedemptionLionCapturedThe InfiltratorBrimstoneFast XBenedettaKagefabrikkenDinMagic Mikes Last DanceMonstruMasterChef AustraliaLionheartHalalabad BluesCinã pentru fraieriCherryTalk to Her