kinokvinder.dk

Emerald City (TV Series 2016–2017)

Medvirkende i TV-serien Emerald City

Emerald City er en TV-serie, der havde premiere i 2017. Serien er en moderne fortolkning af L. Frank Baums klassiske romaner om Oz. Serien blev skabt af Matthew Arnold og Josh Friedman, og den har et imponerende cast af talentfulde skuespillere.

Dorothy Gale – Adria Arjona

Adria Arjona spiller hovedrollen som Dorothy Gale. Dorothy er en ung kvinde, der bliver ført til landet Oz under en tornado. Hun forsøger at finde vejen hjem, samtidig med at hun bliver involveret i politiske intriger og magtkampe i Oz.

Lucas – Oliver Jackson-Cohen

Oliver Jackson-Cohen spiller rollen som Lucas, en mand med en hemmelig fortid. Han hjælper Dorothy på hendes rejse gennem Oz og bliver en af hendes tætteste allierede.

West – Ana Ularu

Ana Ularu spiller West, en magtfuld heks i Oz. Hun er kendt for sin skønhed og hendes evne til at forudsige fremtiden. West bliver en af hovedantagonisterne i serien.

Jack – Gerran Howell

Gerran Howell spiller Jack, en ung mand i Oz, der arbejder som vagt. Han bliver involveret i Dorothys eventyr og viser sig at have skjulte talenter.

Tip – Jordan Loughran

Jordan Loughran spiller Tip, en ung nonbinær karakter i Emerald City. Tip er også en vigtig del af Dorothys rejse gennem Oz.

The Wizard – Vincent DOnofrio

Vincent DOnofrio spiller The Wizard, den magtfulde hersker i Oz. Han er kendt for sin manipulative og magtgale natur.

Eamonn – Mido Hamada

Mido Hamada spiller rollen som Eamonn, en loyal soldat i The Wizards hær.

Anna – Isabel Lucas

Isabel Lucas spiller Anna, en mystisk karakter med skjulte motiver.

Glinda – Joely Richardson

Joely Richardson spiller Glinda, en magtfuld god heks i Oz. Hun forsøger at bekæmpe The Wizards regime.

Ojo – Ólafur Darri Ólafsson

Ólafur Darri Ólafsson spiller Ojo, en mørk og frygtindgydende karakter i Emerald City.

Elizabeth – Roxy Sternberg

Roxy Sternberg spiller Elizabeth, en af Dorothys allierede i hendes kamp mod The Wizard.

Toby – Vahid Gold

Vahid Gold spiller Toby, en af Dorothys trofaste følgesvende.

Lady Ev – Stefanie Martini

Stefanie Martini spiller Lady Ev, en karakter med en hemmelig identitet og skjulte intentioner.

Sylvie – Rebeka Rea

Rebeka Rea spiller Sylvie, en gådefuld karakter, der bliver en vigtig del af Emerald Citys plot.

Jane – Gina McKee

Gina McKee spiller Jane, en kvinde, der bliver draget ind i Dorotheys rejse gennem Oz.

Karen – Gina Bellman

Gina Bellman spiller Karen, en karakter med forbindelse til Glinda og de magtfulde hekse i Oz.

Hugh – Stewart Scudamore

Stewart Scudamore spiller Hugh, en karakter med hemmelige motiver over for Dorothy og resten af ​​besætningen.

Roquat – Julian Bleach

Julian Bleach spiller Roquat, en ondsindet karakter i Emerald City.

Det fantastiske cast i Emerald City er med til at bringe den magiske verden af Oz til live. Hver skuespiller udfylder deres rolle med talent og giver seerne en spændende fortolkning af de kendte karakterer fra Baums romaner.

Overblik

Titel Emerald City
Udgivelsesdato 6. januar 2017 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Alternativ titel Смарагдове місто
Optagelsessteder Park Guell, Gracia, Barcelona, Catalonia, Spanien (Emerald City)
Produktionsselskaber Shaun Cassidy Productions
Oedipus Productions
Mount Moriah

Resmué

Emerald City er en moderne genfortolkning af historierne, der fører til The Wizard of Oz. Da en tornado transporterer Dorothy Gale fra Lucas, Kansas, til det fjerne land Oz, sætter hendes ankomst en profeti i gang om en skæbnesvanger begivenhed kendt som The Beast Forever og skaber frygt hos landets almighty hersker, Wizarden. På sin søgen efter at møde Wizarden i Emerald City støder Dorothy på hekse, en hukommelsesløs soldat, en beskyttet lille dreng og mange flere mystiske væsener, der ultimativt vil forme fremtiden for Oz og Dorothys plads i det.

Denne rå fortælling handler om Dorothy, der rejser til Oz. Dorothy bliver bragt til Kansas under en tornado som spæd og bærer et mystisk mærke på sin hånd. Spring 20 år frem. Mens hun arbejder som sygeplejerske, er hun også afhængig af medicin. Vi ser hende tage det, hun har brug for, og den nat fejer en tornado gennem Lucas, Kansas. Mens hun forsøger at finde de mennesker, Dorothy bor hos, hører hun sirener og begynder at råbe om hjælp. Da hun bliver fundet, trækker betjenten sin pistol i troen om det værste. På et splitsekund bliver politibetjenten løftet op af tornadoen med Dorothy, der springer ind i politibilen. Uvidende om det er en K-9-enhed, suges de ind i vortexen og lander på heksen i øst. Da hun kommer ud af politibilen, opdager hun, at der er en tysk hyrdehund i bagenden. Hun samler, hvad hun kan og kalder hunden Toto. Hvad vil der ske? Vil Dorothy finde ud af, hvor hun er? Vil nogen hjælpe hende?

Fejlfyldt ferie i Emerald City

I TV-serien Emerald City er der sket en del sjove og underlige fejl, som ivrige seere har opdaget. Lad os gå på opdagelse i disse fejl og få os et godt grin på bekostning af produktionens forglemmelser.

Fejl #1: Tornadoen, der glemte at røre sig

En af de mest bemærkelsesværdige fejl skete i en scene, hvor Dorothy og hendes følgesvend bliver kastet ind i en voldsom tornado. Men hold nu fast – tornadoen ser ud til at være gået i stå! Seerne kunne ikke undgå at bemærke, hvordan karaktererne ubesværet bevægede sig rundt i denne såkaldte tornado, der var lige så stille som et bibliotek.

Fejl #2: Troldmanden uden troldmanér

Troldmanden i Emerald City skulle være en mægtig og frygtindgydende figur. Desværre for produktionen blev han mere inkarneret i klodsethed end i mystik. I adskillige scener kunne man se ham snuble over sine egne lange skægstrenge og rodede kaptajnhat. Mon ikke han skulle have prioriteret at mestre magien frem for garderoben?

Fejl #3: Grøn er skurkens farve

I en bestemt episode opstod der et dilemma for kostumetemaet. Skurken i serien blev præsenteret som en ond og farlig karakter, men desværre havde kostumøren fået et akut synstab og forvekslede farverne. Resultatet? Skurken blev klædt i en knaldrød dragt, der fik ham til at ligne julemandens onde tvilling. Det gjorde det lidt svært at tage truslen seriøst og holdt seerne mere underholdt end bange.

Fejl #4: Flyvende aber på ferie

Kender du udtrykket når katten er ude, danser musene på bordet? I Emerald City får aberne ikke kun frihed, når heksen er væk, de tager også ferie fra tyngdekraften! I flere scener kunne man observere aberne svæve gennem luften, mens de tilsyneladende ignorerede de fysiske love. Måske har de udvidet deres horisont med et mundvandsfremkaldende kursus i aerodynamik?

Fejl #5: Gule veje indtil nærmeste motortrafikvej

I den originale fortælling om Oz er de berømte gyldne veje en væsentlig del af landets magi. I Emerald City synes de gyldne veje dog have gennemgået en makeover, der inkluderer deres egen motorvejstilslutning. Hvem kunne have troet, at de berømte veje førte direkte til den nærmeste Shell-tankstation? Det virker som om, der har sneget sig en møgunge ind i produktionen og omdannede Oz til en ganske almindelig amerikansk forstad.

Disse fejl er blot et udvalg af alle de småperler, som seerne har opsnust i Emerald City. Man kan ikke andet end at grine af de skøre situationer og ulogiske detaljer, der trods alt har givet os en underholdende oplevelse. I fremtiden kan vi kun håbe på endnu flere stilfulde fejl, der får os til at klukke af grin.

Andre populære titler: The Legend of TarzanThe LeftoversSeven SecondsQueens Blade: RebellionBoss LevelRebeccaPuma Swede: Mitt liv som porrstjärnaTotal RecallThe Dark Knight RisesWorkaholicsOne Punch Man: WanpanmanDr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the BombTed LassoDesperate HousewivesGhost TownHarry Potter en de steen der wijzenTrainspotting – Neue HeldenKung Fu Panda 3The BillThe Twilight Saga: New MoonCountdownPippi LångstrumpStar Trek: Strange New WorldsAlpha DogThe FalloutThe Secrets She KeepsDoctor Strange2 DaysA Fortunate ManBillionsDownsizingSins of Our MotherLast Week Tonight with John OliverRiver WildSee for MeAdaptation.Em Inglês, S.F.F.Ex MachinaA House Made of SplintersHow to Be SingleDer brænder en ildThe 2017 French Open ChampionshipsSuper rauWo ist Anne FrankMemórias de uma Falsificadora LiteráriaThe BraveCasa de langa lacAmerican Pie – Wie ein heißer Apfelkuchen