kinokvinder.dk

Empire (TV Series 2015–2020)


Overblik

Titel Empire
Udgivelsesdato 7. januar 2015 (USA)
Oprindelsesland USA
Produktionsselskaber Lee Daniels Entertainment, Danny Strong Productions, Little Chicken Productions
Sprok Engelsk
Også kendt som Untitled Danny Strong/Lee Daniels Project
Filmoptagelsessteder Chicago, Illinois, USA

Resmué

TV-serien Empire følger historien om Lucious Lyon, en hiphop-mogul og grundlægger af et succesfuldt pladeselskab. Lucious lider af den alvorlige sygdom ALS og er tvunget til at vælge en efterfølger blandt sine tre sønner, som er i en kamp om at overtage kontrollen over hans multimillion-dollar-virksomhed.

I mellemtiden bliver Lucious tidligere kone og medstifter af pladeselskabet, Cookie, løsladt fra fængslet og ønsker at genvinde sin retmæssige plads i virksomheden. Hun er fast besluttet på at få sin del af succesen tilbage og udmanøvrere både Lucious og deres sønner for at opnå dette.

Empire er en dramatisk og fængslende serie, der tager os med dybt ind i musikindustriens verden. Vi følger konflikterne, rivaliseringerne og intrigerne mellem Lucious, Cookie og deres sønner, mens de kæmper om magten og forretningens fremtid. Serien skildrer også de personlige strabadser og komplicerede familierelationer, der er forbundet med at være en del af en så magtfuld og skelsættende virksomhed.

Med sin blanding af musik, drama og spænding er Empire en serie, der formår at fange seerne og holde dem på kanten af deres sæder. Den udforsker også temaer som kærlighed, bedrag, ambitioner og kampen for identitet og anerkendelse. Empire er en visuel og musikalsk tour de force, der tager os med ind i en verden af glamour, magt og musik i konstant forandring.

Morsomme fejl i TV-serien Empire, som seerne har opdaget

TV-serien Empire er kendt for sin dramatiske handling og spændende karakterer. Men selv de bedste TV-shows kan af og til have nogle små fejl, og Empire er ingen undtagelse. Her er nogle af de sjoveste fejl, som seerne har opdaget og bemærket med stor morskab.

1. Pludselige tidsrejser, eller hvordan Lyon-familien aldrig ældres

En af de mest bemærkelsesværdige fejl i Empire er den manglende evne til at ældes. Gennem sæson efter sæson fortsætter Lyon-familien med at se præcis lige så unge ud, som de gjorde i første sæson. Det er som om, de har fundet opskriften på evig ungdom! Måske burde de dele den med resten af os?

2. De utrolige skiftende højder

Nogle seere har bemærket, at karaktererne i Empire ser ud til at ændre højde fra scene til scene eller endda inden for den samme scene. Det er som om de pludselig hopper op eller ned i højden uden nogen forklaring. Måske er der en hemmelig knap et eller andet sted, som de trykker på for at skifte højde. Det ville da være praktisk!

3. Rejse uden rejsetid

En anden sjov fejl, der har fanget seernes opmærksomhed, er de lynhurtige rejseture, som karaktererne i Empire har en mistænkelig tendens til at foretage. De kan rejse fra den ene ende af byen til den anden på kun et øjeblik, uden at have brug for transportmidler. Måske har de opnået teleportationsevner, som vi andre bare ikke er blevet introduceret til endnu?

4. Magiske låse og mysteriøse døre

En fejl, der har fået seernes øjne til at rulle, er de magiske låse og mysteriøse døre i Empire. Karaktererne har tilsyneladende evnen til at låse sig ind og ud af rum uden problemer, uanset om døren er låst eller ej. Måske er det bare deres superkraft at kunne åbne ethvert lås med et fingerknips?

5. Den umiddelbare helbredelse

Endelig er der fænomenet med den hoppende helbredelse i Empire. Karaktererne kan komme sig fra alvorlige skader og sygdomme på et øjeblik uden den mindste ar. Det ville være fantastisk, hvis det også fungerede i den virkelige verden! Bare lidt blå mærker og skrammer kunne forsvinde som dug for solen.

Disse fejl i Empire giver os noget at grine af og gør serien endnu mere underholdende. De minder os om ikke at tage det hele så seriøst og bare nyde showet for hvad det er – en uforudsigelig og fantastisk verden fyldt med sjove små fejl.

Andre populære titler: FlodderSonic The HedgehogTrafficStraight Outta ComptonPhantom ThreadAll Quiet on the Western FrontStillwaterPlanes, Trains, and Christmas TreesH2O: Just Add WaterTrouble ohne PaddelMiracle WorkersAntichristEscape Room: Tournament of ChampionsThe Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes“Levande föda” Episode #1.1That Dirty Black BagThe OneMiami ViceU.S. MarshalsStrikeKnight and DayTeoria Big BangBurlesqueSlægtenCriminal MindsJumanji: Welcome to the JungleHomefrontFive Feet ApartBig ShotDogs: Their Secret LivesMinions: The Rise of GruRobinson ekspeditionenLegally BlondePerfekte stederPuzzle mortalTrue StoryBullet TrainMoonlightUndisputed II: Last Man StandingAll for TwoWonder WomanCrimes of the FutureSuccessionWar of the WorldsFBoy IslandInuyashaJoyThe Curse of Robert the DollRaiders of the Lost ArkThe Game