kinokvinder.dk

Endless Love (TV Series 2015–2017)


Overblik

Titel Endless Love
Udgivelsesdato 8. juli 2019 (USA)
Oprindelsesland Tyrkiet
Sprog Tyrkisk
Også kendt som Sevgi iztirobi
Filmoptagelsessteder Istanbul, Tyrkiet
Produktionsselskab Ay Yapim

Resmué

TV-serien Endless Love handler om en ung kunstner, der er tvunget til at ofre sin kærlighedshistorie for at skjule en familiehemmelighed.

En ung kvinde bliver tvunget til at opgive sit kærlighedsliv til fordel for sin familie. Fem år senere mødes de endelig igen og er tydeligvis stadig forelskede i hinanden. Dog kan de ikke være sammen, fordi hun nu er gift med en psykopat, der ikke har nogen grænser for, hvad han er i stand til at gøre. Mens han er gift med en nyfødt datter. Det er en kærlighedstrekant med masser af drama og mysterium.

Fejl i TV-serien Endless Love

Aner du ikke, hvad du skal lave med din tid, nu hvor du er fanget derhjemme? Hvorfor så ikke gøre det sjovt og spotte fejl i din yndlingsserie? Du skal ikke lede længere end TV-serien Endless Love, hvor seerne har opdaget nogle temmelig morsomme fejl. Lad os dykke ned i dem!

Den mystiske fortryllelse

I seriens anden episode får vores hovedpersoner, Emma og Alex, en smuk kærlighedsscene i en skov. Men vent lige et øjeblik! Var det ikke bare solrigt og varmt i den forrige scene? Pludselig er de omgivet af faldende blade og temperaturer, der råber efterår! Hvis det er en forhamlet kærlighed, er det i hvert fald en kærlighed, der har en tidsmaskine!

Mirakuløse genstande

Nu går vi tilbage til seriens begyndelse, hvor vi møder Emma, der bor i et lille afsidesliggende hus. Men der er noget mærkeligt ved dette hus! I stuen kan vi tydeligt se en flot vase på kommoden, men når kameraet skifter vinkel, er den pludselig forsvundet. Er det en magisk vase, der er i stand til at forsvinde fra den ene scene til den anden? Måske skulle Emma starte et sideshow med forsvindende rekvisitter!

Den frygtelige tidslinje

I Endless Love er der en masse frem- og tilbagespring i tiden. Men én ting, der virkelig får tiden til at stå stille, er karakterenes aldring. Emma og Alex starter som teenagere og ender som voksne, men deres udseende forbliver uændret. Det ser ud til, at de har fundet en kilde til evig ungdom midt i kærlighedsforviklingerne. Måske skulle de starte en skønhedsklinik?

Det flyvende kamera

I en scene, hvor vores elskede par er på en romantisk date på stranden, kan vi ikke undgå at lægge mærke til det flyvende kamera. Ja, du læste rigtigt! Kameraet bevæger sig rundt som om det svæver i luften, og vi får en overlegen fugleperspektiv. Skulle vi mon tro, at selv kameraet er blevet grebet af kærlighedens magi og har fået vinger? Det er nok bedre, at det holder sig til jorden!

Der er utrolig mange sjove fejl at finde i TV-serien Endless Love. Så hvis du er træt af at tælle striber på tapetet, så sæt dig godt til rette og tag et godt grin af disse fejl. Hvem ved, måske er det en del af seriens charme at være lidt sjusket? I hvert fald kan det være en opløftende afveksling i disse tider. God fejlspotting!

Andre populære titler: BraveheartGreaseThe Fast and the FuriousPrey for the DevilDont Worry DarlingLOL: Last One LaughingGuardians of the Galaxy Vol. 3Married… with ChildrenYou Knock on My DoorIn the BloodBelieve Me: The Abduction of Lisa McVeyBuzz Lightyear of Star CommandXPiger i trøjenRobin HoodHeavenly CreaturesVinland SagaVoll daneben, voll im LebenThe Hobbit: An Unexpected JourneyBlue IguanaDeath on the NileHenry DangerOverboardIntalnire de gradul treiLimitlessThe HuntStuart Little 2Léon: The ProfessionalSummer HouseCalifornicationPusher IIISnake Eyes: G.I. Joe OriginsSpider-Man: Een nieuw universumCome PlayThe MatrixOrca – Fúria AnimalShutter IslandVengeanceUnder the Silver LakeGame of ThronesLightyearCarnival RowRagnarokDeep ImpactThe TakeoverThe BlacklistBertram & CoBeckettSnowpiercerThe Dig