kinokvinder.dk

Entourage (TV Series 2004–2011)

De medvirkende i TV-serien Entourage

Entourage er en amerikansk TV-serie, der blev sendt fra 2004 til 2011. Serien følger hovedpersonen Vincent Chase, en ung skuespiller, og hans venner og agenter, mens de forsøger at slå igennem i underholdningsbranchen i Los Angeles. Serien blev en stor succes og fik en stor fanskare takket være dens humor, skarpe replikker og interessante karakterer. Lad os se nærmere på de vigtigste medvirkende i serien:

Kevin Connolly

Kevin Connolly spiller rollen som Eric Murphy, også kendt som E. Eric er Vincents bedste ven og hans tidligere manager. Han er et trofast og loyal karakter, der altid er der for Vincent. Connolly spiller rollen med stor overbevisning og formår at skabe en troværdig og sympatisk karakter.

Adrian Grenier

Adrian Grenier spiller hovedrollen som Vincent Chase. Vincent er en talentfuld skuespiller, der prøver at navigere i den skøre verden af Hollywood. Grenier bringer en afslappet og charmerende attitude til rollen og formår at gøre Vincent til en karakter, man kan holde af og heppe på.

Kevin Dillon

Kevin Dillon spiller rollen som Johnny Drama Chase, Vincents storebror. Drama er også skuespiller, men har aldrig rigtig fået sit store gennembrud. Dillon bringer en sjov og lidt klodset energi til rollen, der gør Drama til en af seriens mest underholdende karakterer.

Jerry Ferrara

Jerry Ferrara spiller rollen som Turtle, Vincents ven og chauffør. Turtle er en afslappet og afslappet fyr, der altid er på udkig efter en fest eller en hurtig forretning. Ferrara spiller rollen med stor charme og giver Turtle en sjov og elskelig personlighed.

Jeremy Piven

Jeremy Piven spiller rollen som Ari Gold, en af Hollywoods mest magtfulde agenter. Ari er kendt for sin skarpe tunge og sin dominerende personlighed. Piven leverer en fantastisk præstation som Ari og formår at skabe en karakter, der både er frygtindgydende og sjov på samme tid.

Resten af castet

Udover de fem hovedpersoner inkluderer Entourage også en række andre interessante karakterer. Rex Lee spiller rollen som Lloyd, Ari Golds loyale assistent. Perrey Reeves spiller rollen som Mrs. Ari, Aris kone. Debi Mazar spiller rollen som Shauna, Vincents offentlige forhold konsulent. Emmanuelle Chriqui spiller rollen som Sloan, Erics kæreste. Rhys Coiro spiller rollen som Billy Walsh, en kontroversiel filmproducent. Beverly DAngelo spiller rollen som Barbara Miller, en succesrig filmproducer. Constance Zimmer spiller rollen som Dana Gordon, en anden magtfuld filmproducer. Scott Caan spiller rollen som Scott Lavin, en rivaliserende agent. Cassidy Lehrman spiller rollen som Sarah Gold, Aris datter. Jonathan Keltz spiller rollen som Jake Steinberg, Eric og Sloans fælles ven. Jordan Belfi spiller rollen som Adam Davies, en konkurrerende agent. Kate Albrecht spiller rollen som Christy, en anden af Vincents kærester. Lucas Ellin spiller rollen som Jonah Gold, Vinces nevø. Serien blev skabt af Doug Ellin, der også var med til at skrive mange af episoderne.

Entourage var en enestående serie, der formåede at balancere humor og drama på en fantastisk måde. Skuespillerne leverede alle sammen fremragende præstationer og skabte karakterer, der blev elsket af fans over hele verden. Serien efterlod et varigt indtryk på tv-landskabet og står stadig som en af de bedste TV-serier om Hollywoods verden.

Overblik

Titel Entourage
Udgivelsesdato 18. juli 2004 (USA)
Oprindelsesland USA
Alternativ titel Hoi Chien Huu
Filmlokationer Whisky a Go Go – 8901 Sunset Blvd., Hollywood, Los Angeles, Californien, USA (åbningscredits)
Produktionsselskaber Home Box Office (HBO), Leverage Management

Resmué

I sitcomen Entourage følger vi den pludselig berømte filmstjerne Vince Chase, der navigerer gennem den overfladiske verden i Los Angeles sammen med en tæt kreds af venner og sin troværdige agent. Vince stammer fra en beskeden oprindelse og lærer at begå sig i filmbranchen og den high-profile verden blandt de velhavende få i og omkring Hollywood. Men han er ikke alene i denne rejse – han har medbragt sin utraditionelle entourage fra hjembyen New York, hvilket er hvorfor serien har fået sit navn. Dette følge består ikke af glitterati eller professionelle, men derimod af en tæt kreds af barndomsvenner, som også har hans øre. Dette gør det ofte svært for hans professionelle agent at rådgive ham. Vince vælger sin barndomsven Eric som sin manager, og den professionelle Ari Gold som hans agent. I løbet af serien udvikler de sig fra drenge fra Queens til skuespillere, producenter og jagter finansiering og støtte for at lave den perfekte film til Vincent.

Fem tossede fejl i TV-serien Entourage, som seere har opdaget!

Entourage er en af de mest populære TV-serier gennem tiderne, men selv i den mest hypede serie kan der snige sig nogle småfejl ind. Seerne har ikke ladet dem gå ubemærket hen og har i deres nidkærhed opdaget nogle virkelig mærkværdige ting i serien. Lad os tage et kig på fem af de mest bizarre fejl, der har fået alle til at måbe:

1. Adrian Greniers navn går i spejlbillede!

I afsnittets åbningssekvens er der et skud med Adrian Greniers navn, men forbløffende nok er det blevet spejlvendt. Hans navn står helt normalt, mens bogstaverne på de andre skilte er bagvendte. Er det et tegn på en parallelverden, hvor alt er omvendt? Vi ved det ikke, men det er i hvert fald en underlig fejl, der får os til at gnide os i øjnene!

2. Skilteforvirring i pizzahimlen!

I sæsonerne 1 og 2 er pizzaskiltet helt blankt, og det skaber den vildeste forvirring. Hvordan kan man finde en ordentlig pizza, hvis skiltet ikke engang har en tekst? Men vent, i sæson 3 er skiltet pludselig spejlvendt, hvilket må betyde, at alle pizzaerne serveres op og ned! Og så, i sæson 4, er det endelig normalt. Lige netop som vi var blevet forvendt til alt i pizzaverdenen. Men stop lige en gang, hvorfor er Pepsi-logoet på hæveautomaten stadig spejlvendt? Og har de drukket for meget lys øl?

3. Hvor er certificeringen, Entourage?!

Seerne spekulerer stadig på, hvorfor Entourage ikke fik den officielle frigivelse i Japan. Er det fordi Japan er bange for at blive flov over at opdage flere fejl end nogensinde før? Vi kan kun gætte, men det er interessant at tænke på, at selv en serie så populær som Entourage ikke fik en stempel af godkendelse fra de japanske myndigheder.

4. Variabel weatherforecast.com

Hold godt fast, for dette er en virkelig skør fejl! I nogle scener, hvor skuespillerne ser vejrmeldingen på deres telefoner, kan man se, at de bruger hjemmesiden weatherforecast.com. Men det mærkelige er, at i nogle tilfælde er logoet på denne hjemmeside spejlvendt! Er det et alternativt univers, hvor vejret er omvendt, eller er det bare en kikser fra produktionens side? Uanset hvad er det virkelig underligt at se vejret bagvendt!

5. Pludselig opblussen af karakterer

I nogle episoder oplever seerne en twist, der får deres øjne til at blinke i forvirring. Karakterer, som tidligere var tilsyneladende forsvundet, dukker pludselig op igen, uden at der gives nogen forklaring. Er det en planlagt genoplivning af gamle bekendtskaber, eller er produktionen simpelthen faldet i søvn bag kameraet? En ting er sikkert – vores forvirring når nye højder!

Det er utroligt at tænke på, hvor mange småfejl der går ubemærket hen i TV-serier. For Entourage-seerne har det dog været en fest at opdage disse anarkistiske og underlige fejl, der får os til at undre os over virkeligheden. Hvad bliver mon den næste tossede fejl, vi får lov til at grine af i denne fantastiske serie? Lad os håbe, at produktionen fortsætter med at trylle de absurde fejl frem – det er da trods alt underholdningens sjæl!

Andre populære titler: Kærlighed ved første hikHarry & MeghanThe MegNordland 99The Little MermaidBarbieAn EducationTinker Tailor Soldier SpyAvengers: Secret WarsThe MummyGilmore GirlsMortal Engines – Krieg der StädteChaseO Resgate do Soldado RyanMr InbetweenLockwood & Co.Jane the VirginBlind FuryThe WhaleRoad HouseJulefrokostenThe JourneyThe Lincoln LawyerTop GunGuardians of the GalaxyThe RentalThe Summer I Turned PrettyEm Águas ProfundasThe Truman ShowMorbiusThe Worlds EndIns BlaueJojo RabbitWhats Eating Gilbert GrapeKaleidoscopeFaudaCloudy with a Chance of MeatballsFire IslandYeoshingangrimBridesmaidsSundayDont Look UpDeadpoolMiss ViborgMartorulThe Pale Blue EyeInheritanceOuter BanksThe Silencing – Tod in den WäldernNaruto: Shippuden