kinokvinder.dk

Extras (TV Series 2005–2007)

TV-serien Extras: De medvirkende

I TV-serien Extras, skrevet og instrueret af Ricky Gervais og Stephen Merchant, følger vi hovedpersonen Andy Millman, der spilles af Ricky Gervais selv. Serien blev sendt i perioden 2005-2007 og består af 13 episoder.

Ricky Gervais som Andy Millman

Ricky Gervais, der også er skaberen af serien, spiller hovedrollen som Andy Millman. Andy er en ukendt skuespiller, der drømmer om at blive berømt, men ender i stedet som statist i forskellige TV-produktioner. Gennem serien følger vi hans konstante stræben efter at opnå succes og anerkendelse i underholdningsbranchen.

Ashley Jensen som Maggie Jacobs

Ashley Jensen spiller rollen som Maggie Jacobs, Andys bedste veninde og kollega. Maggie forsøger også at slå igennem som skuespiller og støtter Andy, selvom hendes egne ambitioner ikke altid er lige realistiske. Hun er et af de faste og mest populære ansigter i serien.

Stephen Merchant som Darren Lamb

Stephen Merchant spiller rollen som Darren Lamb, som er Andys inkompetente agent. Darren forsøger at hjælpe Andy med at lande bedre roller, men ofte ender han bare med at gøre tingene værre. Stephen Merchants rolle som Darren giver serien et ekstra element af komik og frustration.

Shaun Williamson som Shaun Williamson

Shaun Williamson spiller en humoristisk version af sig selv i serien. Shaun, der er bedst kendt for sin rolle som Barry Evans i TV-serien EastEnders, er Andy og Maggies nabo. Han er en vigtig del af serien og bidrager med mange sjove øjeblikke og referencer til virkeligheden.

Shaun Pye som Greg

Shaun Pye spiller rollen som Greg, en af Andys venner og kolleger. Greg er kendt for sin uheldige kommentarer og akavede opførsel, der ofte får alle i problemer. Han tilføjer en ekstra dimension af komik til serien.

Sarah Moyle som Kimberley

Sarah Moyle spiller rollen som Kimberley, en af Andys skuespillerkolleger. Kimberley er en ambitiøs og håbefuld skuespillerinde, der ofte bliver udnyttet af producenterne i branchen. Hun spiller en vigtig rolle i nogle af seriens mest rørende og morsomme øjeblikke.

Andrew Buckley som Gobbler

Andrew Buckley spiller rollen som Gobbler, en anden af Andys venner og kolleger. Gobbler er kendt for sine voldsomme udbrud og ekstreme meninger. Han tilføjer en dynamisk og uventet karakter til serien.

Jamie Chapman som Brains

Jamie Chapman spiller rollen som Brains, endnu en af Andys venner og kolleger. Brains er kendt for sin intelligens og akademiske tilgang til skuespillet. Han er ofte en kilde til viden og råd for Andy og de andre karakterer.

Martin Savage som Damon Beesley

Martin Savage spiller rollen som Damon Beesley, en af Andys skuespillervenner. Damon er kendt for sin fandenivoldske stil og er ofte med til at skabe kaos og sjov i serien.

Guy Henry som Iain Morris

Guy Henry spiller rollen som Iain Morris, endnu en af Andys skuespillervenner. Iain er kendt for sit flamboyante og eksentriske udseende og opførsel. Han tilføjer en farverig karakter til serien.

Liza Tarbuck som Liza Tarbuck

Liza Tarbuck spiller en komisk version af sig selv i serien. Hun optræder som en af producenterne af Andys TV-serier og giver serien et ekstra lag af humor og satire.

Gerard Kelly som Bunny

Gerard Kelly spiller rollen som Bunny, en af producenterne af Andys TV-serier. Bunny er kendt for sin hårdhændede og selvoptagede attitude, og hans karakter skaber mange konflikter og morsomme øjeblikke.

Sarah Preston som Make-up Woman

Sarah Preston spiller rollen som Make-up Woman, der er ansvarlig for at gøre Andy og de andre skuespillere klar til optagelserne. Hendes karakter er kendt for sine excentriske og uventede udbrud.

Jonathan Ross

Jonathan Ross, der er en berømt britisk TV-vært og interviewer, optræder også som sig selv i to episoder af serien. Han bringer en ekstra dimension af kendiskultur ind i serien og giver den et autentisk præg.

Ben Stiller

Ben Stiller, den amerikanske skuespiller og komiker, optræder også som sig selv i to episoder af serien. Hans tilstedeværelse tilføjer en international dimension til serien og giver også numeriske brag til seriens kendis-status.

Steve Speirs som Dullard

Steve Speirs spiller rollen som Dullard, en af Andys kolleger. Dullard er kendt for sin monotone og kedelige personlighed, og hans karakter tilføjer en vigtig komisk kontrast til serien.

Boris Boscovic som Goran

Boris Boscovic spiller rollen som Goran, en serbisk kollega til Andy. Goran er kendt for sin mangel på forståelse for den britiske kultur og skaber mange sjove misforståelser og komiske øjeblikke.

Michael Wildman som Dan

Michael Wildman spiller rollen som Dan, en kollega til Andy. Dan er kendt for sin arrogance og konkurrenceinstinkt, og hans karakter tilføjer en ekstra dose af drama og konflikter til serien.

I TV-serien Extras er hver skuespiller medvirkende til at skabe en unik og underholdende oplevelse for seerne. Deres talent og karakterer bidrager til seriens humor, drama og tematikker om berømmelse, ambition og de komiske situationer, skuespillernes karakterer havner i.

Serien er en mesterlig kombination af komedie og drama, der formår at underholde og give stof til eftertanke på samme tid. Med det stærke og talentfulde cast bliver hver episode en fornøjelse at se, og serien har opnået stor popularitet og anerkendelse siden dens første udsendelse.

TV-serien Extras er et glimrende eksempel på Ricky Gervais og Stephen Merchants talent som forfattere og skuespillere, og de medvirkende skuespillere bringer hver deres unikke bidrag til serien og til seernes underholdning.

Overblik

Titel Extras
Udgivelsesdato 25. september 2005 (USA)
Oprindelsesland Storbritannien, USA
Sprog Engelsk, Tysk
Også kendt som 頭號小咖
Optagelsessteder High Street, Uxbridge, Middlesex, England, UK (Møde med hjemløs mand)
Produktionsselskaber British Broadcasting Corporation (BBC), Home Box Office (HBO)

Resmué

Andy Millman er en ambitiøs skuespiller med en drøm og et manuskript. Han er dog reduceret til at arbejde som statist med en ubrugelig agent, og Andys forsøg på at booste sin karriere ender altid i fiasko og pinlighed.

Forskellige fejl i TV-serien Extras – Disse fejl er så dårlige, at de er gode!

Fejl #1: Kaffekop-magi

En ivrig fan af TV-serien Extras har spottet en alvorlig fejl i en af episoderne. I scenen, hvor hovedkarakteren Andy Millman sidder på en café og drikker sin kaffe, sker der noget helt utroligt. Kaffekoppen skifter i løbet af samtalen magisk mellem at være halvtom og fyldt til randen – som om den har fået en trylleformular på sig! Mon Andy har fået adgang til en ny form for magi, eller er det bare en smutter fra produktionens side? Vi kan kun gisne!

Fejl #2: Tidsrejse-glamour

I en anden episode af Extras sker der noget så utroligt, at det får vores hoveder til at spinde. I en scene, hvor karakteren Maggie Jacobs står foran spejlet og retter sit hår, kan man tydeligt se, at hun bruger en moderne telefon til at tjekke sin frisure. Men vent lige et øjeblik – den specifikke scene foregår i 90erne! Måske har Maggie været i tidsmaskinen og hentet den seneste telefonmodel? Er det en modefejl eller bare et sjovt indblik i fremtiden? Det er op til seerne at beslutte!

Fejl #3: Alles bedste ven

I en anden øjeblikkelig klassiker, der leder tankerne hen på Hvem vil være millionær?, kan seere af Extras se en fejl i en dialog mellem Andy og en bekendt. Andy spørger: Hvad er en anden betegnelse for bedste ven? og giver fire muligheder. Festligt nok, er det publikum, der svarer rigtigt med kappestridspartner. Men uh-oh – det er faktisk også ét af de tre andre svarmuligheder! Hvordan kan det være? Har Andy haft det varme sæde i sin topmave? Vi kan kun more os over denne venskabelige fejl!

Fejl #4: Kloge krukker

Er du klar over, at krukker kan være overraskende snakkesalige? I Extras er der en scene, hvor Andy skal åbne en krukke med en indbygget fjedermekanisme. Men før han får chancen for at være helten og åbne krukken, giver den pludselig en pling lyd og åbner sig selv! Har krukken fået nok af at være en krukke og er nu på vej til at blive en halvdårlig tryllekunstner? Eller er det simpelthen bare en dum teknisk glitch? Vi lader dig dømme!

Fejl #5: Bogstaveligt talt uduelige brandmænd

I en af de mest morsomme scener i Extras, kan seerne observere Andy Millman, der uheldigvis bliver fanget i en brændende bygning. Til hans store held er brandmanden tæt på og er lige ved at redde ham. Men hvad sker der? Brandmanden taber Andy, da han prøver at trække ham ud af flammerne! Er brandmanden blevet ramt af et pludseligt anfald af klodsethed? Eller er han bare træt efter at have kæmpet mod ild i mange timer? Vi håber, at brandmanden har fået ekstra træning siden dengang!

Som seer kan man ikke undgå at bemærke disse skøre fejl i TV-serien Extras. Men måske er det netop disse fejl, der giver serien sin unikke charme. Fejl kan være morsomme og underholdende på deres egen måde – de gør os i hvert fald mere involveret og giver os noget at grine af. Så næste gang du ser Extras og spotter en af disse fejl, så grin højt og nyd øjeblikket, hvor virkeligheden glider lidt væk og magien tager over – selvom det kun er i form af en sjov fejl!

Andre populære titler: Mamma Mia!The Sisterhood of the Traveling PantsThe RoverThink Like a Man TooPlatonicRed OneGuardians of the GalaxyThe WitchDemolitionFallAvatar: The Last AirbenderKongekabaleOld Boys – Alte Herren & krumme DingerThe OtherThe Matrix21 Jump Street“Guillermo del Toros Cabinet of Curiosities” Lot 36You Knock on My DoorOceans ElevenThe In BetweenBig TitsEx MachinaLokiVincenzoYellowjacketsBreaking BadRiders of JusticeHannibalAbbott ElementaryThor: RagnarokDuneSomething BorrowedJohn Wick: Chapter 3 – ParabellumTwist and ShoutIl capitanoSin CityGepetto NewsMake It or Break ItSkyfireThe Silencing – Tod in den WäldernEmpire of LightAlvin and the ChipmunksRoom1923The AmericansSpinning ManPassengersLegendSnowflake MountainOnly Murders in the Building